Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Kolejna kontynuacja...:) piszcie tutaj hehe :) pozdrawiam buźka

Madame

"Nie wiem ile mam dać więc nie dam nic;)" - tez tak zawsze robie xD Wlasnie skonczylam ogladac "Niebezpieczne Zwiazki" i jestem w lekkim szoku, moze nawet pod wrazeniem, nie wiem ile mam dac temu filmowi... Musze o nim troche poczytac, zeby wyrobic obiektywna opinie.

No ja myslalam, ze postawic sobie za cel obejrzene wszystkich filmow z Johnnym to jest cos (prawie popadam w samozachwyt xD) ale wszystkie filmy Eda Wooda... Fiu fiu ^^ i trzymam kciuki ;)

Astartte

No widzę,że (jak zawsze) były drobne spięcia, a co do "Beksy" też lubię tylko nie mam gdzie kupić

Astartte

Ja też jak obejrzę i mi się spodoba to potem czytam o tym filmie:)
Hmm Niebezpieczne związki chyba widziałam, ale jeśli już to wygląda, że dość dawno to bylo;)
Oczywiście cel obejrzenia wszystkich filmów z Deppem obrałam już jakiś czas temu i powoli się do niego zbliżam więc trzeba obrać następny:)
Znalazłam już kolekcje filmów Pana Wodda także trzeba będzie włożyć jeszcze trochę wysiłku by zdobyć te mniej znane:) Mam nadzieje że mi się uda xD

Madame

hmmm..... obejrzeć wszystkie filmy człowieka, uważanego za najgorszego reżysera... to mi pachnie masochizmem!;P

no, ja postanowiłam obejrzeć wszystkie filmy z filmografii Anthonego Hopkinsa... lista jest dłuuuuuga, a ja jestem dopiero na połowie, więc raczej kolejne postanowienie nie będzie mi tak szybko potrzebne;P

cathi

Myślę, że wytrwam:) Biografia Wooda i film Tima Burtona sprawiły, że nie mam już wyjścia i muszę obejrzeć jego filmy:)

Anthony Hopkins powiadasz... no no .. to jeden z moich ulubieńców lista rzeczywiście długa:) Połowa to już niezły wynik ja nie widziałam nawet tej połowy filmów z nim:( tylko te najważniejsze...

Madame

ja na punkcie Hopkinsa mam po prostu świra no i filmy z nim oglądam od kiedy pamiętam (tak, to juz jest uzależnienie;p)

ale wiesz, czasem złe filmy są tak złe, że aż śmieszne a wtedy można traktować je jako komedie... dobra, nie wiem jak pocieszać ludzi, no to tylko życze cierpliwości;P

cathi

Dokładnie, ja miałam ubaw po pachy jak oglądałam ten film;)

Madame

co jest następne w kolejce?

cathi

Bardzo bym chciała obejrzeć "Glen czy Glenda" gdyż Wood gra tytułową postać ale może trochę potrwać nim go zdobędę.... więc pewnie będzie to "Narzeczona Potwora" (Film się już zasysa:)) xD

Madame

oj... sam tytuł brzmi.... no właściwie to jak tytuł komedii;P

cathi

co tam u was ?? mi właśnie chomiczek umiera ;(((

Mr_T

A co mu się stało? ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Ulcia_6

może tylko zapada w okres hibernacji?
mojej kolezanki kolezanka myslała, że jej chomik umarł i wrzuciła go do pieca, wprost w płomienie... gdy leciał skończył mu sie okres hibernacji i zaczął machac nóżkami...
niestety, było juz za późno... :( :( :(

eM_Barrie

O Matko! To prawie tak jak <SPOILER!!!> ze Sweeneyem i Mrs.Lovett...

Lady_From_Burton_World

hej Aniolki (jak dawno tu mnie nie bylo !) mam dla was swieze info: w Sukcesie bedzie Gilbert Grape:)))) tym razem dobrze przeczytalam xD (juz jutro)

Gin

Dzięki. Przydatna infomacja. :)

Jutynka

A co to jest ten Sukces? Jakaś gazeta? ;D

blumenkohl

o a za ile ta gazetka będzie?

