Widziałem JD tylko w dwóch dobrych rolach w filmach "Człowiek,który płakał"i"Dziewiąte
wrota".Chyba przestałem lubić tego aktora,z powodu jego silnego fizycznego podobieństwa do
Tomasza Jacykowa,bo na początku kariery Johnny'ego Deppa,Tomasz Jacyków w ogóle nie był
znany.No szkoda,że ten Jacyków tak popsuł mój subiektywny wizerunek Johnny'ego Deppa.
Wpisz sobie w Google grafika dwa wyrazy:Depp i Jacyków to wyszuka dużo fotek tych osób.Nie zorientujesz się w ok.50% przypadkach,który to Depp,a który Jacyków.Sama się zdziwisz.
Nie no proszę cię , to tak jak byś porównywał np. Christine Hendricks i Martę Grycan tylko dlatego , że obie są rude i mają spory biust. Zupełnie inna liga
Jack White w ogóle nie jest podobny do mężczyzny,on wygląda raczej jak bliźniaczka Sigourney Weaver.
Nie wydaje mi się, żeby był podobny do Jacka White'a, a co dopiero do Jacykowa. Nie wiem skąd takie porównanie :)
Thomas McDonell "delikatnie" przypomina mi młodego Johnnego. Kładę nacisk na słowo: delikatnie, ponieważ Johnny jest jedyny i niepowtarzalny :)
heh i jeszcze tutaj mozna zauważyć podobieństwo http://english.cntv.cn/20111121/110146.shtml z Skeet Ulrich