Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Nie oglądałam z nim wielu filmów, ale za samą rolę Jacka Sparrowa ma u mnie 10 :)

pajaczek_3

Bez obrazy, ale po jednej roli nie stwierdza się czy aktor jest dobry i od razu mu dajesz 10. Znasz Heatha Ledgera? Już nie żyje niestety. Zagrał Jokera w Mrocznym Rycerzu i zrobił to po mistrzowsku jednak widziałam go tam po raz pierwszy. I dla mnie liczy się tylko Joker :* ;P A aktor? Przystojny był,utalentowany. Ale nie dałam mu oceny bo nie znałam go.

A JOHNNY DEPP?
ILE FILMÓW Z NIM OBEJRZAŁAŚ?
BO JA 12.
W sumie też niewiele, ale znam go również z innych stron gry aktorskiej.
I tylko na takiej podstawie moge mu wystawic ocene.

lays19_91

a ty znasz johnnego deppa?Ale masz wtyki

lays19_91

Lays, nie udawaj nikogo z tego forum, bo ci to nie wychodzi. I czytaj ze zrozumieniem. Założycielka tematu (którego wcale nie musiała zakładać, bo my NAPRAWDĘ wszyscy wiemy, jaki to Johnny jest super i że dużo osób daje mu 10) napisała, że oglądała NIEWIELE filmów, ale byłaby w stanie postawić za samych Piratów 10, bo prawdopodobnie to jej ulubiony film. Albo jeden z ulubionych. NIEWIELE = więcej, niż 3. Koniec. A swojego tekstu pod koniec mogłaś mi oszczędzić. Mam szczerze gdzieś, że ty oglądałaś 'TYLKO 12' filmów i znasz go z innych stron gry aktorskiej (z drugiej strony zastanawiam się, jakie są te inne strony gry aktorskiej). Litości.

Gehenn

A ja oglądałam 23 filmy z Johnnym i się nie chwalę ;P
Ale zgadzam się z poprzedniczką,rikitiki napisała, że nie oglądała wielu, czyli że kilka napewno widziała i że zapewne spośród tych kilku najlepiej podoba jej się rola jacka sparrowa i dlatego dała mu 10 punktów:)
Tak się składa, że uwielbiam też Heatha Ledgera i wiem że jego najlepsza rolą był Joker, ale staram się oglądać też inne filmy z nim.Właściwie nim zagrał Jokera oglądałam z nim kilka dobrych filmów.Świetną rolę zagrał choćby w TBM.Ale nie rozpisuję się już, bo jednak nie tu o nim mowa,ale jeśli masz coś do powiedzenia na jego temat zapraszam na forum poświęcone jemu:) Pzdr : )

edekL

Lays nie rzucaj się, bo i na Ciebie by się pewnie znalazł jakiś durny temat. Na mnie zresztą też. Pewnie na każdego. Dlatego takie pouczanie jest co najmniej bez sensu (ale wiadomo, każdy lubi trochę popouczać innych ;p).
Co do samego tematu- Piraci niezły film, więc ja nie widzę problemu. Sama przed chwilą sobie obejrzałam 3 część.
Jakieś dni tolerancji mam na tym forum ;))

pajaczek_3

Ja też dałam mu 10, chociaż, w porównaniu z poprzedniczkami, wypadłam dość słabo, bo widziałam ledwo 8 filmów z jego udziałem ;) Ale te 8 filmów wystarczyło mi, bym wyrobiła sobie odpowiednie zdanie o nim ;)

użytkownik usunięty
pajaczek_3

ale beka :/

wiecie co? nie chce mi się...
Nie chce mi się czytać tych pseudo inteligentnych wypocin.
Nie chce mi się patrzeć na kolejne tematy o tej samej treści, ale innej etykiecie, które zmuszają do wałkowania tematu po raz setny, bo nie wypada nie odpowiedzieć, nie można powstrzymać się od uszczypliwego komentarza, bo trąci sama jego obecność.
Nie chce mi się udawać, że nie widzę, bo jakoś tak mimo niechcenia nie stać mnie na obojętność.
Nie chce mi się czepiać ortografii ani poprawiać nikogo, nawet siebie.
Ogólnie nie chce mi się już nawracać tych wszystkich założycieli tematów na dobry trop, nie chce mi się mądrzyć, śmieszyć ani doradzać nie chce się perfidnie i permanentnie...

