Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

A według mnie najlepsza rola jeszcze przed nim. :)Johnny ma 44 lata i parę ciekawych ról. Ale moim zdaniem jeszcze nie grał w filmie, który naprawdę wymagałby od niego dużego kunsztu aktorskiego. Chodzi mi o film typu Skazani na Shawshank, Zielona mila czy Forrest Gump. Role Jacka Sparrowa, Gilberta Grape'a czy Edwarda nożycorękiego były naprawdę bardzo dobre ale Johnny'ego stać na jeszcze więcej.

Phoenix86

a może oglądałaś film "Rozpustnik"? dla mnie to jest ta rola w której wykazał się niesamowitym aktorstwem....tylko trzeba patrzeć na ten film tak by zbytnio nie przywiązywać go do scen zboczonych, bo dla niektórych takie filmy są odpychające....one są po to by pokazać jakie życie wiedzie ;) a jak ktoś ten film na dvd ogląda to zawsze takie sceny można przewinąć xD

aga_113

Szczerze to widziałem trailer i jakoś mnie nie zaciekawił. Faktycznie jest tak, że Depp nie jest aktorem szczególnie docenianym i nagradzanym. Póki co brak w jego dorobku oscara czy globu, ale jeszcze wszystko przed nim. Źle by było, gdyby zagrał jedną wspaniałą rolę, przez pryzmat której byłby potem oceniany przez całą karierę aktorską. Dla niektórych zawsze pozostanie niezrównoważonym psychicznie Jackiem Sparrowem. Dla mnie...marzycielem. :)

Phoenix86

Wymienione przez Ciebie filmy z Tomem Hanksem... są dobre, ale ciut infantylne, odwołują się raczej do tanich wzruszeń widza. Te filmy mnie nie zachwycają na pewno. Trochę więcej subtelności, trochę mniej łzawych kawałków. Ale to tylko moje zdanie.