Kolejna kontynuacja...:) piszcie tutaj hehe :) pozdrawiam buźka
Trzeciego? Olali mnie i tyle. Nie wiem, szkoda im tego autografu czy jak? Rzeczywiście- bardzo cenne- świstek papieru...
Witaj w klubie olanych przez szanownych pracowników od autografów szanownego pana Deppa- w skrócie KOPSPOASPD :/
I nie przejmuj sie durnym autografem- nie warto ;)
ale troszke mi szkoda tego bo duzo osób dostało... Winona a moze cos jeszcze wyslemy, co? (sorka ale nie moge sie odzwyczaic od winony) ;D
fuck tez jestem wkur.. bo nie mam tego autografu to widac, ze tylko my zostałysmy olane :( ja poczekam do konca miesiaca jak nie przyjdze to wysyłam jeszcze raz a jak znów nie przyjdzie to mam to juz gdzies nie bede czekac jak najeta na ten autograf no nic juz nie poradze :/ ale czemu nie dostałysmy tego autografu to nie wiem moze im sie juz nie chce wysyłac albo poprostu olali dziewczyny z polski wrrr...
Blow w poniedzialek? :O No nie, a tak chcialam zeby to powtorzyli i to o jakiej chrzescijanskiej godzinie! ;D
Gazeta kosztuje 12.90 wlasnie stalam sie szczesliwa posiadaczka ;P Chociaz jak na film bez pudelka to sporo, w zeszle wakacje za 12 zl mialam Don Juana i Czekolade ^^
Ja na autograf czekam juz 5 tygodni i tez wyslalam 2, ale jak wysle 3 to mi nic nie da, poza tym, ze srednio co 2 miesiace bedzie mi przychodzila swieza dostawa autografow Deppa ;)
Kto wczoraj nie ogladal FIGHT CLUB popelnil grzech smiertelny! ;)
Szara, ta gazeta kosztuje 12.90???? ://kurde myslalam, ze 7.90
a jak Wam sie podobal Fightclub? mi bardzo przez pierwszą godzine, pozniej juz troche mniej, ale i tak uwazam, ze wart obejrzenia:)
ja myślę, że albo mają tyle różnych maili, że Wasze przeczytali i zapomnieli później przy natłoku pracy, abo nasza wspaniała poczta polska zwyczajnie autografy... zagubiła.
heh, ja nie wiem co tam się stało, ale ufam ze to tylko przypadkiem, bo autografu też nie dostałam:> JESZCZE!! bo wysłałam jeszcze raz maila;) mam nadzieje że teraz dojdzie xD
ha! ja też dzisiaj kupiłam Gilberta :) jeszcze nigdy go nie oglądałam,a tak się złożyło, że nadszedł weekend i mam tą szansę :)
'Oglądałam' też "Podziemny krąg"...Trochę specyficzny film,ale fajny.Może ciut przydługi.Żałuję tylko,że oglądałam go wyrywkami :/
Ogladalas wyrywkami i jeszcze Ci sie dluzyl? Wlasnie trzeba go obejrzec w skupieniu zeby zrozumiec jego przeslanie.
Ja moglabym go ogladac nie wiem ile razy, teksty mowia same za siebie
"Chodzisz do pracy ktorej nie nawidzisz zeby kupowac rzeczy ktorych nie potrzebujesz"...
Wlasnie skonczylam ogladac "Myszy i Ludzie" i zupelnie nie wiem co powiedziec fabula niby prosta, ale ma cos co lapie za serce... wystawilam 9/10 :)
Chodzi o to,że nie obejrzałam paru (wydaje mi się,że ważnych) fragmentów.Wiec czasem nie rozumiałam o co chodzi.Film trwa prawie 3h ;] Gdyby trwał 2,5 byłoby w sam raz,ale i tak fajny. Dobre było,jak przy szefie zaczął okładać się pięściami xD
Opuściłam ten fragment pod koniec jak on zaczął latać z miasta do miasta i szukać Tylera...Potem widziałam jak już siedział na krześle i Tyler przykładał mu broń do gardła.Powiesz mi co sie wtedy działo?To był chyba najistotniejszy moment xD
Witam!
