Jako, że miałam teraz zada cytat,ale już nie mogłam , bo przekroczyliśmy limit, więc proponuję kontynuować grę tutaj.
Więc mój cytat:
"To bardzo odważne, ale nie mogę się tobą opiekować"
może jakaś mała podpowiedź.? ; )) albo przynajmniej przybliżona sytuacja ; ))... strzele... Ed Wood? ; DD
jestem pewna że to Blow wiec daje cytat :0
"That hasn't seemed to bother you for some time now." - "Najwyraźniej nie przeszkadzało Ci to od dłuższego czasu"
nie jestem pewna ale chyba tak to sie na polski tłumaczy ;)
powodzenia :D
pudło ;) ha ja to walne zawsze zagadkę nie ? :)
taka podpowiedź może głupia ale popatrzcie oczami dziecka ;)
Łii to teraz mój cytat:)
"Bardziej niż bycia zabitym, bałem się zostać ranny.... bo wtedy lekarze mogliby odkryć moją tajemnicę."
Łatwe
STOP! już drugi raz ktoś mi zapierdziela cytat! Wqrzyłam się teraz.:| Znacie zasady gry?! Jesli ktos zgadnie-to TA osoba daje cytat! Dajcie na wstrzymanie! Jeśli długo nie piszę, znaczy, ze nie sprawdzam poczty, bo jestem zajęta! nie będe ślęczeć cały zcas i pilnować tego! A teraz daje swój cytat! I mój zgadujcie! ;P
"Proszę odpowiednio ją traktować-to artystka!"
Tak...
Ale faktem jest, że byłam pierwsza o jakieś tam parę sekund i dostałam z*ebkę... z resztą wali mi to... wiem że zgadłam pierwsza i mój cytat był wstawiony zgodnie z prawem;)
Z takimi kłótniami to proszę do programu "Sędzia Anna Maria Wesołowska" :D
Teraz moja kolej i nie ma co do tego żadnych wątpliwości, kto pierwszy ten bla bla
"Zbyt pokręcony, by żyć. I zbyt rzadki, by umrzeć."