Mówią,że Johnny jest podobny do wokalisty grupy HIM..może troszkę;)ale i tak nikt nie przebije Johnny'ego;)Jest świetny.
Tu macie zdjęcie fotke.Oceńcie sami:
http://www.du-vall.net/images/valo2.jpg
Jeśli Valo wygląda tak sam jak Depp, a Depp jest taki super to Valo nie może być obrzydliwy jeśli Depp nie jest. Więc Valo jeśli mówimy o wyglądzie teraźniejszym jest tak samo super ja Depp. Chodź ja wole z wyglądu Valo zanim wyglądał podobnie do Depp'a.
Ville obrzydliwy ?! jest SUPER i pęknie śpiewa jest ideałem, a przynajmniej moim ;) Ville jets jak cały zespół rewelacyjny;)
Masz rację,że Ville jest obrzydliwy ;]ale chciałam się dowiedziec co o tym sądzicie.Ja osobiscie też uważam,że Johnny świetny jako aktor a wygląd..no coż przyznacie,że urodę ma ;];]
Ja powiem tak: o gustach się nie dyskutuje;] do wyglądu Villego nic nie mam... w niektórych teledyskach wygląda spoko (np. "The Funeral of Hearts") chociaż ideałem moim nie jest;P i zgodze sie z Wami ze Johnny jest o niebo lepszy;P
kiedyś ogladałam sobie teledyski w TV no i tak patrze jakas tam babka śpiewa i końcu pokazują faceta ktory normalnie "przypomina" Johnnego kurde jak ja się wtedy wściekłam no bo przecież widać ze on sie do niego upodabnia oto ten teledysk
http://www.youtube.com/watch?v=jrz2trs_PlU
teledysk glupi ale piosenka mi sie podoba =)
ja tam bardzo lubie Villego i uwielbiam Deppa... w tym teledysku Ville rzeczywiście bardzo przypomina Deppa ale nie sądzę, żeby specjalnie się do niego upodobniał...miejmy przynajmniej nadzieje ze wróci do poprzedniego stylu a Johnny zostanie przy obecnym xD pozdrawiam
Ville Valo Natalia Avelon Summer Wine ... jest niezmiernie do niego podobny...odrazu to zobaczyłam i taki Ville mi sie podoba <skromna>
Jak zobaczyłam ten teledysk to od razu pomyślałam. że podobny jest do Johnny'ego jak diabli:D i bardzo fajna piosenka;)
hahaha
przepraszam.
VV to..ekchem. Nie wiem, co się stało z jego męskością i wiedzieć nie chcę.
Johhny - facet z krwi i kości. Wspaniałości.
Mówię nie!
To się uśmiałam.
Pozdrawiam, oczywiście.
Ja jestem fanką i V.V. i J.D. I nikt nie musi się martwić o męskości Ville'go, ponieważ jest w świetnej formie o czym mogę zapewnić. A i mogę znaleźć rzeczy, które mogą być na nie korzyść męskości Depp'a. Ponieważ uwielbiam i Deppa o Valo to nie chce rządnego z nich krytykować.
Oj. Masz rację, przesadziłam.
Walczę o sprawiedliwą krytykę, a sama odstawiam takie rzeczy.
Po prostu rozśmieszył mnie temat. Śmieszą mnie temty w stylu, jak dwie krople wody i tak dalej.
Zwaracam honor, postanawiam poprawę ^^
Pozdrawiam
Nie chcę, aby ludzie myśleli, że nie lubię Depp'a bo tak nie jest bardzo go lubię i uważam, że ma więcej wdzięku niż Valo, a Valo za to ma przynajmniej dla mnie urodę bardziej pociągająca. Bo skandynawską. Depp jest najlepszym aktorem na świecie, a Valo najlepszym na świecie piosenkarzem. Każdy ma z nich wady i zalety. I jedna sprawa Valo zawsze bez brudki czy z nią zawsze był podobny do Depp'a. Pozdrawiam fanów obu panów.
Ludzie nie ważne jakie maja oczy ważne, że jeden śpiewa, a drugi gra. Depp jest fajny Valo jest fajny i w ógóle i jest jedna rzecz, że fanki Valo bardzo lubią i Depp'a, a fanki Depp'a są nie miłe dla Valo. I jeszcze raz co stego, że sa podobni ja np. jestem podobna niestety do Hermiony , HP i co!