Chciałabym was poinformować, że na allegro sprzedaję przypinkę (znaczek) z Johnnym. Aukcja: numer 354388090. Link: http://www.allegro.pl/item354388090_przypinka_z_johnnym_deppem.html
Nie chę tu sobie robić żadnej reklamy, ale po prostu wiem jak ja lubię się dowiedzieć, że gdzieś jest coś do kupienia z Johnnym np. ostatnio dzięki info od koleżanki kupiłam super koszulkę. Mimo wszystko zapraszam was na aukcję lub po prostu do obejrzenia.
P.S. Strasznie przepraszam za to, że moja wypowiedź nie jest za bardzo związana z temetem, ale nie chciałam tworzyć nowego, bo to forum jest już i tak dosyć zabałaganione, nie?
He he, tylko... Ja za 100 zł mogłabym sobie kupić 5 filmów,ale dobra... Wątpię czy ktoś się skusi na tą propozycję.
za 100 zł to jest kup teraz a aukcja od 1 zł
jak ja nie lubie jak ktos nie czyta wszystkiego lub bez zrozumienia
No a poza tym 100 zl to jakas cholerna pomylka, bo mialo byc 50 zl (sorry ale to nie ja wystawialam - nie ja pisalam to na allegro, bo nigdy nic nie wystawialam i poprosilam kolezanke i cos sie chyba nie dogadalysmy). Przeciez 100 to logiczne, ze nikt nie wezmie, nie?
Tak czy inaczej dzieki za zwrocenie na to uwagi bo jeszcze by tak zostalo z moja spostrzegawczoscia ;)
P.S. Nie ma ceny minimalnej.
Głupio wyszło z tymi waszymi autografami ;/. Ale ja dostałam po 4 miesiącach, więc może jeszcze im się przypomni;)
1maja "koszmar z ulicy wiązów" - chciałam obejrzeć dla Johnna, bo film podobno słaby, ale godzina jest jak zwykle fantastyczna. Shit, czy był kiedyś w tv jakiś film z Johnnym o normalnej godzinie? (nie licząc "Piratów")
Marzyciel tez był :)
i Benny & Joon ale to na Cinemax, bo na tvp to wyje*ana 3:00 O.o
co za debil wymyślił taką porę?
A ja kurcze nie obejrzę "Koszmaru z ulicy wiązów", bo wyjeżdżam na długi weekend, a tam gdzie jadę raczej nie będzie telewizorka, ehh. ;/ A "Charlie i fabryka czekolady" wcale nie był o normalnej porze, 16.30 to jak dla mnie nie jest odpowiednia godzina na oglądanie filmów. ;P
dla mnie też nie, chyba że świeta-a wtedy święta były :D
obejrzałam dzisiaj "Odważnego"... niezły film, trochę mną wstrząsnął...
***SPOJLER***
czy ten ksiądz to w końcu postanowiła odebrać te pieniądze dla jego rodziny czy nie?
***KONIEC SPOJLERU***
a czy ktoś oglądał "Z piekła rodem"? bo tak sie zabieram i zabieram za ten film... :P
Jestem ^^
Verena jesli jeszcze nikt Ci nie opowiedzial to w Fight Club od momentu gdy Jack szujka Tylera do momentu z bronia...
FIGHT CLUB
SPOILERRRRRRRRRRRR!!!
Jack dzieki swoim poszukiwaniom dowiaduje sie, ze Tyler to tak naprawde on sam. Jack postanawia powstrzymac to co namieszal bedac Tylerem, minowicie chcial jakos powstrzymac akcje chaos, ktora miala na celu wysadzenie wszystkich centrow tych firm od kard kredytowych. Zglosil sie na policje, ale tam czesc wziela go za wariata, a czesc uwierzyla... jednak oni tez nalezeli juz do podziemnego kregu i chcieli go... no, okaleczyc ;). Jack jednak im uciekl i wziasc sprawe w swoje rece, gdy byl juz tam gdzie ciezarowka z nitrogliceryna miala spowodowac wybuch, spotkal swoje drugie ja, Tylera, ktory oczywiscie chcial uniemozliic mu powstrzymanie akcji chaos. Ot i cala historyja ^^
KONIEC SPOILERA!!!
