zdecydowanie dla mnie to jest jeden z najlepszych aktorów wszechczasów:)
ale nie za piratów z Karaibów a za sekretne okno, dziewiąte wrota i z piekła rodem. te filmy z jego udziałem wymiatają!!!
Napiszę ponownie : WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuje za uwagę.
O tak ja również sie bardzo ciesze, ze go lubisz ^^ ale temat nie potrzebny był ;P jest ich już za dużo ;) nie długo miejsca zabraknie na tym forum ;))
Pozdrawiam...
millcia - wiem, wiem ^^, ale tak se powiedzałam xD może nie bedą robić takich samych tematów <lol>
Ja też go bardzo lubie i jest mi z tym dobrze, jestem happy jeee!!! <lol>
Pozdrowienia dla założyciela tematu ;P;P
tak ja wiem o co ci chodziło z tym że zabraknie tematów, że to nie było dosłownie ;)) ja też tylko tak se powiedziałam ;p
to ja pozwolę sobie spytać, bo mnie to fascynuje: po co ludzie zakładają temat, w którym obwieszczają, kto jest ich ulubionym aktorem?
Być może czują silną potrzebę założenia tematu, która to nie daje im spać po nocach, a nie potrafią wymyślić czegoś innego? Ale najlepiej spytaj się założycieli :P.
Bo są słabi i nie moga tego dusic w siebie, musza sie pochwalic, ze ich ulubionym aktorem jest Dżony i tyle... biedne dzieci oj biedne... ;P
Lepiej podarujmy im klapsa w dupe, zeby wytrzymywali to w sobie i nie zakładali bezsensownych tematów w którym to "Dżony jest moim ulubionym aktorem i bardzo go lubie" ;D
Klapsa w dupę? No nie wiem. W każdym razie nie w tym przypadku. Czy nie widzisz tych trzech szósteczek w nicku? To napewno sługa szatana albo jakaś inna odmiana mrocznego nastolatka ;P.
o patrz nie zauważyłam, wiesz pewnie se gościu zrobił te trzy szóstki, ponieważ chce odstraszac uzytkowników jak na niego najada xD No, albo bez kitu to jakiś mroczny nastolatek ^^ pewnie jakby dostał klapsa w dupe to by nam wszystkim głowy poucinał jak żniwiaż ;P;P
...a następnie by to uczcić wyprawiłby czarną mszę ze swymi mrocznymi kolegami. I tak oto przez jednego klapsa zginęłoby wiele niemowląt i kotów, a kilka kościołow stanęłoby w płomieniach :D.
Trochę taki offtop się zrobił i na dodatek piszę jakieś schizy, ale to chyba normalne na tych forum. Ostatnio jakoś rzadko bywałam, ale widzę, że tu tylko coraz zabawniej xD.
Ta... te forum to jeden wielki ubaw ;D
Ale pomijajac, pewnie mroczny nastolatek na koniec wieźmie odetnie głowy nieszczesnym użytkownikom co najeżdzali na niego i nabije na kij i osadzi koło a na środku koła bedzie wielkie ognisko, a przy każdej nabitej głowie bedzie stać jeden szatanista, czyli mroczny nastolatek! xD jaki horror... I to przez jednego małego klapsa ;D szatanista pozabijał <DZIECI TEGO FORYM NIE CZYTAJCIE TEGO CO NAPISAŁAM, MOŻE TO BYĆ DLA WAS ZBYT DRASTYCZNE!> ;D;D
Kiedyś miałam koncepcję walki z tym, ale potem stwierdziłam, że przynajmniej się tu można ubawić. No i jesteśmy chyba jedynym takim forum na filmwebie xD.
Tak dzieci, nie czytać, potem będą koszmary po nocach!!! Tylko Buka przebija szatanistów!
To co się dzieje na tym forum to jest jedna wielka góra kupy i śmiechu!
poprostu można sie tu bez kitu niezle ubawić ^^
A co do szatanisty eh avatrarem też pogardził ^^ krew, bez kitu jakiś użytkownik szatanista, zaczynam sie go bać ;D
Ach, urok tych wampirycznych avków :). Może jednak nie szatanista, a emo co chce robić za "zuooo"....
