Koleś jest jednostronny.Nie potrafi zagrać negatywnej postaci.Zawsze jest grzecznym i przystojnym chłopcem.To nie jest dobry aktor.
Co ty oglądasz za filmy??????? Chyba pomyliłeś go z Orlando Bloomem. Depp najczęściej gra drani, ludzi charakterystycznych. Jest genialnym aktorem, bo każda postać, którą gra jest inna, osobliwa.
W Piratach z Karaibów gra łotra Jacka Sparrowa, który jest draniem, ale w gruncie rzeczy dobrym. Totalna mieszanka cech charakteru. Wspaniała. Albo np. grał Truposza...Edwarda Nożycorękiego.
Każda postać stworzona przez niego była zajebista.
Naprawdę musiałeś/łaś się pomylić:)
Pozdrawiam
Nie oglądałam Blow, więc nie moge ani zaprzeczyc, ani potwierdzić. Co do roli w Supermenie- Chryste, to nie jego poziom, skąd ty to wzięłaś? Mam nadzieję, że to nieprawda:)
Mimo wszystko dla mnie to geniusz:)
Jest planowany remake Supermana. Niestety Tim Burton dawno odszedł od projektu i szkoda, bo wiadomo jak to jest z Burtonem i Deppem :) . Nadal się typuje Johnnego- http://film.onet.pl/0,37097,947857,wiadomosci.html [film.onet.pl/0,37097,94 ...] i niestety też mam co do tego wątpliwości.
W "Żonie astronauty" też świętego nie zagrał. Nie wiem o co autorowi tego tematu chodzi("dupkowi Tomkowi"-gdzieś ktoś go tak nazwał:-)).
Pozdrawiam fanów i fanki Johnny'ego
Spokojnie....wszyscy to wiemy, ja osobiście równiez jestem jego fanką, ale niech ta rozmowa będzie na poziomie:)nikt nie wątpi w to, że nasz Johnny jest słodkim draniem;)