Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

czemu Johnny Depp spadł z 1 miejsca na 16??? to chyna pomyłka!!!!!

użytkownik usunięty
Tami

odp. jest prosta.. jego tzw. anty-fani cały czas bawią się w dawanie mu 1pkt. Co za dzieci...

WŁAŚNIE!!!tERAZ QRWA PRZESADZILI!ROZUMIEM, ŻE MOŻNA GO NIE LUBIĆ, ALE POWINIEN BYĆ CONAJMNIEJ W PIERWSZEJ PIĄTCE!!
cO ZA h**OWY ranking!

Tami

Niewiem, ale mi się to niepodoba. Moim zdaniem Depp spokojnie zasługuje na to aby znaleść się w sród pierwszej 3, no ale cóż... ma anty fanów (jak każda gwiazda) no i to oni go zwalili z pozycji 1 na 16. Ech szkoda słów... Pozdro.

Tami

ja sie juz wogole nie dziwie. na pierwszym miejscu w katalogu filmow 'swiat' pierwsze miejsce ma te nowe anime, a drugie... rekin i lava ! a aktorstwo tez jest niezle oceniane, np. facundo arana [ten ze zbuntowanego aniola] byl okolo dnia na pierwszym miejscu...

Tami

z tymi rankingami jest cos nie tak np. dzisiaj mam trzy osoby na pierwaszym miejscu w top100 ludzie!!! co jest grane???

Tami

NO TO DO ROBOTY!! DAĆ MU PARĘ DZIESIĄTEK I ZNOWU WPADNIE NA ! MIEJSCE!!!!! (WRRRR) MAM BOJOWY NASTRÓJ!! DO ATAKU!!!! (LOL2)

Tami

no to do dzieła!!;);)
ej ale co on maja do Johnnego...przeciez jak dla mnie to sie go nie da nielubić;/;/!!

Tami

ZARAZ!
KTO TU JEST DZIECKIEM!
To raczej wy pokazujecie dziecinną postawę przez swoje bezgraniczne uwielbienie do Deppa. Mówicie, że antyfani na złość stawiają 1, żeby spadł nisko, a wy sami proponujecie dawać 10, żeby był wyżej! Jeśli jest na 16 miejscu, to znaczy, że ludzie lubią go na tyle, żeby dać mu miejsce w 2 dziesiątce.
Przeczycie sobie samym, moi drodzy. To, że jest napradwę dobrym aktorem, to nie znaczy, że MUSI być w pierwszej piątce. Znam conajmniej pięciu, którzy powinni się tam znaleźć: De Niro, Pacino, Brando, Hanks, Newman. A to dopiero początek listy....
I jeszcze wkurza mnie, że każdy mówi, że Depp powinien mieć oba Oscar do jakiuch był nominowany. Tyle, że wy nie znacie pojęcia obektywizm i punkt odniesienia! Podejrzewam, że nie widzieliście roli Penna w Rzece Tajemnic, który był od Deppa lapszy i Foxxa w Rayu, ktory również był od Deppa lepszy. Depp jeszcze na pewno dostanie Oscara, bo mu sie należy jak psu zupa. Ale musi poczekać i dać rolę, która wgniecie komisję w ziemię.

Pani_Ratzinger

a kto w ogole na tym forum porusza rolę oskarów??? a fani Deppa muszą się odagrać skora antyfani stawiakli mu ciągle 1.... tranzakcja wiązana :-p!!! a wszystko zależy od gustu więc to że Ty uważasz że Foxx(sądzę że zasłużył na oskara) był lepszy to Twoja opinia - a inni są innego zdania ...........

Tami

jeżeli uważam że powinien dostać 10 to dlaczego mam tego nie robić??, poza tym teoria tranazkcji wiązanej jest bardzo trafna:D, poza tym nie wiem czy takie podejście jest dziecinne, dla mnie dziecinadą jest : piiii piiii piiii antyfani deppa itp. itd.
i jeszcze jedno poza tym - jeżeli ktoś specjanie co dzień dale mu 1 to trudno mówić o obiektywnym spojrzeniu no twórczość Deppa

Nuriko

Specjalne dawanie 1 to faktycznie objaw debilizmu, więc faktycznie jako fani chcecie żeby to sie jakoś wyrównało i stawiacie 10, to nomalne. Troche nie miałem racji swoją wypowiedzią. Ludzie powinni oceniać go każdy obiektywnie - aktor z niego zaiste nieprzeciętny i zasługuje na murowane 8 co najmniej. A jak ktoś go nie lubi za styl gry (może się wydawać zbyt ekspresyjny) albo po prostu nie podobają mu sie z nim filmy, to może ocenę ewentualnie obniżyć. Ale stawianie 1 to faktycznie głupota.
I jeszcze jedno - ocenę można wystawić chyba jednorazowo a nie co dzień?

