Z tego co usłyszałam w wiadomościach(a weszłam do pokoju pod sam koniec reportażu) to Johnny jest nominowany do Oscara:) Mam nadzieje, że w końcu go otrzyma.Chodz jak sam mówił nie chce go dostać bo boi sie stanąć przed publicznoscią:) Mimo wszystko trzymam kciuki.
Miejmy nadzieję :D Wygląda jakby chciał powiedzieć, że jak nie dostanie Oskara to ... sama nie wiem, dokończcie za mnie :P
Fajnie wyszedł, nie dość że na środku, to jeszcze tak fajnie, czarno. :D
H hi no zdecydowanie najciekawiej się prezentuje...z resztą swietne ujęcie...miny pozostałych aktorów idealnie pasują dominy Deppa...no tylko Clooney jak zawsze rozmarzony...xD
Myślę, że z Depp'a aktor, o jakim nie śniło się filozofom. Stworzył mnóstwo barwnych, wyrazistych postaci i, co najważniejsze, nie są one podobne do siebie. Proszę, dajcie mu wreszcie Oskara, czy tego chce czy nie! A ponieważ jestem kobietą, muszę dodać, że jak się ma takie oczy, co się w nich można utopić, to bardzo dobrze, gdy na dnie znajduje się zaraźliwa pasja. Dzięki temu wpatrywanie się w owe oczy nie jest wyłącznie estetycznym doznaniem, które potem śni się po nocach - po każdym filmie, zarażona ową pasją, mam mocną wolę zmienić coś w swoim życiu.