Ja tego nie mam zamiaru pić, ja tym wytępię wszystkie pokemony i może mi dadzą jakieś odznaczenie ;p
W Biedronce nigdy nie kupuję, bo Biedronka to podróba Biedronki, która jest podróbą Biedronki, która jest podróbą Biedronki, która jest podróbą Biedronki, która jest podróbą Biedronki, która jest podróbą Biedronki, która jest podróbą Biedronki, która jest podróbą Biedronki, która jest podróbą Biedronki, która jest podróbą Biedronki, która jest podróbą Biedronki... i tak do końca świata i jeden dzień dłużej ;p
Słuchajcie ech... stowarzyszenie ochrony jagód by się Wami zajęło.
Na szczęście nie donoszę. Jagody są to naturalne wzmacniacze, dzięki którym łatwiej jest zlekceważyć pokemony i innego rodzaju istoty genetycznie zmutowane.
Nie używa się ich w sposób przedstawiony przez Lady..
Mam w dupie wszelkie stowarzyszenia i będę robić z jagodami co chce, jak chce i gdzie chce...
...a z resztą ja piję tylko sok gumi-jagód ;p
Może i sok jagodowy zniszczyłby naszą pokemońską "sweet gównojad" ale mi osobiście szkoda kasy na tak żałosne dziecko jak "sweet wiadomo-co", więc pozostanę przy jakże czytelnym przekazie słownym, krzyczącym: "SPIEPRZAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Dziękuję za uwagę.
Chyba pokręciłaś piernik z makowcem... ;)
Chcesz się z tego zwierzyć na "BB"?????
Już się zwierzyłam.
I nic nie pokręciłam.
To reklama Biedronki ;p
Miałam napisać "Makowiec z Ciebie"?