Czy to nie wypalenie tym forum? w sumie rozumiem, czemu tyle osób się przeniosło lub wyniosło z tego portalu. Bo ile można czytać to samo?

i ja chyba poczynię kroki w kierunku wyjścia, lub forum głównego...

ale beka :/

ponieważ nie mam aż takiej dobrej gadany jak T.K to powiem tylko, że ona ma rację...

ulterior_dreamer

Zgadzam się. Rzeczywiście czasem wasze tematy na forum są żałosne.

użytkownik usunięty
pajaczek_3

bez kitu wydaje mi sie ze normalnie ... ja oglodalam z nim 4 filmy i mu dalam 10 a ty po jednym 10................ sick...xd

A ty co, postanowiłaś zmienić nie tylko zdjęcie i nick co forme i treść swoich postów??!

użytkownik usunięty
edekL

...
...
...
...
...
...
...
...
...

a co słodka już przestałaś być..wielka szkoda:( sama spierdalaj!!! albo może lepiej nie, zostań, bo kogo my będziemy obrazać ;D kto będzie naszą 'zabawką' na te nudne wieczory przed kompem ^^

użytkownik usunięty
edekL

jak chcesz to moge zostac xD ale teraz to ja sobie nie bede pozwalala zebyscie mnie tak obrazali <lol>

użytkownik usunięty

już się boję...

użytkownik usunięty

xd
i slusznie
;p
;p
;p
;p
;p
;p
;p

użytkownik usunięty

O.o

użytkownik usunięty

teka czy ty jestes chlopakiem czy dziewczyna?

A ty jesteś ślepa czy głupia?

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

nie wiem a skad mam niby wiedziec jakiej on.ona jest pulci???????????????????????????? co to ja jasnowidz :/

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

ej kto wie co to znaczy po angielsku pussycat niech ktgos przetlukmaczy

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

LADY from chrismas word a wiesz ze my sie jusz rok czasu znamy xD rok temu zAlozylam Supcio temat i tyyyyyyle osob pisalo! i ty tez ale chyba mialas inny niczek. :P no i ty kiedys bylas moja psiapsióla :::::O
a jaki mialas wtedy nick?
napisz sobie tematy sweet pussycat i tam znajdziecie mÓj temacik

xD

użytkownik usunięty

cóż...
pussy to damski narząd rozrodczy a cat to kot... każdy zrobi z tym, co che

użytkownik usunięty

*co chce

użytkownik usunięty

i zapomniałabym dodać... ja nie mam płci pussy;)

użytkownik usunięty

:( po:
1. Ja nie wiedzialam pszed-tem, ze pussy to jest narzad ale przecierz jest taki zespol PUSSYCAT dolls wieeeec ;( CZEMU MI WCZESNIEJ NIE POWIEDZIALOS?
2 jak to nie masz plci????? przeciez kazdy ma ploc ja tez jestem kobieta! no chyba ze jestes obojniakiem al to nie morz liwe. ;(

użytkownik usunięty

no nie mam... a chcesz kupić trola? ;>

"no i ty kiedys bylas moja psiapsióla"

Noooo pewnie! Myślisz, że ja to wszystko na poważnie? Przecież ja ciem lóbie! To cio- pogadamy o Johnciu? On jest taki sweet, cool i hot cio nie??? Nom, normalnie zgadzam siem z Tobom w kązdym jednym słowie normalnie... zresztom nieważne. O czym ja to... a tak! Słuchaj, jak myślisz- kiedy to nasza koffana miley dostanie Oscara??? Należy jej sie com? Pamiętaj- róż rządzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

*rush, Lady, RUSH!

Geoffrey Rush?

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

no... prawie ;]

już to widzę...

...czwarta część piratów z karaibów...idze barbossa, ubrany w długi, ciemno różowy płaszcz, a z pod płaszcza widać jasnoróżową koszulę z brokatowym napisem "I love Hanna Montanna"...

