jak widzę że taki Deep ma więcej głosów od De Niro i Pacino :/
ale to może świadczyć tylko o inteligencji niektórych osób na filmwebie.
A o czym świadczy ta ilość głosów? Bo raczej nie wpływa na średnią.
Śmieszysz mnie ludziu- wchodzisz na profil aktora i nawet nie potrafisz poprawnie napisać jego nazwiska. Depp to jeden z najlepszych aktorów współcześnie. Nie wiem co ma do tego inteligencja [ludzi na filmwebie].
dobra każdy ma swój gust i tyle! przyznam że wypowiedz założyciela tego tematu mi się nie podoba, ale trudno...uszanuje to i tyle...łatwo zauważyć że kłócimy się tutaj przez odmenne gusta....ja chce powiedzieć, że niektórzy nienawidzą Johnnego tylko przez to że zagrał w komercji i od tąd jest sławny...oglądając pewnie tylko jego najnowsze filmy i z dość głupim uporem niektórzy nienawidzą go i nie zauważają jego wspaniałego taletnu...nie wiem jak wy ale on często w filmach bardzo dużo uczuć wyraża mimiką twarzy i ciała....i to moim zdaniem jest w nim najlepsze....i nie ważne że ktoś może mnie wyzywać od głupich tylko za to że uwielbiam tego aktora. trudno i tak was pewnie nie znam więc mi nie zależy ale denerwuje mnie ta ciągła niemiła atmosfera na filmwebie ;\ może zamiast się nawzajem wyzywać spróbujemy dojść do jakiegoś porozumienia?? ja bym prosiła może by moderatorzy umieślili listę tematów jakich nie powinno się tu umieszczać bo automatycznie będą usuwane....tak gdzieś z boku na marginesie ;) moze to coś by dało...zacznijmy w końcu rozmawiać o Johnnym a nie o jego różnych fanach ;D
aagdziuu...
dobrze mówisz
może założysz jakiś fajny, temat, co?
przynajmniej jeden porządny
jak rzeczywiscie będzie o warsztacie aktorskim Deppa, to mój post będzie jednym z pierwszych...
Pozdrawiam serdecznie-Melody_Jodie :)
aagdziaa masz rację ja też mam dośc że wszyscy siebie wyzywaja nawet ja sama zaczynam przesiakać już tą atmosferą.Mam dośc tematów jacy wszyscy fani sa głupi bo to nudne wiadomo ze są różni ale po co sie odrazu wyzywać
aagdziaa dobrze mówi, ale jak tu olać takie beznadziejne komentarze debilnych prowokatorów. A Johnny Depp ma tak wiele głosów dzięki Piratom z Karaibów 3 na których czeka mnóstwo osób, które wchodząc na piratów przy okazji oceniają Deppa.