Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 126 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

zdecydowanie dla mnie to jest jeden z najlepszych aktorów wszechczasów:)
ale nie za piratów z Karaibów a za sekretne okno, dziewiąte wrota i z piekła rodem. te filmy z jego udziałem wymiatają!!!

un_soleil

no przecie do małpy w czerwonym ^^

wicie co? ja nic na ten temat nie powiem bo to co wy tutaj odpierdzielacie jest godne pożałowania. nikt normalny takich rzeczy nie komentuje bo to dla niego strata czasu.

gizmo666

O, już idziesz? a tak fajnie śmierdział...

zależy co uznać za normę

eM_Barrie

te wyzwiska tak was podniecają że ich non stop używacie??? biedaki...
ale wiedzcie że one na mnie wrażenia nie robią więc możecie sie męczyć ile chcecie, mam to w głębokim poważaniu. za takich dorosłych sie uważają (wasze słowa) a zachowujecie sie jak dzieciaki z gimnazjum. cóż... wasza sprawa, ja sie nie wtrącam.

gizmo666

A spierdalaj, nie chce mi się czytać co tam wypacasz

gizmo666

a tym masz jakiś problem z tym gimnazjum? Bo wciąż używasz go jako pseudo obelgi wobec nas, co, 'członkowie' grona pedagogicznego Cię 'za bardzo' kochali, czy jeszcze go nie skończyłeś i stąd te kompleksy?

"cóż... wasza sprawa, ja sie nie wtrącam."
No to żegnamy. Nikt cię tu siłą trzymać nie będzie...

gizmo666

ale wiedzcie że one na mnie wrażenia nie robią więc możecie się męczyć ile chcecie, mam to w głębokim poważaniu - gizmo666

to po co tu w ogóle wchodzisz i zniżasz się do rozmowy z nami

kurde coś mi się z klawiatura stało, zamieniło mi miejscami y i z, i nie pozwala pisać znaków zapytania i takich innych gówien...

Maratka

wciśnij shift+ctrl (lewe) i powinno być dobrze :]

eM_Barrie

już się sama naprawiła :/ ja nie wiem co z nią jest...

gizmo666

Z większa hipokryzja jak na tym forum to się jeszcze nie spotkałam!!!
Chociaż nie wiem czy rozumiecie znaczenie tego słowa bo ulterior_dreamer to ma problem z prosta gwarą ale za to kolokwializm to ma opanowany perfekcyjnie a jak już coś powie mądrego to jest to kopia tego co juz zostało przez kogoś zauważone...
Ludzie Wy macie jakieś poczucie misji czy co? Gnoicie każdą wypowiedź a popatrzcie jakie Wy brednie piszecie... To Wam trzeba dystansu.. Zastanówcie się nad tym co piszecie.
gizmo666 współczuje dyskutować z tymi parafianami którzy znają tylko jedno znaczenie liczby 666

Madame

jesteś drugą osobą na tym forum co napisała coś z sensem. dzięki. przynajmniej ty wyglądasz mi na normalną osobę.

gizmo666

Spokojnie Vivien trochę luzu, a ty gizmo zamknij ryj!!!

un_soleil

bo co mi zrobisz? pobijesz mnie? poza tym nie do ciebie mówiłem to sie nie wtrącaj!

gizmo666

gizmo pobiję Cię

un_soleil

bo sie przestrasze, weź wymyśl coś lepszego...

gizmo666

Zgadzam sie z toba w 100% ze to jeden z najlepszych aktorow wszechczasow, nie wiem jakim cudem on nie jest w TOP 10???????????????????????????????????????????????????????????????????????

dawidos38

taaa... dawno nie było tematu o Topie Sropie... proponuję założyć tak owy bo już zaczęłam za nim tęsknić

Madame, co tak surowo?

gizmo, nie składaj obietnic bez pokrycia :/

Bo zirytowałam się w pracy i wyżyłam się na Was ;P A poza tym jak przeczytałam wypowiedzi kilku osób w tym temacie to me oczy zaczęły broczyć krwią!

Madame

Hura! Pierwszy raz ktoś całkiem nieźle mnie skrytykował i wychodzę! Ale najpierw...

...proszę Cię nie mów (nie pisz), że tu występuje jakieś większe zjawisko hipokryzji, bo w każdym założonym temacie przez nowego użytkownika (topik typu: "Johnny Depp to mój ulubiony aktor"), rozpoczynają się bezsensowne kłótnie i spory. Bez nich byłoby całkiem nudno. Każdy pisze brednie i obraża kogo chce, ale kiedy większość użytkowników przemawia przeciwko jednemu (w tym przypadku gizmo666), to chyba jest coś nie tak z nim, prawda? (lecz w twoim przekonaniu z nami). Nie uważam też, że moje "mądre" wypowiedzi są kopią innych, bo sama nie czytałam tego tematu od początku, tylko od beznadziejnej przemowy^^ gizmo. I nie musisz mnie uświadamiać o mojej ubogości językowej, naprawdę wystarczy, że moja nauczycielka od języka polskiego robi to codziennie ;) (i wolę używać "kolokwializmu", choć nie jestem gwiazdą hip-hopu, niż "prostej gwary")...

...i wychodzę <trzaskając drzwiami i z "fochem" na twarzy>!

ulterior_dreamer

dziękuję za jakże wyczerpującą wypowiedź ale nie zrozumiałaś mnie a że nie chce mi się explain pozostawię Cię z Twoimi przekonaniami:)

Madame

*nie ma mnie tu, ale gdybym tu była powiedziałabym: "nie ma za"*

ulterior_dreamer

"*(...): "nie ma za co"*"*

ulterior_dreamer

Czasem tak się zastanawiam... macie coś do dzieci???
Uważacie, że nazwanie kogoś 'gimnazjalistą', tudzież 'dzieciaczkiem' jest obrazą dla drugiego człowieka?

Tak sobie czytam tą jakże 'fascynującą' dyskusję i dochodzę do wniosku, że niektórzy tutaj piszący (już z nazwisk nie wymienię i palcem nie wskażę ;>) są tak znerwicowani, zblazowani, przewidywalni i banalni...
krytykujecie ludzi już tak z rozpędu, z przyzwyczajenia....

ile można???

Tak właściwie to forum Deppa, więc nieśmiało napiszę tylko, że akurat "Dziewiąte wrota" i "Z piekła rodem" podobały mi się najmniej ;P
takie wtrącenie...

możecie wyzywać się dalej...

"(...) nazwanie kogoś 'gimnazjalistą'(...) jest obrazą dla drugiego
człowieka? " - ja jestem gimnazjalistką...no i? :)

zastanawiam się dlaczego na tym forum żadna rozmowa nie moze byc
kulturalna, tylko zawsze kończy się wyzwiskami, bluzgami itd. :P

Mada_gringo

Bo to forum Deppa, a jakie Depp ma fanki każdy widzi ;p

to ja współczuję Panu D. :P

Mada_gringo

fanki Pana D w większości są do D...