Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 436 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czytam tutaj ciągle tematy pt. "Depp jest na 6 miejscu w Top bo ma ładną twarz" albo, "bo pokazał się w Piratach". No ok. Może i Johnny Depp zdobył taką wielką sławę, bo pokazał się w komercyjnym filmie, gdzie takie dziewczyny na poziomie *ZaWsHe ZaCuŚ* mogły go poznać i zacząć za nim piszczeć. Co was to obchodzi <założyciele wymienionych wyżej tematów>? Niech już ma tą sławę, pieniądze i ładną twarz. Przecież jest sporo osób, które cenią tego aktora, nie za to, że zagrał w Piratach z Karaibów, czy za to, że ma ładną twarz, ale za role, które były sensowne, dobre, może niedostrzeżone, ale ważne dla ludzi. Uważam, że Johnny jest naprawdę dobrym aktorem i nie zmieni mojego zdania nic, bo obejrzałam dosyć dużo jego filmów i mam podstawy, żeby tak sądzić. I może nie jestem bardzo obeznana w filmie, ale na pewno nie oceniam go za Piratów czy ładną twarz.

Poza tym chciałam jeszcze poruszyć temat Top100; Jaki sens ma w ogóle branie pod uwagę takiej ogólnej, nietrafnej listy, do której mają dostęp takie użytkowniczki, jak *ZaWsHe ZaCuŚ*, które oceniają Al Pacino na 1, żeby Zac Efron był na pierwszym miejscu. Przecież Top100 nic nie znaczy, naprawdę. Nawet ja wiem, że nie ma aktorów do wszystkich ról. Są aktorzy, którzy grają w komediach i ci, którzy grają w SF. Ich wszystkich nie da się porównać OGÓLNIE. Nawiasem mówiąc, nie będę tu wspominać, że powinien być podział na aktorki i aktorów.

Jasne, macie prawo do zakładania wyżej wymienionych tematów, ale wywoła to chyba tylko kłótnie; nie ma co brać pod uwagę miejsce w Top, czy Piratów, ale może lepsze role, w których Johnny mógł się wykazać. Przecież większość osób na filmwebie nie ogląda tylko komercyjnych filmików zrobionych dla kasy, a ich ocena dla aktora jest wystawiana na podstawie WSZYSTKICH jego filmów. Czyż nie?

PS. Przepraszam, wyszło mi trochę nie po polsku. Mnie ogólnie trudno zrozumieć.

użytkownik usunięty
42nny

Wiesz co! jak ty wogóle człowieku możesz dziewczyną takie rzeczy pisać? Lepiej obsłużyć staruszka niż ciebie...

A wy kobietki nie dawajcie sobą pomiatać...
A chłopcy nabierać na jego głupie hasełka...

Dobra wszystkie panienki na forum są dziwkami niech ci będzie, a teraz spadaj wyłożyc sobie nużki na fotelu siostrzeńca, przed kominkiem siostrzeńca i żeby ci było cieplutko odpal sobie go zapałkami siostrzeńca i żyj na jego rachunek do końca życia...chwal się jego kasą do końca życia...itd...a teraz bye bye słonko...

42nny

ja się proszę?! ty to jesteś sklerotyk na maxA... weź looknij kilkanaście komentarzy wcześniej i przeczytaj ze zrozumieniem! Kto zaczął. Bo dodanie zwykłego koma to nic, ale jak jakiś debil mnie obraził jako 1, to jest zaczynanie.... miłej lektury... :|

brethe

i weź już skończ, bo to nudne... adiooos xD

brethe

Adiiiiooooons,dupku! (nie do Ciebie wareczka,zapraszam na bloga:D)

Bodysnatchers

Adiooos*

Bodysnatchers

I Princessarwena...tez zapraszam;)

użytkownik usunięty
Bodysnatchers

Z miłą chęcią wpadnę...:) dziękuje za zaproszenie:)