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

Napisz do Gora... na pewno wprowadzi to w życie

tsaa...

zawsze warto próbować...

ulterior_dreamer

Warto Warto >:))) może będzie miał więcej różowych fanek.

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

lubie depa
lubie depa
lubie depa
lubie depa

IKS DE xd

prowokacja
prowokacja
prowokacja
prowokacja

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

lady cos tam zal mI cIeeen xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDX

Pussy-pacanie coś tam a mi Ciebie nie.
Inteligencją nie grzeszysz ani jako prowokatorka, ani jako twoje sweet rushowe wcielenie.
Jesteś tak nudna, że zasypiam czytając twoje posty.
Nie wiem w sumie czemu Ci odpisuje, ale ten post równie dobrze mógłby zawierać jedno słowo kierowane do Ciebie- spieprzaj.

W takich chwilach ciesze się, że Depp nie poderwał jakiejś Polki i nie nauczył się polskiego, bo po wejściu na to forum zrezygnowałby za 100% z aktorstwa...

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

nie bedziesz mi rozkazwac kur.wo http://nasza-klasa.pl/profile/8761561
napewno CiP9O jestEm lAdniejsza od ciebie ! A TY JESTES bRZYDKA JAK NOC! SPÓJRZ NA MNIE !!!!!!! SWEET.PUSSYCAT SHIT

użytkownik usunięty

ja pierdole... ale maszkaron

użytkownik usunięty

wiesh co??????????? bardzo ci DZIENKUJE za to jakze mondrom ocene!

użytkownik usunięty

aaa...i nie zapomnijcie zmienić ustawień w swoim profilu(ustawienia prywatności) tak, aby nie mogła się dowiedzieć kim jesteście ;)

Moja droga Pussycat Z Bananem Na Mordzie, mam ci coś bardzo ważnego do powiedzenia: przestań się, małpeczko, popisywać, bo nikogo nie podniecasz, odpierdol się od koleżanki z ładnym avatarem, bo tak i spieprzaj z tego forum, iż jesteś zbyt głupia (wbrew pozorom, że nikt na to forum za głupi nie jest). Pisanie pokemonami, nawet tak nieudolnymi, jak te, którymi ty się posługujesz, już dawno przestało być zabawne, modne, kól, czy nawet prowokujące. Rozumiem, że jesteś zakompleksioną dziewczynką, siedzącą całymi dniami w internecie i piszącą prowokacje, aby podbudować swoje ego, ale kochanie - nikt cię tutaj nie chce. Może posłuchaj głosu ludu i idź sobie na jogging, zamiast zmuszać użytkowników tego forum do wzdychania i mruczenia "Boże, widzisz, a, kurw., nie grzmisz". Nie odpisywałam ci, bo Biblia głosi, że nie należy marnować swojej energii na rozmowę ze skretyniałymi ludźmi, ale postanowiłam wreszcie to zrobić, bo akurat nie mam nic pożyteczniejszego do zrobienia. A więc, moja droga, zajmij się czymś innym (nie wiem, może zacznij dziergać, albo powyciskaj sobie pryszcze), bo jesteś żałosna.

Dziękuję.

Gehenn

Gehenn, nieźle się napisałaś (na pewno ten tekst by przemówił do kogoś "normalnego"), ale powiedzmy sobie szczerze: ona jest za głupia, żeby to zrozumieć i pewnie po pierwszej linijce tekstu zaczęła się zastanawiać o co chodzi...

ulterior_dreamer

Tak, tak, to smutna (smutna?) prawda, ale są tam takie słowa, które, mam nadzieję, zrozumie (na przykład bardzo jasny przekaz - 'spieprzaj').

Gehenn

Gehenn- jeśli twój komentarz coś da to Ci chyba pomnik postawię ;)
A jeżeli nie... to i tak dziękuje, że próbowałaś...

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Moi drodzy: Pokemony rozwala się obojętnością i sokiem jagodowym. Kropka.
Czas i nerwy zbędne

Musze kupić sok jagodowy.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

tylko nie kupuj z Biedronki (podróba jakich mało)

SM-AAA-CZNEEEEE-GOOOO jak to mówią panie w przedszkolu.
Chociaż nie wiem czy do picia do adekwatne