Ville FAJNIEJSZY. VILLLLLLLLLLLLLLLLEEEEEEEEEE VALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ,a valo i depp'a bardzo to interesuje3, że są do siebie podobni i to tylko w jednym momencie;)
A moim zdaniem to VV próbuje się upodobnić do Boskiego Johnnego ale i tak co najwyżej może być jego marną imitacją.
A ten teledysk i piosenka są beznadziejne :] Jak do telenoweli ^^
Valo faktycznie się upodabnia do Depp'a przecież obciął sobie już włosy i zgolił bródkę, którą mijał za nim Depp był, aż tak ogromnie popularny. Ludzie Valo zawsze to podkreślał w wywiadach, że chciał być inny od reszty, a to my ludzie ich do siebie upodobniamy. Mój tata jest krytykiem muzycznym chodź muzyki rock to i innej się zna uważa, że piosenka jest bardzo dobra, a ja go w 100% popieram.
nie widze żadnego podobieństwa Villego do Deppa całkowiecie 2 różne typy facetów a osobiście wole typ Villego chociaz Johnnego też bardzo lubie:)
http://www.youtube.com/watch?v=JMc_TqEri-k&NR <-- spójrzcie jak tu wygląda Ville... nie można powiedzieć, że w ogóle nie jest podobny do Deppa, bo mimo wszystko troche jest;P ale Johnny i tak ma fajniejsze kości policzkowe xD
UPODOBNIĆ ?! Ludzie Ville wiele razy mówił, ze nie chce być porównywany do nikogo, a i Ville już nie wygląda jak Ville już się ogolił i doprowadził do stanu normalnego;)Ville jest naj naj a Summer Wine jest bardzo dobra piosenką kobitka co śpiewa z Ville jest polką
Podstawowa różnica to to, iż Ville ma NIEBIESKIE oczy a Johnny BRĄZOWE.
Fakt, iż Ville nosi teraz lekki zarost nie świadczy ani trochę o tym iż są do siebie z Johnny'm podobni. Dwa zupełnie inne typy facetów, Depp ma indiańskich przodków, co też widać w jego urodzie (ciemna karnacja, niesamowicie zarysowane kości policzkowe). Ville natomiast to rodowity fin, prócz blond włosów reprezentuje on całkowicie skandynawski typ urody.
Czyżby ktoś porównywał Jacka i jego pomalowane oczy do wokalisty HIM który również używa kredki do oczu? ehh...
Maleńkie wtrącenie - Ville ma zielone oczy xD
Hmm, i ja podobieństwa między nimi nie widzę...
Owszem, zgodzę się, że w Summer wine takowe trochę widać, ale znowu nie przesadzajmy :D
Niech bedzie ze zielone, podobne :P
W kazdym razie nie sa one ciemne jak u Depp'a...
Tak BTW Summer Wine to najgorsza piosenka jaka ostatnimi czasy Ville mogl zrobic... >.< Przebija chyba najgorsza ostatnia plyte...
W piosence ,,Summer wine" w 2:01 minucie czy jakos tak on wygląda zupełnie jak Johnny !! No w tym teledysku to jak 2 krople wody!!:)
http://www.freewebs.com/xxlovelyvillevaloxx/Ville%20Valo%20-%20Black%20Sweater-V est.JPG
Chyba nic już nie muszę dodoawać. Są podobni. I kropka:)
NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I JESZCZE RAZ NIEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
Znow cudowny temat na ktorym traci cale forum filmwebu
Kiedy przestaniecie pisac o wygladzie a skupicie ise na grze aktorskiej ??
Droga Amelko:)Jesli chcesz wiedzieć to nie skupiam się tylko na wyglądzie Johnnyego(jeśli o to chodzi)ale też na jego grze aktorskiej i moze nawet bardziej. No cóż temat może dziwny ale chciałam poznać wasze zdanie bo mi sie wydał na pierwszy rzut podobny do Villego:)Ale oczywiście Johnnyego lubie bardziej.I naprawde cenię jego filmy i mam do nich sentyment. Wiesz ile miałam lat kiedy obejrzalam pierwsy film z nim??6..wtedy nie wiedzialam kim on jest i nie rozumiałam tego filmu bo co może zrozumieć 6letnia istotka z takiego filmu jak "Edward Nozycoręki",ale już wtedy mnie zafascynował.Potem obejrzałam Co gryzie Gilberta Grape'a.Teraz moge powiedzieć,że widziałam dosyć dużo filmów z jego udziałem.I nie mów,że nie skupiam się na jego aktorstwie skoro tego nie wiesz:)Pozdrawiam serdecznie.
