Drodzy fani i drogie fanki chciałabym zauważyć pewien fakt, że wielu z was widzi w Johnnym tylko kapitana Jacka Sparowa. Jest to bardzo sympatyczna postać, której nie da się nie lubić i Johnny wspaniale wczuł się w nią, ale myślę że zapomnieliscie o jego wspaniałych rolach sprzed kilku lat. Johnny nie jest Jakiem, ale bardzo dobrym aktorem, dlatego się pytam czy ktos z was widział jakis inny film z Deepem niz Piratów??
No właśnie też to zauwazyłam,że spora większość ludzi zna go tylko i wyłącznie jako Jack'a Sparrow'a z "PzK" a przezciez on ma na swoim konice wiele wspaniałych ról i ciekawych postaci...
moje ulubione postacie to:
Axel z "Arizona Dream",Ichabod Crane z "Jeździec bez głowy" , Edzio z "Edwarda Nozycorękiego", pan Willy Wonka z "Charlie i fabryka czekolady" i przystojny cygan Roux z filmu "czekolada" :]
no a filmów z nim to ja wszystkie widziałam, no moze prócz "21 jump street"...
tyle.
Pzdr!
No właśnie! To są role pełne podziwu! Moim zdaniem to są fani Sparowa a nie Johnnego Deepa...przykre ale prawdziwe, nie odrozniaja aktora od postaci.
Ja nic do piratów nie mam bo uważam że postać Kapitana Jack'a Sparrow'a granego przez Johnny'ego Depp'a jest poprostu niesamowita i uwielbiam ten film...
A co do innych ról to powiem że naprawde są ciekawsze ja już obejrzałam dokładnie 23 filmów z Depp'em i mi się bardzo podobały szczególnie Rozpustnik, Sekretne Okno, Charlie i fabryka czekolady, Edwart Nożycoręki, Marzyciel, Benny i Joon, Jeźdzec bez głowy, Arizona Dream, i Don JuanDeMarco a zresztą każda rola Johnny'ego Depp'a jest extra wszystkie filmy z nim mi się bardzo podobają i mam je wszystkie na półce i tyle pozdrawiam Molly :)
Ja nic nie mam do piratów bo uważam że postać Kapitana Jack'a Sparrow'a była wspaniała Johnny niesamowicie się wczuł w tą role i ja uwielbiam ten film...
ale naprawde wszystkie filmy z Johnny'm są niesamowite ja już obejrzała 23 filmów i wszystkie filmy i postacie w które się wciela są poprostu niesamowite i je wszystkie uwielbiam...
pozdrawiam Molly :)
A ja obejrzałam z nim 9 filmów i jeden serial i chociaż prawie wszystkie mi się podobały, to jednak żaden nie zachwycił mnie tak jak "Klątwa Czarnej Perły". Możecie sobie pisać, że nie potrafię docenić jego ról np. w Marzycielu albo w Don juan deMarco, ale to nie jest tak, narawdę uważam że grał tam świetnie, jak już pisałam podobały mi się prawie wszystkie filmy w których grał, i mam zamiar jeszcze obejrzeć parę inych, ale jeżeli miałabym wskazać najlepszą rolę to byłby to kapitan Sparrow, i chociaż mam 15 lat co wiele osób zresztą nie bez powodu uważa za bardzo głupi wiek to nie jestem zakochana w jakimś aktorze czy to w deppie czy kimś innym ani tym bardziej w kapitanie Jacku i nie myślę że gadam głupoty choćbyście nie wiem co mi wmawiali :-). Może za jakiś czas zmienię zdanie, może inny rola na mnie wpłynie, póki co takie jest moje zdanie. Pozdrawiam