No i dodam już całkowicie od sibie, że wczorajszy Jeździec bez Głowy to jeden z lepszych horrorów jakie widziałem. Zrobiony z przymrużeniem oka ;).

użytkownik usunięty
Pani_Ratzinger

Drogi Dr.Q. Całkowicie się z tobą zgadzam w kwestii, że nie jest normalne przyznawanie „stu pięćdziesięciu” 1 czy 10. Ale skoro aktor z pierwszego miejsca spadł nagle na 16, to nie jest to do końca normalne. Wyraźnie ktoś miał dobrą zabawę w stawianiu najniższej noty, tylko, dlatego, że Depp nie podoba mu się z wyglądu, bo z tego, co zauważyłam ludzie zwani „anty fanami” nie potrafią nawet opisać, dlaczego go tak nie znoszą... W większości (podkreślam słowo większości) przypadków nie widzieli z nim ani jednego filmu. Z tego można wywnioskować, że chodzi i o wygląd. Innego pomysłu na interpretację tej „nienawiści” nie mam.
PSS. Z tego, co wiem ocenę można wystawić jedno razowo, kiedy jest się zalogowanym, później zależy to, od IP. NA każdym można oddać głos jeden raz. Np. na NEOSTRADZIE jest zmienne IP, przez co wydaje mi się, że można oddawać, głos po każdym wyłączeniu przeglądarki. Nie mam jednak 100% pewności, czy moja teoria jest prawdziwa.
Pozdrawiam.

Tami

Masz rację- rola Foxxa w filmie Ray była po prostu genialna. Idealna i świetna. Oscar nalezał mu się bez dwóch zdań!
Denerwuje mnie tylko ten debilizm, który coraz częściej wystepuje na filmwebie i z przykrością stwierdzam, że jest zaraźliwy:)
Pozdrawiam:)

Tami

Bardzo lubię Deppa, ale bez przesady. Jest wielu doskonałych aktorów i dopóki jakiś palant z telenoweli nie znajduje się w najlepszej setce, jest dobrze. Depp pewnie nie raz wskoczy na wyższe miejsce, nie bądźmy dziecinni, to nie jest portal fanów Deppa, ale miłośników filmu i fani innych aktorów też mają prawo głosować na swoich idoli(chyba, że to jakieś sieroty pokroju "aktorów" z tasiemców, bo głosowanie na takich, to już bezsens).

Veda12

drogi FrOM HELL-twoja teoria nie jes prawdziwa, mam Neostradę i ocenę mogę wystawić tylko raz (względnie mogę ją później zmienić na wyższą lub niższą, ale nie będzie się przez to liczyć podwójnie)

użytkownik usunięty
Renfri

Jestem dziewczyną, dlatego słowo DROGI troszkę do mnie nie pasuje:), Ale wydaje mi się, że metoda jest jednak realna, ponieważ wylosowałam się z filmwebu, po czym oddałam głos, a po restartowaniu komputera oddałam kolejny głos o tej samej wartości i nie widział napis "Twoja ocena została zmieniona":) tzn., że jednak istnieje taka metoda:-)

Zawsze mówiłem, że lista TOP aktorów jest niewiarygodna, ale teraz to już przesada - niektórzy z czołówki to jacyś zapomniani aktorzy z 3 tłoczenia (hehe).

Tami

Dr Q bez komentarza to zostawie jesli twoim zdaniem Depp zasluguje na 1 punkt

alien_2

to prawda ze mozna gloswac ile sie chce. ja mam neostrade i po kazdym zresetowaniu komputera moge glosowac powtornie.

alien_2

to prawda ze mozna gloswac ile sie chce. ja mam neostrade i po kazdym zresetowaniu komputera moge glosowac powtornie.

alien_2

alien_2

alien_2

Tami

fajnie właśnie byłam na stronie o Johnnym i co widze jak w ciągu 5 min noty spadły o 0,02 albo 0.03 nie pamiętam dokładnie! i to ma być fer? jacy psełdofani dają mu jedynki a potem mają wielce pretensje!

Tami

ja tam sie nie bawie w rankingi ale wkurza mnie ze bardzo dobrzy aktorzy sa bardzo nisko i to jest nie tylko wina anty fanow
ale takze fanow innych aktorow gdyz chcac posadzic wysoko swego idola daja tym co juz sa wysoko 1 ptk.

Aniol_z_Piekla_Rodem

glosujmy na Johnnego.ale dla mnie to niewazne czy jest na 1 cz na 16,dla mnie jest taki sam BOSKI!I TYLE.PA

Tami

moim zdaniem to jest smieszne to teraz fani deppa beda dawali 1 aktorom i filmom w jakich grali inni aktorzy ktorzy wyprzedzili deppa :D i powstanie blede kolo , wiec cos trzeba z tym zrobic albo traktowac rankingi z przymrozeniem oka albo cos zmienic..... tylko co !!

Tami

No ktoś ma ostrego jebla bo chyba cały dzień siedzi i daje mu jeden punkt tylko dlatego zeby na jego ulubionej liście nie było osoby której nienawidzi bo ma jakieś problemy psychiczne czy kompleksy