Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Niech Ci, którym nie podoba się gra aktorska tego aktora, wytłumaczą, jak wygląda
porządne odegranie roli. Ci, którym nie podobają się wypowiedzi "antagonistów", mogą
śmiało toczyć z nimi bój o sprawę. Przypominam tylko, żeby nie wyrażać swojej opinii w
postaci wulgaryzmów.

jakubmilewski13

Aktor ze swoją postacią w filmie musi się utożsamić (patrz De Niro w filmie "Wściekły Byk"), a nie tylko otwierać usta jak ryba, wiedząc że i tak większość ludzi wali to, czy aktor się przyłoży do filmu, czy nie. Ważne że jest sławny(Depp) i wystarczy że jest... żałosne. To tyle i pozdrawiam.

jakubmilewski13

Już wrzucaliśmy ku*wa wasza mać linki tysiące razy, tłumaczyliśmy i ciągle odbija się i nic nie dociera więc sobie szukaj gdzie odpowiedzi po googlach możę.

użytkownik usunięty
Marcinekk

Niewyspany? Troszkę....
Nie irytuj się tak, bo nie ma o co.

Marcinekk

niestety ogromna ilosc argumentow i konkretnych przykladow zostala usunieta wraz z zablokowaniem pewnego konta.

użytkownik usunięty
kinoman0

coz za narcystyczna opinia.

zanim bezpodstawnie oskarzysz wez pod uwage fakt ze wraz z usunieciem wypowiedzi ww. konta zostaly usniete rowniez wszystkie nan odpowiedzi.

użytkownik usunięty
kinoman0

tp przykre. one byly wyjatkowe.

Nie podlizuj się bo nawet nie wiesz o jakie wypowiedzi chodzi.

Marcinekk

to raczej byla ironia.

użytkownik usunięty
sanczopansa

Częściowo tak można powiedzieć, ale nie do końca.

użytkownik usunięty
Marcinekk

Masz rację. Myślałam, że trochę ich znam. Nie podlizuję się do nikogo. Oszaleliście z tym 'podlizywaniem'? :P

Marcinekk

Ale dlaczego się denerwujecie? Nie ma powodu, dla którego mielibyście TO robić.

jakubmilewski13

Ja też nie widzę powodu ale hormony pewnie u nich szaleją xD

neo_angin

bo my w przeciwienstwie do ciebie posiadamy zrodlo testosteronu.

kinoman0

Ja już jestem za stary na młodzieńce szalejące Hormony a tak wyglądają twoje reakcje. Chciałbym znowu mieć 15 lat jak ty. Wiesz pierwszy alkohol i papieros smakują najlepiej. Zresztą przeżywasz pierwszą miłość to ci nie będę przeszkadzał xD

neo_angin

w maju skonczylem 16 lat. pierwszy alkohol i papieros nie smakuja najlepiej.

impresja na temat
http://www.youtube.com/watch?v=9kyIhvt_ZU0&feature=related

kinoman0

Rzygałeś? Pierwsze piwo mi smakowało ale vódka to już niekoniecznie dobre wspomnienie. Aż nie mogę sobie wyobrazić jak wlałem w siebie tyle. Pierwszy papieros może nie smakował ale śmiesznie było.

neo_angin

pierwszego alkoholu i papierosa probowalem w nieprzyzwoicie mlodym wieku.

kinoman0

Ja miałem 13.

neo_angin

lol jakas patologia sie tu szerzy.

sanczopansa

btw widze ze przejales sie komentarzem jakiegos polglowka odnosnie twojego nicku i zminiles avatar.

sanczopansa

Nie przejąłem. Pisałem już że Avatar zmieniam co miesiąc 26.

neo_angin

Happy change Avatar !

neo_angin

hehee

neo_angin

hehhehe;p

jakubmilewski13

wydaje mi się, że osoby, które tak emocjonalnie ragują na 'Deppa' nie zwracają wogóle uwagi na jego grę aktorską (która moim zdaniem jest rewelacyjna) , gdyż denerwuje ich on jako osoba. mam wielu znajomych którzy wyłączają filmy już na początku (chodź są prawdziwymi arcydziełami, np. titianic) tylko ze względu na aktora grającego daną rolę, wydaje mi się, że poprostu te bezmyślne komentarze wywołane są irytacją na widok danego akrora/aktorki. ja sama mam kilka osób które z chęcią usunęłabym z gry aktorskiej, bo denerwują mnie ich ruchy, wygląd, sposób wysławiania się, ale oczywiście ze względu na kulturę i szacunek osobisty nie obrażam ich. krytyka to nie obraza, ale wulgarne zwroty i wyzwiska świadczą o niskim poziomie osoby, która ich używa.

elema

Zgadzam się ze wszystkim co napisałaś jednak niektórym frustratom nie przemówisz do rozumu. Oni nie zrozumieją że komuś może się bardzo podobać gra Deppa.

użytkownik usunięty
neo_angin

Znowu nowy avatar, chę?