Emo? aaa!! emo sie bardziej boje niż kosiaży xD emo nie zabija emo rżnie z dodatkowym okrucieństwem ^^
To nie strach udawany, to głupawka powszechna na tym forum :P.
A emo należy wyrżnąć co do jednego, już tylko pokemony są gorsze. Poza tym jestem jedno wielkie peace and love! :)
dlaczego poświęcacie im tyle uwagi, skoro uważacie za niższą warstwę społeczną???
ee tam głupawka ;] wiekszość tu jest normalna, ale jak ci jakis dzieciak wyskoczy z banalnym tematem ktory jest tu z 10 tysieczny to poprostu tylko ubic ^^ szkoda, ze nie mozna takiemu dac nauczke, a zreszta to forum smiechu... dzieciaki jak dzieciaki niech ida sie wkoncu uczyc ;P
Eeee nie wszystkie :). Większość jest urocza :). Okropne są tylko przemądrzalce, oraz ten typ, który opisałaś, ja to nazywam dzieckiem hipermarketowym - "Ja chceeeee tą zabaaaaawkę!"
powiem wam jedno: od założenia tego tematu mam z was taką breche że se nie wyobrażacie XD ja i satanista-dobre!!! sam to wymyśliłeś schooter?:) po drugie : co do emo to sie w połowie zgodze ale ja nie podcinałem sobie żył czy dolnej wargi żeby przeprowadzić tamtędy język,a tym bardziej nie połykałem żyletek:) a z tymi problemami wychowawczymi to był po prostu... nie wiedziałem czy sie śmiać z was czy płakać źeście tacy upośledzeni:) a co najważniejsze: to że założyłem taki temat to nie po to żeby sie wyżyć czy coś, tylko na tym forum nie jest to zabronione. naprawde wam współczuje ... lol!!!
Owwwyeah, ja tesh koffam Jonnego Depp'a! To jest zajefajnusi aktor i taki słit!1!!11oneoneone!11!!!
"Ale pomijajac, pewnie mroczny nastolatek na koniec wieźmie odetnie głowy nieszczesnym użytkownikom co najeżdzali na niego i nabije na kij i osadzi koło a na środku koła bedzie wielkie ognisko, a przy każdej nabitej głowie bedzie stać jeden szatanista, czyli mroczny nastolatek!"
Dobre xD Jako bezbożna osoba i heretyk pomodlę się za Was (jakie poświęcenie z mojej strony) o to, byście mogli stać się poltergeistami i nawiedzić mrocznych nastolatków. Bóg z Wami, czy coś ;]
Dobra, nie przeczytałam całego temat, ale po ostatniej wypowiedzi tak zwanego gizmo666 (?), muszę się wypowiedzieć (i oczywiście zdeptać, opluć, zhańbić założyciela tematu).
Po pierwsze: Nie mam nic przeciwko ludziom pochodzenia chłopskiego (jak to się mówiło za czasów zaborów, a teraz się mówi: ze wsi), ale twója specyficzna "staropolszczyzna" (niepoprawna) mnie irytuje i dołuje! To gorsze od "pokemonowego języka"!! I to "lol"?! Co to ma być? Połączenie wsi z pokemonem?!
Po drugie: Używaj pierwszego daru Ducha Świętego (mądrości) i drugiego w sumie też mógłbyś (rozumu). Twoja wypowiedz, jest gorsza od rozprawki napisanej przez analfabetę z mojej klasy, który trzeci rok siedzi w jednej klasie. I co to znaczy do cholery "brecha" albo "źeście"?! A satanista? Wiesz co to w ogóle znaczy dziecko?
Po trzecie: Lol?! LOL?!!?!?! Skąd ty jesteś? Ze średniowiecza, czy z pierwszej klasy podstawowej? Co za facet mówi "lol"? Jesteś pedałem? Nie mam nic do homo, ale może idź się pobawić ze swoim kolegą albo (UWAGA!! NIESMACZNE!!) powkładaj sobie palca do dupy, oglądając któryś z filmów z Deppem (w końcu to twój ulubiony).
