Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

pomimo że miał juz kupe świetnych ról wydaje mi sie że ta najlepsza na niego wciąż czeka

lukbal

Czy ja wiem.. na pewno zagra w jakiś super produkcjach ale dla mnie jego najlepszą rolą jest Jack Sparrow,mimo, iż nie obejrzałam wszystkich filmów(mam w planach!).

No coż, poczekamy i zobaczymy.

lukbal

Mam ku temu wiele wątpliwości. Po roli w 'Piratach...' Johnny gra schematycznie. Przykro mi to mówić, bo go bardzo lubię, lecz jeśli wciąż będzie powtarzał gesty i mimikę Jacka Sparrowa, to stanie się mocno nużący.

Progresywna

Od super produkcji to niech on się trzyma z daleka...

Lady_From_Burton_World

Pisząc 'super produkcje' miałam na myśli filmy coś warte jak np. 'Arizona Dream' czy 'Edwarda Nożycorękiego', a nie komercyjne kinowe hity.
Nie uważam, że powtarza Jacka Sparrowa w każdym filmie, po prostu taki mam styl grania.

Monikk_

Sory, 'taki ma styl grania'*

Monikk_

ja też tak nie uważam, wczoraj oglądałam Charliego i Fabryke Czekolady i mimo,ze wczesniej tez mi sie wydawalo ze m.in. tam grał podobnie wcale tak nie było.. dla mnei zupełnie inna postac.. ajsne sa pewne miny ktor powtarza.. ale to sa jego wlasne a nie skopiowane z innych ról..
takie jest moje zdanie

maga89

a mi sie osobiście wydaje, że osobom, które posądzają Johnnego o monotoniczność ról po ,,Piratach...'' film ten bardzo się spodobał, lub też strasznie zirytował, po czym teraz z uporem maniaka doszukują się podobieństw jego stylu grania do roli Sparrowa. Tak jakby mieli mu zazłe, że zagrał w tym filmie, który jest naprawde bardzo fajny. Oczywiście, nie mówię, że każdy, komu podobają się Piraci (sama do takich należe) postrzegają w ten sposób jego późniejsze role. Mi (dopóki nie natknęłam się na taki temat) nie przyszło na myśl żeby doszukiwać si,e podobieństw. Uważam, że w każdym kolejnym filmie Johnny kreuję zupełnie nową niepowtarzalna postać. A ja oglądając taki film po prostu sie ciesze, że gra tam Depp.

Ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam.