Johnny jest najprzystojniejszym facetem na całym świecie!! Urzekł mnie w"Piraci z Karaibów"i"Edward Nożycoręki!! Więcej o Deppie mogę wam powiedziedź i dać jego adres!!
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekstraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Myślę, że wszyscy fani Deppa nic o nim nie wiedzą.
Uwaga czaruje..... tadam: http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny%27ego+.html ! A widziałaś taki trick?
Indian to nie odkryłaś.
Jestem lepsza niż Copperfield.
jest zajebist** aktorem nie ma co =).. ale wydaje mi się że jego najlepsza rola to kap. Jack Sparrow (tylko nie myślcie że oglądałam PzK i przesto zaczełam go Lubić ..)
Hehe dzięki ale mam już jego adres =) (po za tym jak taka wielka fanka mogłaby nie mieć =P heh).. Pozdrowionka =*
po prostu uwielbiam wielkie fanki deppa, ktore sa nim zafascynowane i strasznie go kochajka po tym jak zobaczyli go w jednej roli. jakiej? oczywiscie, piraci z karaibow!!
Właściwie to zgadzam się z Tobą Gosik Z:)
Ja owszem wykazałam większe zainteresowanie Johnnym dopiero po obejrzeniu pierwszej części "Piratów z Karaibów",bo wtedy jeszcze nie bardzo znałam jego postać,ale powoli zaczęłam oglądać inne jego filmy(oczywiście wartościowe:) i zrozumiałam,że nie jest aktorem jednego przeboju filmowego, a wręcz przeciwnie wiele jego ról jest świetnie zagranych!:)Teraz zachęcam wszystkich do oglądania tych filmów:)Może zmienią stosunek do Johnnego Deppa i docenią jego wspaniałe aktorstwo:)Mam taką nadzieję:)
POZDRAWIAM:)
Może i potraficie powiedzieć duzo o Deppie, ale nie wiem czy jesteście w stanie duzo powiedzieć o jego filmach... Z całym szacunkiem, ale umieszczanie wśród swych ulubionych filmów np. Arizony Dream i Rozpustnika w niezbyt zaawansowanym wieku (tzn. około lat 13) może świadczyć, że główną zaletą tych obrazów jest dla danej odbiorczyni wygląd zewnetrzny pana Deppa...
zastanawiam się skąd takie wnioski? mam 15 lat i Rozpustnika uważam za jeden z najlepszych jego filmów...i nie ze względu na wygląd, bo nie był tam zbyt piękny o_O a w szególności pod koniec....prosze...nie znacie nie osądzajcie #_# bo to świadczy o waszej głupocie i arogancji w stosunku do innych o_O
~Gosik Z. chyba musisz popracować nad czytaniem ze zrozumieniem!!
zerknij sobie pare komentarzy wcześniej ;/
bo ja napisałam:
jest zajebist** aktorem nie ma co =).. ale wydaje mi się że jego najlepsza rola to kap. Jack Sparrow (tylko nie myślcie że oglądałam PzK i przesto zaczełam go Lubić ..)
i podkreślam to zdanie ..TYLKO NIE MYŚLCIE ŻE OGLĄDAŁAM PzK I PRZEZ TO ZACZEŁAM GO LUBIĆ !!!!!!
Pozdrowionka =**
re: aagdzia ( przepraszam, nie wiem czy dobrze napisałem): może i moja wypowiedź była lekko arogancka, przyznaje...ale głupia? Dlaczego? Kiedy oglądasz jakiś film w wieku 10 lat, a następnie w wieku lat 18, to patrzysz na niego z innego punktu widzenia. Takie jest moje zdanie. Ja na przykład nie uważam Rozpustnika za jakies super arcydzieło, moim zdaniem Depp grywał w lepszych filmach, ale film mi się podobał.
Ja rozumiem że fabuła tego filmu nie należy do super skomplikowanych, ale wiedząc co nieco o libertyniźmie, można inaczej spojrzec na dane elementy obrazu.Chciałbym Ci zadac pytanie: co Cię urzekło w tym filmie? ( pytam serio, bez żadnych złośliwości, bo jestem ciekawy).
Też go kocham. Śni mi się nawet że jest mojim mężem.w nim się zakochałam w filmie pt. "Charlie i farbyka czekolady".Słotki jest
To czy ktoś ma 13 lat i rozumie takie filmy jak np Nieodracalne, czy ma 30 i ledwo załapał ,,21 gramów". Przepraszam, ale ajk powiedziała gdzies Anusia wiek nei am nci do gadania. Ktoś moze miec 18 lat i czuć się, mówić jak 10-latek. Jezu to forum sie niesamowicie zmienia!! Nie ma już np From Hell, za to przyszły przepraszam ale lekkie idiotki typu Alex, anusia i patusia!! Alex powinnaś zmienić ksywkę na Alexusia..
Wiesz co domarka przeginasz pałe... Naprawde musisz mnie obrażać?? Czujesz się z tym dobrze jak komuś pojedziesz?? Idz się lecz dziewczyno!! Nie wiesz, że przez takie komentarze ludzie Cię znienawidzą?? Dam Ci rade to się leczy!!
Przeginasz.
Każdy pisze o czym chce, Alex również. Jedyne co możesz zrobić to ignorować takie tematy.
Wolność słowa...
Tak, istnieje tu wolność słowa. Ale jeśli napiszesz coś głupiego (lub głupiego dla innych) musisz się liczyć z tym, że ktoś może nazwać Cię idiotą (bo to też jest wolność słowa). Jeśli komuś to przeszkadza, niech się wcale nie wypowiada.
Wiesz co Domarka przegiełaś!!!:-( To twoje przezwisko i twój obrazek są głupie. Ja swoje wzięłam z filmu,,Madagaskar" lwa Alexa i ono mnie się podoba i nie zmienie!!!!!!!!
Oki może przegięłam:*:*....a z tym żebyś zmieniła przezwisko to była żart...przyznaję się do winy i przepraszam bo powinnam zignorowac ten durny teamt, ale ja głupia nei mogłam sie powstrzymac. A z tym, że moje przezwisko jets głupie ooo!! to mi pojechałas...lol
Pozdrawiam, domarka:*
Alex coxik, czillout nie potrzebuje łaski od niej:|... Dzięki, że jesteś za mną, ale ja sobie dam rade:D Pozdrawiam Cię serdecznie Alex:)
buhahahahahahaha :D
a ja kocham was faneczki Jacka Sparrowa :p
Za każdym razem gdy jest mi źle, smutno i ogólnie do bani wystarczy że wejdę sobie na to forum, a ono nigdy mnie nie zawiedze :D kolejny debilny temat kolejny pusty post...
I już mam dobry humorek :D
Przepraszam za tego posta bez przesłania (bo to pierwszy tu taki...) ale musiałam :D trzymałam to w sobie i trzymałam ale nie wytrzymałam :D
Tak poza tym to ciekawi mnie ile by było na tym forum tematów, gdyby Johnny nie zagrał JaCKa SPaRrOWa... może z 500?
Ej no Alex nie dość że dziecinna to jeszcze śmieszna...zrgnąc to ty mozesz z listy osób w miarę rozgarniętych bo na tym forum mogę siedziec do woli a ty możesz swoje zazalenia, ajkby to powiedziała ,,w uniesieniu" anusia pierdolic....
Pozdrawaim:*
Alex to prowokacja jakich nie mało... ktoś chce dać zła opinię fanom Johnnego. Chce przedstawić nas jako głupie nastolatki^^" Oczywiscie sa takie, ale większość jest normalna (chyba xD)
Ta, teraz jak przeczytałam cąły temat, to widać. Niezła robota całkiem, jak na prowokację! Pozdrawiam.
Nie uważam Was za głupie nastolatki! Poprostou wściekłam się na Domarkę. Przykro mi,że Was zraniłam:-( Możecie na moim blogu komentować.POZDRO!!!
Alex
Nie jestem dziecinna!!!! Śmieszna może... Ale nie będziesz mnie obrażała!! Mam 13 lat i co z tego!!! A ty ile masz? Bo może to ty jesteś dziecinna?
Nie wiem może z 1000 może mniej. Ale wiem,że ten post nie jest debilny! Przeczytaj post Iluvatora... On/ona strasznie cie uśmieje.POZDRO!!!
Ja mam 15 lat (niezbyt wiele), ale jak na swój wiek jestem (w miare:P) dojrzala. <lol2>. Rzeczywiście dopiero po przeczytaniu całego tematu można to poznać xD
Pewnie ja mam 13! I też jak na swój wiek jestem dojrzała!!! Nie tak jak np. Domara, Jest starsza odemnie i przemądrzała
Dziecko twój temat jest żałosny i nei będę sie wypowiadać za siennę i spermę ale im chybo chodizło ze CAŁY temat jest prowokacją!! Że jak można zakładavc takei bzdurne tematy!! Kohcasz go!! A za co?? Za to że ma ładne oczy czy za to, że ciekawie zagrał Jacka Sparrowa. Po prostu twój temat jest głupi i dziecinny i forum jest po to że ja mogę skrytykować ten temat a tobie nic do tego. Mogę tu napisać, że niebo jets niesbieskie a trawa zielona a ty się i tak będziesz ekscytowac!!
Jeżeli siennie albo spermie NIE chodizło o to że cały ten temat jest durny to pzrepraszam:* (aha i jak pokazałm moim koleżankom w wieku 14!! lat to się nieźle uśmiały, wiec racja: jesteś bardzo dorosła!!)
Tak? Ja go kocham całego. Za to jaki chcesz!!!! ACHA zapomniałam dodać, że twoje koleżanki są tak samo mąąąąądre jak ty!! z tego co napisałaś to ja się tylko śmieję!!! HA!HA!HA!
Nie myliłaś się, jest w sumie durny ;) Ale co tam... nie przejmuję się xD.................................
<<po prostu uwielbiam wielkie fanki deppa, ktore sa nim zafascynowane i strasznie go kochajka po tym jak zobaczyli go w jednej roli. jakiej? oczywiscie, piraci z karaibow!! >>
Szczerze mówiąc, nie rozumiem, dlaczego niektórzy tak krytykują tych fanów Johnnnego, którzy go widzieli w "Piratach..." i wtedy się nim zainteresowali. Żeby lubić aktora, nie trzeba zaraz oglądać wszystkich filmów, w których grał. Co my wiemy tak naprawdę o miłości i wszystkich jej odmianach? A może to jest właśnie zaleta bycia tą nastolatką że się można zafascynować aktorem i odczuwać takie silne uczucia. Jeśli ktoś tego nie przeżył, to tego nie rozumie, proste. Ja też nie rozumiem pewnego, z braku lepszego określenia, aspektu miłości, ale to już inny temat.I niech was nie zmyli mój nick, bo nie zdradza mojego aktualnego wieku. Alex - nie przejmuj się, są różni ludzie.
A mnie absolutnie nie dziwi krytykowanie nastoletnich fanek urody Jacka Sparrowa, które staly się nimi po obejrzeniu Piratów. Bo dlaczego prawdziwi fani aktora, którzy widzieli go w o wiele większej ilości filmów i na tej podstawie mogą go docenic jako aktora, muszą znosić te bzdurne, koszmarne i niedorośnięte tematy na forum? Jak ktoś przeżywa platoniczną miłość, to przynajmniej niech robi to w zaciszu 4 ścian, patrząc się na plakat gwiazdy 24h, a nie zawala forum, które jest przeznaczone do dyskusji (dlaczego nie możemy utrzymywać tutaj jakiegoś poziomu?). Przy tym również prawdziwi fani czują się urażeni, gdy osoba-aktor, którego cenią i dażą szacunkiem staje się produktem sprzedaży oraz zainteresowania ludzi którzy nie mają pojęcia na temat filmów (jak już wspomniałam wcześniej- ahh ten piękny Johnny). Jest to irytujące.
Ok, masz trochę racji, z przeznaczeniem forum. Rozumiem, że takie tematy cię irytują. Ale dzielisz fanów Deppa na "przwdziwych" i nie wiem, udawanych, pozornych, chwilowych może. Ci niby "prawdziwi" widzieli więcej filmów, w których grał, i wydaje im się, że trochę bardziej go poznali i więcej o nim wiedzą. A ja myślę, że my wszyscy nic o nm nie wiemy, tyliko tyle, że przeczytamy sobie w gazecie, co teraz robi i obejrzymy w telewizji, jak mówi dwa zdania o postaci, którą aktualnie gra. A prawdziwym fanem aktora może być ktoś, kto go zna osobiście, podziwia jego grę i wie, ile każda rola wnosi do jego życia. A ludzie, którzy nigdy w życiu go nie widzieli i mówią, jak to go dojrzale doceniają, są gorsi od tych, którzy mają do powiedzenia tylko "słodki", "ale ciacho", "mój misiaczek"
Nie, nie o to mi chodzi.
Użyłam słowa "prawdziwi", bo żadne lepsze nie przyszło mi do głowy. Ale chodzi mi tu o ludzi, którzy interesują się ogólnie pojętą sztuką filmową. Orientują się w tym temacie, oraz ich wiedza nie ogranicza się tylko do tego, co akurat jest w kinach/na topie. Nie interesuje mnie życie prywatne Johnnego. Ja patrzę na niego jak na artystę który posiada talent i w najlepszy sposób go wykorzystuje. Aktor rozwija i doskonali swe umiejętności, tak samo jak np muzyk. Ja widzę go poprzez pryzmat jego gry.
"A prawdziwym fanem aktora może być ktoś, kto go zna osobiście, podziwia jego grę i wie, ile każda rola wnosi do jego życia."
Co za bzdura, to nie jest żadna zależność. Fan nie musi osobiście znać artysty, ani jego życia prywatnego, aby móc docenić jego talent.
Dobrze może być irytujące!!! Ale prisze jeżeli znasz Domarkę to prosze powiedz jej,żeby mnie nie obrażała. Możesz na moim blogu pisać co chcezz!! POZDRO!!
Tak na bank zna mnie nie osobscie!! Przeciez to forum tu kazdy kazdego zna osobiście.
Nie powiedziałam nic gorszego od tego co powidział/a martini...więc moze tez dodasz mnie do ulubionych!! Tak bardzo o tym marzę.
Czyli mam pisac że twój teamt jest inteligentny a twoje wypowiedzi jakże interesujące! Niesety jako nie praktykująca chrześciajnka nie moge tego zrobić. I no cóż, twój temat jest śmieszny i jestem od ciebie starsza tylko 2 lata i nadal śmieszą mnie żarty o Jasiu więc nie mów proszę, że jestem zarozumiała. Chcesz normalnie dyskutowac o twoim temacie czy może wyrzucisz mnie ze swojego forum jak patusia?? Chyba, że ty w przeciwieństwie do niej jetes abstynętką i nie należysz do AA.
POZDRO!!, domarka:*