Po czwarte: Nie wchodź, nie pisz, nie udzielaj się, IDŹ SOBIE!!!! Bo mnie wkurw*asz!! I ten twój pierdolo*y język!!!!! WYNOCHA wypasać świnie!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja tak spytam (nie chcąc obrażać)- ty jesteś całkowicie zdrowy umysłowo???
bo mam spore wątpliwości... każesz używać normalnego języka a sam klniesz jak jakiś Niemiec. ogarnij sie chłopie!!!
na to wychodzi, że to ja jestem pedałem. Dlaczego na filmweb przychodzą takie dzieci? Nie masz co robić? Pograj sobie w tibię...
...I WYPIERDA*AJ!!!!!!!!!! (i będą klnąc jak chce i gdzie chce, nie robiłabym tego gdyby nie tacy idioci jak ty)!
no na pewno jakiś niedojeb, dlatego miałam nadzieję, że to nie było do mnie :D
ps. aż taka straszna jestem, że byście się bali? ale fajnie :DD
Ja mam świetny pomysł. Chodźcie powypisujemy na forum każdego aktora, czy go lubimy, czy nie lubimy, czy nie mamy zdania, albo, że jeszcze nie widzieliśmy go w żadnym filmie. I mam na myśli nie jeden zbiorowy komentarz pod którym się wszyscy podpiszemy, tylko, żeby każdy założył swój odzielny...
No a teraz już na powarznie, gizmo666 no na forum nie ma zakazu zakładania niektórych tematów, co nieznaczy, że nie powinno się ich zakładać. Mój przykład, mam taką nadzieję, może ci to trochę uświadomił, bo wyobraź sobie że każdy użytkownik dodał taki temat, byłoby ich wtedy kilka tysięcy i i tak nikt by tego nie czytał. Jakby twój temat był pierwszym tematem o tym, że lubisz Depp'a i za jakie role go lubisz, to by to było normalne, może 10 tego typu, ale jeden ze stu (pewnie przesadziłam, ale co tam - terapia wstrząsowa ;p). Więc proszę cię rozejrzyj się po tym forum, na pewno znajdziesz już taki temat, albo bardzo podobny w którym będziesz mógł podyskutować o swoich ulubionych filmach i nikt cię za to nie zjedzie.
żadna małpa w czerwonym mi nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne!!!
o tak, myślę, że to najinteligentniejsza wypowiedz w ciągu całej dłuuugiej kadencji pana prezydenta (ale już niedługo!)...
jak o mnie mowa to jeszcze to przemyśl bo mnie nie znasz. taka moja przyjacielska rada. bo tak to ja sie zachowywałem w drugiej gimn. a dopiero w drugiej liceum spoważniałem:) ale spoko, wyrośniesz z tego najeżdżania na innych...
o kurwa... a znasz takie słowo jaki ironia? albo dystans do siebie? a może 'milczenie jest złotem'?
najpierw pomyśl, później pisz/mów. Taka jest prawidłowa kolejność. To była moja "przyjacielska rada"
p.s. wyrosnąć można z ciuchów, nie z idiotyzmu
teraz moja przyjacielska rada nr 2: Nie pozuj bo na ślepym lansie daleko nie zajedziesz
Ty w drugiej liceum? No dobra, teraz to udało ci się być śmiesznym^^, ale wcześniej raczej nie. Skoro jesteś taki "dorosły" i "inteligentny" to może powiesz jak taki idiota w ogóle dostał się do jakiegokolwiek liceum? Chyba, że było dla analfabetów, a ogólna średnia uczniów wynosiła 2:0...
...a co do najeżdżania, to obrażam tylko takich debili i ludzi o ograniczonej inteligencji, (chym...) takich podobnych do ciebie.
I co mi teraz powiesz? Zdisujesz mnie? Powiesz, że mam 13 lat? Proszę cię, dziecinko idź sobie i jeszcze raz zapytam (i będę się o to pytać do końca) jaki dojrzały "facet" pisze LOL?!?! I ten temat? Nawet nie chce mi się już nic pisać (po pierwsze palce mnie bolą, a po drugi nic nie zrozumiesz), ale tutaj nie znajdziesz tego czego szukasz (gromadki przyjaciół, a najlepiej pedałów).
Do gizmo666 (?).