Zwracam honor
przepraszam ze zle ocenilam .
tez pozdrawiam
ps nie pamietam kiedy obejrzalam pierwszy raz film z Deppem .Lecz to musialo byc dawno
To co jest podobne to to spojrzenie... Sama nie wiem co w tym takiego jest, ale rzeczywiście widać pewne podobieństwo między nimi.
Mają inny kolor oczu to fakt ;)Vile jest podobny do Deppa tylko w teledysku Summer Wine i nigdzie indziej:)tak mi sie przynajmniej wydaje;)Widzę,że wy sądzicie podobnie.
ja tam uważam ze Johnnego nikt nie pobije.
a takie plagiaty jakim sa VV czy nawet można doszukać sie upodabniania w Piasku ( naszym polskim piosenkarzu) sa idiotyczne i sygnalizują brak pomysłu na siebie.
w teledysku Summer Wine nawet VV skopiował pewien ruch Johnnego jezeli chodzi o palnie ( scena z From Hell) ten wzrok jak Jack Sparrow
i brudka tez taka sama... włosy długosci z premiery piratów 2 nie nie nie
to chore ! co ludzie o miejszej sławie niż Depp wyprawiają...
ech...
ps. ale teledysk ładny... ale był by piekniejszy gdyby zangarzowali Deppa.
do niego.
pozdrawiam.
Ville Valo jest na tyle sławny i uwielbiany przez rzesze napalonych fanek, że nie ma najmniejszego powodu, aby plagiatować kogokolwiek. Samo zapuszczenie brody i wąsów nie oznacza, że chce kogoś naśladować.
Śmieszna z Ciebie dziewczynka muszę przyznać. Podaj mi choć jeden powód dla którego Valo miałby kopiować wygląd Deppa ?! Przecież to jest chore. Tak samo można by rzec, że Depp kopiuje wizerunek od rockowych gwiazd. A co do podobieństwa uważam, że są podobni, a zwłaszcza teraz przy obecnym wyglądzie wokalisty HIM. Jednak dajcie już spokój z tym uwielbieniem dla wyglądy Johnnego bo to już się po woli robi niesmaczne...
blehehe ze tez sie ludziom chce dyskutowac nad czyims wyrazem i kolorem oczu.;] moim zdaniem podobni, ale nie bede sie klocic z takimi co znaja kazdy gest johnny'ego deppa i twierdza, ze widza jakies roznice z tym deppem w wykonaniu ville valo. Osobiscie bardzo lubie Deppa, bo moim zdaniem jest superowym aktorem i ma to coś, ale w poszczegolne gesty nie bede wnikac jak to poniektorzy aby nie popasc w obsesje;p. A obrzydliwy zaden nie jest; obrzydliwy to moze byc menel z dworca, chociaz to nie regula. Piosenka fajna. zycze duzo zdrowego uwielbienia dla kogokolwiek i milego sluchania "summerwine", duzo filmow z deppem i w ogole love & peace, nie jezdzic mi po nikim, z powodu odmiennego zdania, bo kazdy ma wlasny gust i prawo do niego.
Jak przegladam w wyszukiwarce stare jego (Ville'a Valo) zdjecia to jestem za tym, ze jest brzydki. Jednak kiedy patrze na teledysk "Summer Wine" ani smiem tak uwazac ;). On i Johnny sa dla mnie podobni i podobaja mi sie obaj :) mam pytanie: czy te sceny w teledysku sa z jakiegos filmu??- a jak to z jakiego?
To są urywki z "Wilde Leben, Das" a co do tych starych fotek Ville to moim zdaniem zawsze był cudny w szczególności kilka lat temu bo teraz też Go uwielbiam ale ta brudka i wąsiska w ogóle do Niego nie pasują:/ On i Depp nie mają ze sobą nic wspólnego jeśli chodzi o wygląd
Nie lubie jak na forum ludzie obrażają gusta innych!:( Jednym sie podoba Ville a innym Johnny! Jesli sie mowi ze sa do siebie podobni to niestety tak jest i pogodzic sie z tym musicie, tyle ze "podobni" to nie znaczy, ze musza być identyczni, wiec to oczywiste, że jeden od drugiego sie czyms rozni... ehhh...