Jak co miesiąc.

elema

titanic nie jest arcydzielem

DonVitoCorleone

Może nie jest arcydziełem, ale jego ocena powinna przewyższać "bardzo dobry".

jakubmilewski13

Trolle nie lubią Camerona co dotknęło wszystkie jego filmy.

neo_angin

kiedy do ciebie dotrze ze jak ktos kogos/czegos nie lubi, nie ceni lub nie uwaza jakiegos filmu za arcydzielo(szczegolnie jezeli nim nie jest <sic!>) to nie znaczy ze jest trollem?

neo_angin

poza tym gdzie napisalem ze nie lubie camerona? cierpisz na naprawde ciezka paranoje

DonVitoCorleone

Ta odpowiedź nie odnosiła się do ciebie tylko do tego cyrku z multikontami po premierze Avatara. To się tyczy twoich 2 ostatnich odpowiedzi. Poza tym ty możesz uważać że Titanic nie jest arcydziełem ale ja ma inne w tej kwestii zdanie i proszę cię żebyś to uszanował.

neo_angin

moge nie moge, moje zdanie nie ma tu nic do rzeczy. nie mowie o uczuciach, odczuciach, podobaniu i lubieniu-to sa subiektywne emocje i wplywaja na subiektywna ocene. moja wypowiedz tez nie byla skierowana do ciebie. co ma szacunek do rzeczy, przy ocenie czy definicji arcydziela? zeszta gdzie nie szanowalem twojego zdania odn titanica? w ogole nie o tym byla mowa. dopominasz sie szacunku. ty zaiste wszystkich szanujesz nazywajac hejterami czy trollami

DonVitoCorleone

co prawda to nie na temat i w ogole idiotyczne kwestie, ale cyrk z multikontami dzial sie rowniez na forum i ocenach Ojca.

DonVitoCorleone

...jak maja inne opinie czy staraja sie dowodzic swoich racji(nierzadko slusznych czy pokrywajacych sie z faktami). dokonczenie 1 posta

DonVitoCorleone

Nie wszystkich. Ty aktualnie nie zaliczasz się do tej grupy. Wiesz dobrze że chodzi mi o śmiecenie kolejnymi niepotrzebnymi tematami na tym forum.

jakubmilewski13

a moze nie powinna?

DonVitoCorleone

zreszta po przejrzeniu ocen osob elema stwierdzilem ze nie ma sensu jakakolwiek konwersacja

DonVitoCorleone

to moje własne zdanie na temat titanica nikomu nie narzucam swojego zdania, ty owszem. każdy ma prawo mieć odmienne zdanie na ten temat.

elema

zgadzam sie z toba. bylbym zachwycony i zaszczycony gdybys przyjela moje zaproszenie do znajomych <zaczerwieniony>

elema

nie narzucam swojego zdania tylko stwierdzam fakty

DonVitoCorleone

nie tlumacz sie. elema ma racje.

jakubmilewski13

Johnny Depp jest niesamowity poniewaz w kazdej roli jest inny i pokazuje cos innego ale co najwaznieszcze i powiedzial to w jednym ze swoich wywiadów ze przy kazdej roli oddaje siebie i jeszcze jedno ale nie mniej wazne robi to co kocha o co jest jego pasja co powoduje ze jest jeszcze lepszynm aktorem. Nie którzy aktorzy przez cale zycie graja w jednym gatunku filmowym np w komediach lub sensacyjnych i ciezko im sie oderwac do czegos innego a jesli juz to zrobia to wychodzi cos niesamowitego tak ja Jim Carrey jak ktos slyszy jego nazwisko to zaraz przychodzi im do glowy zabawny facet ktory czesto robi z siebie idiote a tak na prawde to jego najlepsze role (dla mnie) to Truman Show czy Numer 23 . Johnny Depp caly czas gra kogos innego przez co jest coraz lepszym aktorem i z kazdym filmem uczy sie czegos nowego. Jest ogromna roznica w jego umniejetnosciach aktorskich jesli porownamy Cry Baby i np. marzyciela czy Sweeney Todd. Ale nie chce powiedziec ze w Cry baby mi sie nie podobal ale trudno bylo porownac do jakiegos filmu bo nie bylo jakiegs innego podobnego do Beksy :)

użytkownik usunięty
crazyhatter

'w kazdej roli jest inny i pokazuje cos innego' naprawdę niezłe. Powtarzam się po raz kolejny i będę to robić. Jack Sparrow to, według gry Johnny'ego Depp, powielenie Raoul Duke. A słowo, zdanie klucz to 'przy kazdej roli oddaje siebie i jeszcze jedno ale nie mniej wazne robi to co kocha'. Gra siebie i jeszcze dostaje za to kupę zielonych, to się nazywa ustawić w życiu, życzę tego każdemu z was, Wy, którzy to przeczytacie.

crazyhatter

a ja uważam tak
johnny gra dobrze w filmach w których występuje razem z pacino
zagrał dobrze w donnie brasco i brando(wymieniłem tylko 2 ale zagrał dobrze w wielu innych)
jednak do takich sław jak pacino,de niro czy nicholson sporo mu jeszcze brakuje 'd