Teraz pospoileruje z eM Barry xD
ODWAZNY
SPOILERRRRRRRRRRRRRR!!!
Mysle, ze ten ksiadz zdejmuje sultanne (czy co to bylo, nie pamietam dokladnie) bo biorac te pieniadze ulatwil Rafaelowi samobojstwo za pieniadze. Po czyms takim nie mogl juz dluzej byc ksidzem. Jest jeszcze mozliwosc, ze zabral pieniadze dla siebie, a w ten sposob Rafael zginalby na darmo... Bardziej wstrzasajaca wersja...
KONIEC SPOILERA!!!
Jesli chodzi o "Z Piekla Rodem" jest to jeden z lepszych i popularniejszych filmow na temat Kuby Rozprowacza. Moze nie jest to jakies nadzwyczajne kino, ale ta teoria tozsamoci Kuby jest ciekawa. Fajny klimacik, Depp przyzwoity ;) (chodzi oczywiscie o aktorstwo :D) Mnie sie bardzo podobal, choc nie zachwycil :) Tez dlugo sie nie moglam za niego zabrac, ale "po" nie zalowalam wcale a wcale :)
Wow! Ale mnie tu dawno nie było... No więc tak:
,,Z piekła rodem" - może nie jest to arcydzieło, ale film faktycznie warty obejrzenia. Postać Fredericka Abberline'a wydała mi się jakoś nawet sympatyczna.
A co do filmów Eda Wooda - ściągnęłam sobie ,,Plan 9 z kosmosu" oraz ,,Glen, czy Glenda". Obejrzeć zamierzam, jak tylko będę miała czas. A skoro już przy Woodzie jesteśmy, to przytrafiła mi się ostatnio sytuacja... jak by na to nie patrzeć dziwna. Otóż recytowałam na polskim wiersz (nie wiem za jaki grzech polonistka nam się go kazała nauczyć, ale mniejsza z tym). Stałam akurat przy biurku nauczycielki, więc nie widziałam swojej ławki. Skończyłam recytować, odwracam się i co widzę? Mój kolega Adrian ma na sobie... MÓJ FIOLETOWY SWETEREK!!! Jedyne co mi się udało wykrztusić to: ,,Szkoda, że nie różowy i nie z angory". A potem chciałam go zabić ;D
Szara,
!!!SPOJLER!!!
w "Odważnym" to nie wydaje mi się, żeby ksiądz wziął pieniądze dla siebie. Ale na scenie w której zdejmuje koloratke mając w oczach łzy sama ryczę jak głupia. No, ale fakt - pomógl Raphaelowi popełnic grzech śmiertelny.
KONIEC SPOJLERA!!
"Odważny" to jeden z moich absolutnie ulubionych filmów z Deppem (no i jeden z pierwszych, które z nim obejrzałam)
aa to może korzystając z okazji że jestem chora :D i moge leżeć i nic nie robić :D obejrze "Z piekła rodem" :D haha!
Shauni- sympatycznego masz kolegę xDD
mój kolega jeden kiedyś dał sobie zrobić makijaż xDD a drugi poszedł na historię w różowym sweterku koleżanki xDD
hej wam :) co tam u was słychać? :)
a ja jestem happy, bo już mam biografię od johnny'ego na biurku xD ino brak czasu, chociaż już co nieco czytała i b. mi się podoba :)
kurczę jeśli chodzi o autografy to ja tego drugiego co wysyłałam e-maila z noną też nie dostałam xD może skończyły im się foty? xD albo za dużo osób tak jak by robiło?
A ty gdzie?! Paszla sie uczyc! xD
Jak ja cie dawno tu nie widzialam ^^ Fajny avek, mimo ze nie wiem kto to :)
Co u nas slychac... a siedzimy sobie, a co ma byc? xD Ja juz czuje wakacje wlasnie dzisiaj sobie przedluzylam o jeden dzien majoweczke.
