Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Drodzy fani i drogie fanki chciałabym zauważyć pewien fakt, że wielu z was widzi w Johnnym tylko kapitana Jacka Sparowa. Jest to bardzo sympatyczna postać, której nie da się nie lubić i Johnny wspaniale wczuł się w nią, ale myślę że zapomnieliscie o jego wspaniałych rolach sprzed kilku lat. Johnny nie jest Jakiem, ale bardzo dobrym aktorem, dlatego się pytam czy ktos z was widział jakis inny film z Deepem niz Piratów??

użytkownik usunięty
Mona

No właśnie też to zauwazyłam,że spora większość ludzi zna go tylko i wyłącznie jako Jack'a Sparrow'a z "PzK" a przezciez on ma na swoim konice wiele wspaniałych ról i ciekawych postaci...

moje ulubione postacie to:

Axel z "Arizona Dream",Ichabod Crane z "Jeździec bez głowy" , Edzio z "Edwarda Nozycorękiego", pan Willy Wonka z "Charlie i fabryka czekolady" i przystojny cygan Roux z filmu "czekolada" :]

no a filmów z nim to ja wszystkie widziałam, no moze prócz "21 jump street"...

tyle.

Pzdr!

No właśnie! To są role pełne podziwu! Moim zdaniem to są fani Sparowa a nie Johnnego Deepa...przykre ale prawdziwe, nie odrozniaja aktora od postaci.

Mona

Ja nic do piratów nie mam bo uważam że postać Kapitana Jack'a Sparrow'a granego przez Johnny'ego Depp'a jest poprostu niesamowita i uwielbiam ten film...
A co do innych ról to powiem że naprawde są ciekawsze ja już obejrzałam dokładnie 23 filmów z Depp'em i mi się bardzo podobały szczególnie Rozpustnik, Sekretne Okno, Charlie i fabryka czekolady, Edwart Nożycoręki, Marzyciel, Benny i Joon, Jeźdzec bez głowy, Arizona Dream, i Don JuanDeMarco a zresztą każda rola Johnny'ego Depp'a jest extra wszystkie filmy z nim mi się bardzo podobają i mam je wszystkie na półce i tyle pozdrawiam Molly :)

Ja nic nie mam do piratów bo uważam że postać Kapitana Jack'a Sparrow'a była wspaniała Johnny niesamowicie się wczuł w tą role i ja uwielbiam ten film...
ale naprawde wszystkie filmy z Johnny'm są niesamowite ja już obejrzała 23 filmów i wszystkie filmy i postacie w które się wciela są poprostu niesamowite i je wszystkie uwielbiam...
pozdrawiam Molly :)

BK_201

A ja obejrzałam z nim 9 filmów i jeden serial i chociaż prawie wszystkie mi się podobały, to jednak żaden nie zachwycił mnie tak jak "Klątwa Czarnej Perły". Możecie sobie pisać, że nie potrafię docenić jego ról np. w Marzycielu albo w Don juan deMarco, ale to nie jest tak, narawdę uważam że grał tam świetnie, jak już pisałam podobały mi się prawie wszystkie filmy w których grał, i mam zamiar jeszcze obejrzeć parę inych, ale jeżeli miałabym wskazać najlepszą rolę to byłby to kapitan Sparrow, i chociaż mam 15 lat co wiele osób zresztą nie bez powodu uważa za bardzo głupi wiek to nie jestem zakochana w jakimś aktorze czy to w deppie czy kimś innym ani tym bardziej w kapitanie Jacku i nie myślę że gadam głupoty choćbyście nie wiem co mi wmawiali :-). Może za jakiś czas zmienię zdanie, może inny rola na mnie wpłynie, póki co takie jest moje zdanie. Pozdrawiam

21 jump street możesz zobaczyc na youtube.com ja widzialam i nawet fajnie gra

lawa_3

i sorrka za to że 2 razy to napisalam coś mi sie porąbało :D

użytkownik usunięty
BK_201

aha..to fajnie...musze sobie obejrzec to na youtube :)

Jeohnny wspaniale zagral Sparowa!-nie moge zaprzeczyć, tyle że większość osób-nie mwoie o tych co sie tutaj wypowiedzieli-ale wiekszosc osob lubi go dlatego ze jest w tym momencie-dzieki piratom popularny, a wczesniej Deep był zapomniany