wpisujcie swoje typy.
Mnie osobiscie najbardziej podobal sie w Czekoladzie i Sekretnym Oknie
(chodzi o gre a nie wyglad bo z wygladu to we wszystkich filma mi sie podobal)
Analizując Twoje wypowiedzi dochodzę do konkluzji iż twoje aforyzmy są mylne na niezbyt planowe selekcjonowanie twoich pryncypiów
a tak na marginesie dla was: The_Women_Rzewna, Lady_from_Burton_world, Gehenn robie wyjatek bo zwykle nie kluce si z takimi co do ulubionych dodaja szmatławą opowiastke o doch gejach (Tajemnica Brokeback Mountain)... :D
wiesz, malo mnie obchodzi co o mnie myslisz bo gdybym musial zwracac uwage na wszystkie wasze glupie uwagi to bym chyba wykitowal
Tak - podobał mi się film Tajemnica Brokeback Mountain.
-człowieku bezkrytycznie nastawiony do Piratów z Karajebów
a tak na marginesie dla was: The_Women_Rzewna, Lady_from_Burton_world, Gehenn robie wyjatek bo zwykle nie kluce si z takimi co do ulubionych dodaja szmatławą opowiastke o doch gejach (Tajemnica Brokeback Mountain)... :D
Tajemnica Brokeback Mountain-to nie jest opowiastka o gejach.
"własnie , ze jest o gejach . pewnie nie oglądałas i myslisz ze o górnikach...."
W zasadzie nie biorę udziału a takich "dyskusjach" ale dziewczynko ośmieszasz się prawie wszystkimi swoimi wypowiedziami. rozumiem, że okres dojrzewania jest trudny, odkrywamy w tym czasie swoją tożsamość itd., ale jednak zanim się coś napisze na forum należałoby to przemyśleć.
"Tajemnica Brokeback Mountain" to wcale nie jest film o gejach, ponieważ homoseksualizm w tym filmie nie jest najważniejszy, reżyser Ang Lee porusza też inne kwestie. Zresztą to nie pierwszy film, w którym pojawia się tematyka całujących i darzących się uczuciem mężczyzn.
Ale odbiegamy od tematu. To w końcu nie jest forum poświęcone Brokeback Mountain...
a i jeszcze jedno: naucz się najpierw pisać, bo niektóre Twoje zdania i słowa trudno odczytać takie robisz błędy...
My dear...
Masz rację, ja też się nie kłUce...ja się tylko kłÓcę z takimi, którzy zachwycają się szmatławą opowiastkę o Piratach i rolą w niej Johnnego, która naprawdę nie wymaga wielkich umiejętności.
Bye!
Ona nic nie rozumie, brylantyna chce być fajna, więc próbuje Ci pojechać...
Szkoda tylko, że jej nie wychodzi...
CZEKOLADA i MARZYCIEL!
chociaż to głupota - mówienie o najlepszych filmach, bo dla mnie każdy film z Johnnym jest wart obejrzenia :)
Mi się najbardziej podobał w:
- "Edwardzie Nożycorękim" ^^
- "Sleepy Hollow" ("Jeździec bez głowy")
- "Sweeney Todd"
- "Piraci z Karaibów"
W ogóle wszystkie role Johnny'ego z produkcjach burtonowskich to strzał w dziesiątkę !
A żenujące rozmowy na forum pozostawię bez komentarza :)
Edward Nożycoręki
ciezko jest wybrac z tylu dardzo dobrych moich zdaniem filmow poniewaz
kazdy jest inny wyjatkowy a aktor musi sie dopasowac do roli Johnny to
potrafi i nie wybiera latwych filmow
tak, film ''piraci z karaibów'' rozwalił moją psychikę. nocami zamiast spać, zastanawiam się co tak naprawdę mieli na myśli...
A , to dobrze wiedzieć.Jeżeli ktoś wymienia "9 wrota" to moim zdaniem ten film jest tak denny że nawet Johnny Depp go nie ratuje.
( włączam się do rozmowy) właśnie ma rację. "9 wrota" to nie jest najlepszy film (za malo powiedziane). Najlepiej Johnny grał w 'piratach' i 'famryce czekolady'. Osobiście uwielbieam te jego miny ;p
Nikt jeszcze nie wspomniał o Arizona dream (jeśli nie najlepsza rola to jeden z najlepszych filmów z którym miał szczęście się zmierzyć)
Kurw.. i kto ma racjęęę?? Spierdalać stąd do Teksasu.
Nigdy więcej na forum Deppa, nigdy więcej na forum Deppa
"Kto ma rację ten robi kolację! " - ahahahah! Rozwaliło mnie to! Poryczałam
sie ze smiechu ahahahaha! :D jestem nienormalna hahah!;D:D:D:D:D:D
Analizując Twoje wypowiedzi dochodzę do konkluzji iż twoje aforyzmy są mylne na niezbyt planowe selekcjonowanie twoich pryncypiów