NonaT

Ktoś się orientuje za ile i jak długo będzie można tą gazetę kupić? Jak myślicie- do soboty lub poniedziałku powinna jeszcze być?

Lady_From_Burton_World

to jest miesięcznik i cena ma wynieść chyba około 9 zł

Gin

Dzięki :))

Lady_From_Burton_World

nie ma sprawy, Winona:))))

Gin

Wszytskie filmy ED Wooda która jest taką masochistka?:D

izkula

To chyba o mnie :D:D:D

Gin

hej aniolki:))) dawno tu nie pisalam:) ja "co gryzie..." kupilam chyba rok temu:D a raczej tato kupil:) bo on jakis czas temu kupowal wszystkie filmy jakie tylko byly w gazetach... ale przeszlo mu to po pol roku:D

Miss_from_the_Neverland

Jeju Gilbert w gazecie! :D A juz mialam kupowac na targu u ruskich xD Maja pare plyt z tego co bylo we wczesniejszych gazetach za 5 zeta wszystko xD Ale bylo strasznie porysowane ;/ Wiecie z czego sie najbardziej ciesze? Nie trzeba bedzie juz zabijac Gin ;D Dzisiaj w ogole sie ze wszystkiego ciesze :D Moze dlatego, ze taka piekna pogoda i sie wysiedziec mozna w slonku :D
Ps. ale autografu jak nie bylo, tak nie ma, a co u Ciebie Winona? Bo cos czuje, ze jak nam przyjdzie to w jednym czasie, bo dziewczynom przychodzilo tak seriami a my wyslalysmy mniej wiecej w tym samym czasie i ta sama czesc Polski.

Astartte

Oj nie Winona, a Klaudus i nie Klaudus, a Pysiakowska xD

Astartte

a ja na Gilberta jeszcze jakiś rok... może półtorej temu wydałam tyyylle kasy... no, ale chociaż mam wydanie pudełkowe;P

Oj, Winona/Klauduś/Pysiakowska, z Twoimi nickami to sie pogubic można!!
do jednego się czlowiek przyzwyczaić nei zdąży a tu juz nowy ;P

cathi

hehe, widzisz Szara - i problem z głowy xD (z tym zabijaniem):))

Gin

Gin, nie martw się, znajdziemy sobie inny powód ;P

cathi

aha... i czy Wy widzicie to co ja widzę? 4 gry i 2 tematy całkowicie bez sensu... na tym tle nasza kontynuacja tak zwalczana przez 'znawców' jest najambitniejszym tematem na tym forum... o ironio!!!

cathi

Hm, chyba się skuszę na tego Gilberta. ;D

blumenkohl

Ja rozmawiajac w tym temacie czuje sie jak w schronieniu dla trzezwo patrzacych na zycie :P Ja sie tez skusze na Gilberta, ten film zdecydowanie jest tego wart, niestety nigdy na oczy nie widzialam takiej gazety xD Znalazl ja ktos w necie? Ja nie moge :/

Astartte

ja kiedyś takową gazetę gdzies w sklepie widziałam... ale gdzie? jak? wiesz, skleroza sie odzywa.
Ale w ramach pocieszenia powiem, ze często widuje "Co gryzie Gilberta..." w koszu w Auchanie wśród filmów za 9,99.

cathi

http://www.sukcesmagazyn.pl/

To chyba to, ale wzmianki o Gilbercie nie ma.

Astartte

To chyba to: http://www.sukcesmagazyn.pl/ Ale szczerze mówiąc też nigdy nie słyszałam o takiej gazecie. ;D

blumenkohl

Głupio wyszło, ale znalazłam to już wcześniej i nie odświeżyłam strony. xD

Jutynka

aha, chciałabym jeszcze jedną rzecz zauważyć - ta kontynuacja istnieje od 5-ciu dni, a my jesteśmy na 2-giej stronie a nie na drugiej kontynuacji! Poza tym własciwie cały czas trzymamy sie tematyki filmowej i osoby Deppa! Możemy być z siebie dumne;P

cathi

Racja Cathi:) a jak się jeszcze ktoś uczepi tej kontynuacji to przysięgam, że zjebię jak psa!;) bo kulturalnie już nie potrafię:)
Jakoś tego że ostatnio to forum stało sie placem zabaw nikt nie krytykuje...

