Trzeba to przyznać ma już 45 lat. Wciąż jest pociągający, ale...lata robią swoje. Niedługo będzie grał ojca,dziadka,starca. To przykre, ale taka prawda.
Taa, trzeba to przyznać. Urządźmy jakieś zbiorowe rozpaczanie nad wiekiem Deppa, albowiem on jedyny się starzeje, cała reszta jest z roku na rok młodsza. Przykre to i niesprawiedliwe. Jedyny człowiek na Ziemi, który się starzeje...
A ty tu czego ! Świadczy wpis twój o tym że na wygląd a nie talent uwagę zwracasz. A to świetny aktor i tyle.
raczej Lays, który deklarował/ła, że Depp to tylko dobry aktor i nie ważny jest wygląd czy coś...(nie chce mi się szukać bo mój internet chodzi z szybkością ślimaka;/)...
Założycielka Lays oczywiście i co ona robi obiecała wkleić zdjęcia z L.A jak jej ciocia Deppa widziała przy samochodzie z komórką i co nie wkleiła. :))))))))
taaaa "a świstak siedzi..." chciałoby się powiedzieć...
UWAGA!! ważna informacja, głosi, że:
Johnny Depp jest człowiekiem. I rozwija się tak jak człowiek, i żyje tak jak człowiek, i zestarzeje się tak jak człowiek i nic na to nie poradzisz droga Lays ...
Ale mam dla Ciebie nowinę : Ty też jestes człowiekiem, też rozwijasz się jak człowiek, tez żyjesz jak człowiek i tez zestarzejesz się jak człowiek.
Ameryka to to nie jest, ale może dla niektórych tak ;P
Lays widocznie żyje w świecie, w którym ludzie zatrzymują się na wielu 20 lat i są całe życie młodzi, piękni i w ogóle.
A ja mam w dupie czy Depp ma 25, 35 czy 45 lat. I tak pójde do kina na Public Enemies
kurczę, trochę długo..........
nie no jakoś da radę wytrzymać...
Bardziej nie moge się doczekać Alicji... czy tego projektu z Burtonem też o wampirach....
Może lays jakoś łączy te dwie rzeczy?
Tak jak już gadamy o wieku to Gary Oldman też do najmłodszych nie należy, a-pomijając jego talent- z wyglądu jest całkiem całkiem ;p
Ja mam słabość do Alan Rickmana.
Już nie chodzi o wygląd, ale ten głos...ach ten głos ;).
Mógłby mówić nawet po chińsku, a ja bym słuchała ;p
Lady, to jest ten moment, w którym powinnaś przestać się zwierzać ;))
...a tak naprawdę, to trzeba przyznać, że Alan pomimo jego wieku całkiem niezłe śpiewa ;p
Taa, już kończę ;)
Co do śpiewu...mi się tak średnio podobało, najlepiej w "Pretty women" ze Sweeneyem.
ale nudno...
...wiecie co? nie wiem jak to powiedzieć, ale z jednej strony brakuje mi tego głupiego pokemonka...
...ale i tak lepiej dla forum, żeby pussy nie wracała! (a dziś jej nie było na forum, bo na Disney Channel leciało "High School Musical"-moja siostrzenica ma fioła na punkcie tego "arcydzieła"...choć, za co ją winić? Ma dopiero 8 lat ;p).
A co do Alana...
...to najbardziej w filmie Burtona, podoba mi się moment, kiedy Todd przecina gardło sędziemu ;00 ;))
Skąd masz to zdjęcie???
No i znów ktoś jest lepszy ode mnie (w tym wypadku wszyscy).
Żądam podania miejsca znalezienia avatara! ;))
Świetny jest...
a, dziękuję <rubaszny śmiech>
...a co do strony, to zaraz poszukam i ci prześle na bloga. Są tam jeszcze chyba 4 fajne zdjęcia z sesji mojego ulubionego małżeństwa ;p
hę ? Jak dla mnie Johnny nadal nie wygląda na swoje 45 lat , świetnie wyglądał i wygląda :) :>
Lepiej zobaczcie co się z Bradem Pittem porobiło , on to dopiero na prawdę zdziadział...
Madonna się jeszcze trzyma, ale co się porobiło z taką Pamelą Anderson... cóż, taką samą przyszłość przewiduję dla naszej Dodusi i to niedługo...
Mam gdzieś te plastikowe pseudo gwiazdeczki... ;P
Ciekawa jestem jak będzie ta pani Elektroda wyglądać w wieku Deppa???
(o ile dotrwa;P)
Jacksona mi szczerze mówiąc szkoda, bo muzykę ma dobrą, ale wygląd... wygląd ma niedobry i teraz się z niego nabijają na pudelkach różne analfabetki...
Szczerze mówiąc mi też szkoda,sypie się facet, ale śpiewać to on potrafi,przeszedł do historii muzyki i zawsze będzie królem muzyki pop i to się nie zmieni...
Gwoli ścisłości ;) "pseudo gwiazdeczki"- miałam tu na myśli Dodę czy Pamele Anderson...
Michael jest mistrze w tym co robi i możemy na niego gadać wiele złych rzeczy, ale to i tak nie zmieni jego pozycji (również w moich oczach jest genialnym muzykiem;))
legendarny już Billy Jean, Thriller czy moja ulubiona "Smooth Criminal"
Pewno że zdziadział, jak ma takie fanki jak założycielka tematu . To mu zostało tylko zdziadzieć żeby się odczepiły od niego. No ale to tylko pozory i taki makijaż żeby nie zwracały na niego uwagi, te które nie powinny. :))))))