Nie zapomnijcie, ze jutro "Koszmar..." ! Ja jeszcze nie widzialam tego filmu i arcydziela, co tu duzo mowic, sie nie spodziewam, ale jak sie raz postanowilo cos to nie ma rady. To bedzie moj 28 film z Deppem :) Chociaz ja strasznie nie toleruje takich filmow :/ Jakis czas temu na TCM obejrzalam "Zagadke Niesmiertelnosci" o matko... :/
ku*wa ja Koszmaru nie widziałam tez a telewizora nie mam!!!!
Annalaura - do książek!!
Szara, co to ma być za wolne od szkoły??
Wracając do Koszmaru... jakoś nei mogę się zebrać, żeby ten film obejrzeć... jak któraś będzie po seansie to niech powie czy warto.
ja widziałam to jak byłam młodsza xD a oglądałam nie wiedząc o tym, że gra tam depp? :P powiedzmy, że lubiłam (teraz czasem też lubię :P) oglądać takie filmy, teraz jestem przez nie lekko poschizowana ;)'=
anyway, no właśnie siedzę :P czytam sobie streszczenie z "pana tadeusza" xD
szara to jest nicole richie :P mało kto ją lubi xD a co do zdjęcia to też mi się podoba, jest tak kolorystycznie radosne :P kocham żółty (szkoda, że robaki też go lubią...)
jak chcesz dowiedzieć się kto to to zobacz kiedyś w czwartek "simple life" :P wiem, że głupie ale ja to lubię :P akurat leci najlepszy sezon, bo 3 :)
Czołem Aniołki.Ja wcale tu do Was nie zaglądam...Śle serdeczne pozdrowienia i idę oglądać" Czerwonego Smoka".Co do "Odważnego " i "Z piekła rodem" to nie oglądałam,mam na laptopie,ale teraz mam zamiar obejrzeć wszystkie filmy,które mają bardzo dobrą ocenę na FW:)Gdzieś tam wspominałyście o "Podziemnym kręgu" to ja uwielbiam ten film,jest lepszy od "Se7en" tego samego reżysera:)Pa
ja jak skończę tą cholerną maturę mam zamiar zobaczyć wszystkie zaległe sezony "bez skazy" - matko jak ja kocham ten serial i gorąco polecam! :) - wtedy nie będę dostępna dla nikogo xD jak siądę tak przez parę dni będę to oglądać! a co xD
Hej! Dzisiaj "koszmar z ulicy wiązów":) Jeszcze tego nie oglądałam, więc nie mogę sie doczekać. Aha no i jeszcze nowa ploteczka o Deppie http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=8429:) Coś ostatnio mało o nim piszą
http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2008/nominees.jhtml?categoryId=movie
http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2008/nominees.jhtml?categoryId=comedic
http://www.mtv.com/ontv/movieawards/2008/nominees.jhtml?categoryId=movie
Chyba wiecie na kogo zagłosujecie? :)
Na ,,Jestem legendą" i Adama Sandlera? Żarcik... ;)
Hmm... Annolauro, cóż... Jestem w stanie wybaczyć Ci ten avatar (Nicole mnie dobija, choć wolę ją niż Paris) jeżeli przyżekasz, że to tylko ze wzgędu na kolory :)
Wiosna się zrobiła, kolorowo tak jakoś... Może ja też sobie zmienię avatar na bardziej... barwny.
Witajcie...Nie było mnie na tym forum dość długo...Bo już jest ciepło i nawet praktycznie na komputerze nie siedze...Ale tutaj co się dzieje to szok! Wielce sie nas czepiali ,że zaśmiecamy forum a teraz Ci co się nas czepiali sami to robią! Czy to ma wogóle sens? Czy to jest ich obiaw głupoty? Bo ja już sama nawet nie wiem...Ale szkoda mi takich ludzi....Eh ale spoko niech im będzie.
A tak wogóle to pozdrawiam Aniołeczki Moje kochane stęskniłam się za Wami wogóle już z Wami żadko gadam...Ale karzda nie ma już pewnie czasu ,bo ciepło się już robi. Ale mam nadzieje ,że we wrześniu znowu odnowimy kontakty. :) Papapa:))