Trzeba to przyznać ma już 45 lat. Wciąż jest pociągający, ale...lata robią swoje. Niedługo będzie grał ojca,dziadka,starca. To przykre, ale taka prawda.
Przerzuciły się na forum Banderasa (czy kogo tam) i śmeciły?
A nie, pardon, wszytkie żyły by sobie poprzecinały, rzecz jassssnaa...
Już mam ich dość zanudziły by to biedne forum i nas na śmierć i tyle by było z tego pożytku co nic. To już niech Depp gra tak jak teraz kiedyś same odpadną
Tyłek Deppa robi już karierę. Nie uważacie, ze to niesamowite? Niedługo w jego ślady pójdą, ręce, nogi, włosy, nos i to czego zazdrości mu każdy facet ;)
A mi się wydawało, że już cała jego twarz zrobiłą karierę, łącznie z rękoma i włosami.. Treaz czekamy na resztę, a przede wszystkim na tyłek, no bo jakże inaczej...
No jasne, że oczy ;)
haha
kości policzkowe zrobiły karierę jeszcze zanim jego tyłek ujrzał światło dzienne ;)
Skoro cały jest taki ładny na zewnątrz, to ciekawe czy ma ładny żołądek, wątrobę i jelito cienkie...
Rozebrać go na kawałki ewentualnie wpuścić tam sondę i zobaczyć czy jest taki sam przystojny i ładny w środku. :))))
powtarzam po raz kolejny dłuższe przebywanie na tym forum grozi kalectwem ewentualnie chorobą psychiczną oraz że wszyscy są tutaj walnięci i to coraz bardziej. Fakt potrzebna pomoc psychiatry .
I nadal nas TU nie ma- http://www.filmweb.pl/topic/1009456/Najlepsze+cytaty+u%C5%BCytkownik%C3%B3w+Film Web+(cz+II).html
Niech nas ktoś zgłosi, bo oni tam nie wiedza chyba co to dobry temat ;p
no co? przecież dobranocka się już skończyła...
...i filmiki do oglądania z Deppem na youtubie też ;(
chmmm...pomyślmy...
...w sumie mam zamiar jechać do Francji na lato, więc jest malutka szansa, że z pośród miliona domów, znajdę dom Deppa i będę spać pod nim, aż nie wyjdzie z niego. A jak już wyjdzie to poproszę go o autograf i...
...dobra koniec fantazji, ale i tak wole iść spać, niż się pociąć ;p
No a jak.... chyba miło by było ;)
nie to żebym robiła się purpurowa z zazdrości...ale nic........................
a wolisz fantazję czy rzeczywistość? ;>
...fantazję są pod Deppem, a szara rzeczywistość pod jego domem.