wpisujcie swoje typy.
Mnie osobiscie najbardziej podobal sie w Czekoladzie i Sekretnym Oknie
(chodzi o gre a nie wyglad bo z wygladu to we wszystkich filma mi sie podobal)
Jeśli o mnie chodzi to Jack Sparrow i tu pewnie niektórzy zaczną protestować,ale Johnny po prostu urodził się do tej roli przynajmniej takie jest moje zdanie.
Podobał mi się też jako Sam w "Benny & Joon" i Edward Nożycoręki.
A mnie sie podoba we wszystkich swoich filmach bo On jest super przystojny i jest zaj... aktorem, Jest On moim ulubionym aktorem
ale jak mam juz napisac najlepsza role Deppa to jest to Czlowiek ktory plakal, Czekolada Piraci oraz Żona Austronalty.
Moim zdaniem najlepiej zagrał:
a).drzewo (w przedszkolu)
b).na nerwach (paparazzim)
c).na gitarze("P" rulez!)
d).w meczu (murawę)
Bez urazy ale... żal mi cię :( Mama cię nie kocha i uderzyła cię w główkę cegiełką ?
Według mnie najlepiej zagrał w "Charlie i fabryka czekolady", "Sweeney Todd", "Piraci z Karaibów" i oczywiście w "Żonie astronauty" :)
Według mnie jest to Sweeney Todd The Demon Barber of Fleet Street , Z piekła rodem ( Wiem ,że dużo osób się nie zgodzi ale według mnie Johnny zagrał tam bardzo dobrze) No i oczywiscie Piraci z Karaibów , Edward Nożycoręki , podobno w Blowie dobrze wyszedł nie wiem nie ogladałem jeszcze , z resztą co tu dużo gadać Johnny to w 100% profesjonalny aktor i w każdej roli jest znakomity więc nie ma co polemizować.
"Jak dla mnie "Piraci z Karaibów" i nikt mi nie powie ze ktos moglby to lepiej zagrac od niego"
Ja Ci mówię i co teraz?
Jack Nicholson mógłby.
Jim Carrey mógłby.
James McAvoy mógłby :D
Ogólnie rzecz biorąc, każdy potencjalnie mógłby zagrać lepiej od niego, bo nikt nie zagrał tej roli. To znaczy: nie możesz powiedzieć, że zagrał najlepiej tę postać, ponieważ nie widziałaś, jak wciela się w nią ktoś inny. A Lady, jak sam nick wskazuje, jest kobietą i nie musisz nawet patrzeć na znaczek, żeby to odkryć.
Nicholson?Ten staruszek?Do roli Jacka Sparrowa?Jaja se robisz czlowieku?! A ten caly McAvoy to jakis byle aktorzyna z podrzednych filmow! A Jim Carrey nadaje sie tylko do debilnych komedi dla polglowkow!
A co do tej Lady_coś tam... to brak mi slow...
Po pierwsze - Piraty ssą.
Po drugie - Większość piratów była w wieku poprodukcyjnym i się nie myła w związku z czym np śmierdziało im z ryjów. Jakbyś nie wiedział, to nieczęsto zdarzali sie młodzi, względnie, przystojni piraci podbijający damskie serca kurtuazją i szarmancją czy inną 'frauncjou elegancjuo'. Zazwyczaj załatwiali takie sprawy w o wiele mniej wyrafinowany sposób. Nicholson nadawałby się choćby dlatego, że może dzięki jego udziałowi w tej produkcji nie doszłoby do sekscesów, jak miało to miejscy w przypadku obsadzenia tam Deppa.
Bez odbioru ;p
tylko ze jakby zamiast Deppa byl Nicholson to bys mial jajo a nie komedie
i mi tu nie filozofuj na temat piratow jak gowno o tym mozesz wiedziec
Nie bądź taka, kochaj się ze mną! my jeszcze przed ślubem, więc jeszcze bez bólu głowy można się obejść
Nie kochaniuj mi tu! Już do garów, a nie, jakiś mi tu publiczne emancypacje będziesz urządzać ...
moze Truman Show nie ale np. J,Irena i Ja, Bruce Wszechmogący, Klamca,Klamca, Ace Ventura
moze mi powiesz ze to sa normalne filmy... ???
Rozumiem, że odpowiedziałeś na pierwszą część mojego postu, bo tej drugiej nie zrozumiałeś?
Jeśli tak, to nie mamy o czym rozmawiać, skarbie :*
Edward Nożycoręki i Piraci z Karaibów... On gra wszedzie super. Ogladając go nie przychodzi inny film na myśli...
Co gryzie Gilberta Grap'a ,swietny film i role całej trójki .
Benny i Jonn.
Las Vegas parano.
Sweeney Todd.
jeszcze kilka można by napisać...ale po co.
"A co do tej Lady_coś tam... to brak mi slow..."
Gdyby Ci tak zawsze zabrakło słów w odpowiednim momencie, to może nie powstałyby takie kwiatki, że tylko Depp potrafi zagrać zataczającego się, pijanego pirata, który kręci tyłkiem jak pierwsza dzi*** spod latarni i macha rączkami na wszystkie strony świata.
Nie to, żebym miała coś przeciwko Piratom czy Johnnemu, bo bardzo lubię ten film, a Depp jest moim ulubionym aktorem, ale naprawdę- w roli Jacusia Wróbelka nie ma nic na tyle trudnego, by nie mógł zagrać jej inny aktor. Tak czy siak siusiumajty nadal dostawałyby orgazmu na sam widok aktora, który tak bosko odmienił ich pogląd na piratów. Nawet gdyby nie byłby nim Johnny... Uroczo się uśmiechnąć i poflirtować z Keirą większość aktorów jednak potrafi.
Wiem jednak, że moja wypowiedź Cię nie przekona, więc proszę- co było na tyle trudnego w tej roli, że tylko przeboski Johnny był godny zagrać ja jak należy?
Nie lubię Gwiezdnych wojen, nie lubię gwiezdnych wojen...
Lady nie przejmuj się opinią człowieka, który za arcydzieło uważa Zagubiony Meksyk z agentem Sandsem i uważa, że najlepsza rolą Deppa było pajacowanie sparoła, który dziewek pokochać wiele zdołał. ...
proza biała
to taka fanka sparoła w chłopskich gaciach ;>
zacznijmy od tego, że gdyby nie Johnny, nie byłoby "zataczającego się, pijanego pirata, który kręci tyłkiem jak pierwsza dzi*** spod latarni[...]", bo to on wymyślił taki sznyt dla tej postaci. na co zresztą twórcy się nie chcieli za cholerę zgodzić. więc gdyby zagrał ktoś inny, powstałby zupełnie przeciętny film o piratach, czego szczęśliwie udało się uniknąć:)
mam je na płycie dvd i oglądałam wiele razy:) tak dla twojej wiadomosci to w tych filmach grał Johnny Depp . Pewnie myślisz , że to są filmy z udziałem Zaka Efrona. WRONG!!!!!!!!!!!!!
nudne te nasze wasze kłótnie... tzn wasze kłótnie są nudne, bo ja tam T K nie odpuszczę.... .... be my lover!!!!!!!!!!!!