Madame

macie raje dziewczyny:) a z tego forum "plac zabaw" robia w wiekszosci ci, co nas krytykuja, wiec pewnie nie beda krytykowac samych siebie:D

Miss_from_the_Neverland

możecie mnie zlinczować za to co teraz zrobię, ale po prostu musze podzielić się z Wami moim szczęściem.
za chwilę kończe pracę wsiadam w autobus do Sieradza i jadę do mojego rodzinnego domu!!! A tak nie dość że mam telewizor i DVD to jeszcze jest mój ukochany komputer i od cholery i troche moich płyt!!! no i przede wszystkim czeka tam na mnie Truposz, który doszedł jakieś 1,5 tygodnia temu, ale nei miałam kiedy zajrzeć do rodziców i go zabrać no i obejrzeć:) Tak więc skaczę ze szczęścia, bo Wrocławia mam dosyć! Będę tutaj dopiero w poniedziałek wieczorem, do Was zajrzę we wtorek. Nie zapomnijcie, że za 1h10m. zaczyna się "Podziemny krąg" na TV4:)

cathi

No to miłego oglądania "Truposza". :)

Jutynka

Szara- pytałas o autograf- niestety, nie ma, a wysłałam dwa meile i chyba cholera wyśle jeszcze trzeci ;/
A co do mojego nicku (taki mały offtop ;)) to ten już pozostanie na wieki wieków amen ;), no może nie tak na zawsze, ale na bardzo długo :)
Co do gazety- jeśli tylko dorwę takową w moje ręce to już nikt mi jej nie odbierze ;) ale to się okaże w sobotę. Miło było by mieć ten film na własność, bo już słabo go pamiętam...

Ulcia_6

Ja GG kupiłam już jakiś czas temu przez allegro :D film jest rewelacyjny...
tą gazete to pewnie dostaniecie w empiku, tam jest chyba z 1000 różnych tytułów :D
Cathi-to miłego ogladania :D
ja jutro może mam urlop, bo siostrzeniec chory i mam sie nim zajmowac :D chyba że goraczke będzie miał, to wtedy mama :)

co do forum-tak, Depp jest jego nieodłączną częścią :)

eM_Barrie

Kurcze, chciałam oglądać ten "Podziemny krąg", ale nie mam TV4. ;/ No trudno, obejrzę sobie "Ojca chrzestnego 2". ;P

Ulcia_6

o właśnie, o której "Ojciec Chrzestny 2" leci? bo nie pamiętam..
"Podziemny krag" mam gdzies na płycie... :)

kurcze, dziewczyny, to dziwne, że nie dostałyście autografów... ja dostałam po 3 tygodniach- 12 marca wysyłałam i 2 kwietnia już dostałam...
a wysłałam tylko jednego maila.

eM_Barrie

"Ojciec chrzestny" o 20.30 na TVN7 ;P

blumenkohl

witam laski pamietacie mnie jeszcze?? ;) dawno tu nie zagladałam słyszałam, ze w gazecie GG jest fajnie, ale film juz posiadam wiec nie kupuje ;) a gazeta gosztuje 7,90 jak sie nie myle ;)

Podziemny krag moze zerkne co to jest, ale tam Helena gra to tym bardzej zerkne a co do ojca chrzestnego II widzałam milon razy ;) pamietajcie, ze w poniedzałek jest Blow na TVN siedem jak sie nie myle o 20:30 chyba ;)

a co do autografu wysłałam 2 kwietnia juz mineły 4 tygodnie ani wydu ani słuchu nie ma nic :(((((( <beczy>

Buzka laski mam nadzeje, ze nie zapomnieliscie o mnie :****

BK_201

2 kwietnia? Ja wysłałam 10 marca! To jest po prostu...beznadziejne ;(

Ulcia_6

hm... Klaudia może rzeczywiście powinnaś wysłac jeszcze jednego maila?
1,5 miesiąca to dość sporo...