Gehenn, i oczywiście znów rozjebałaś mnie kolejnym zdjęciem.
Skąd Ty to bierzesz?
Boję się rewolucji, rewolucja oznacza coś tragicznego.
Lady! o tym samym zdięciu myślałam jak zmieniałam av***r! łaadne.. a Diane gra w reklamie jakiegoś kremy czy coś - dzisiaj widziałam ;P
A co do rewolucji- Gustomierz mi się podoba, ale po co nowa szata graficzna? Ta jest zajebista, po co to zmieniać... :(((
oooo, Gary :O też ładnie :)
nie wiem. zamiast wprowadzić opcję usuwania tudzież edytowania postów oni się bawią w 'szatę graficzną'. też tego nie czaję :| Gustomierz O.O marzę o porównaniu gustu z niektórymi ludzikami z FW. to może być ok. się zobaczy ;D
Och, ja wiedziałam, że wam się spodoba :D
Yoko, z gógli biorę, ofkors.
Lady, twój Gary boski ^^
Ja nie czytałam o rewolucji na filmwebie, o co chodzi?
WSZYSTKO WSZYSTKO WSZYSTKO...zmienią :(.
A tak na serio ma być nowa szata graficzna i wynalazek o wdzięcznej nazwie "Gustomierz", którym- jak sama nazwa wskazuje- możesz bezpłatnie <mam nadzieję> zmierzyć sobie gust :D.
I całe mnóstwo innych niespodzianek, kolorowych jajeczek, owieczek, cukiereczek i szajsu już w kwietniu tego roku.
Coś czuje, że sobie nie oglądnę setny raz Quentina, bo jutro mam zasrane szkolenie i muszę wstać o 5.30, co mi się serdecznie nie podoba.
Ej, wiecie co? Dziś się dowiedziałam, że cała moja klasa [oprócz mnie i
jeszcze jednej osoby] nie wie kto to jest Kurt Cobain. Oo
moi nie wiedzą tylko kto to jest Krysia Janda... ale Kurt Cobain?? zostaje pogratulować klasy... o cię panie ;oo
O Boże mój Boże i co z tego? Ich życie, ich sprawa, może wcale nie jest im potrzebna znajomość wszystkich, wielkich gwiazd. U mnie na pewno są osoby, które nie znają Tarantino, Burtona, o Freddiem czy Beatlesach nie wspominając i tragedii z tego nie robię.
Hej, Lady, kochana. Spokojnie. Co się stało, że aż tak cię to zdenerwowało?
Zjadłabym coś. Serio. Ale nie chce mi się ruszyć tyłka sprzed komputera. To już jest choroba o.O
Ach, Gehenn...pomimo całej mojej sympatii dla trójki powyżej, temat pt.: "Jakie to bezmózgi otaczają nas ze wszech stron w szkole" był już kiedyś poruszany i pisanie o tym po raz kolejny zajeżdża mi zwykłą chęcią przechwalania się. Bez urazy. Wiecie, że Was lubię ;p. Tylko irytuje mnie od pewnego czasu takie ocenianie ludzi "Słucha Britney, więc jest idiotką, nie ogląda filmów Almodóvara, więc to bezmózg." Nie tędy droga, słoneczka moje kochane...
Ruskie pierogi są fujka.
Lady, ostatnio zwróciłam na to uwagę przez last.fm. Na last.fm jest obciachem, jak słuchasz np. Tokio Hotel, bo coś tam. Ja uważam, że są beznadziejni. Okej. Ale czemu ktokolwiek miałby mnie oceniać ze względu na to, jakiej muzyki słucham?
Dobrze. Koniec smęcenia xD Wiecie, co jest ekstra? Soundtrack do Inglourious Basterds *__*
Soundtrack do filmu Snatch jest zajebisty, ogólnie film tak strasznie mi się podobał, uśmiałam się na nim nieźle.
tak. to ten :D przekręt, mówiąc naszym ojczystym językiem.
ale trafiliście z tymi pierogami. w sobotę ulepiłam z mamą 200! :OO i już nimi rzygam. ale dooobre są ;p
Gehenn- masz rację, soundtrack do Bękartów jest przecudowny, przepiękny i prze i ach i och ;D *_* *_* *_*
Nick Perito- The Green Leaves Of Summer
David Bowie- Cat People
Ennio Morricone- Rabbia E Tarantella
The Film Studio Orchestra- One Silver Dollar
Tyle mi ostatnio wystarcza do życia ;D.
Na last.fm bywam ostatnio rzadko, więc nie orientuję się w tamtejszych trendach ;P.
"rzygam. ale są dooobre". haha, pozytywnie. w przyrodzie nic się nie marnuje.
+ soundtrack do Public Enemies<3.
http://frillr.com/files/images/r%20Jude%20Law.jpg <--- wszystko w jedym ***.*** + najgenialniejsza mina w dorobku Pittka :DDD
łooojojojojojj. co sie narobiło. zły link. sooorry.
http://www.youtube.com/watch?v=MY5xc53mCWw <- ten.
Słyszeliście?? Tim chce nakręcić animowaną Rodzinę Adamsów *.* anuż powstanie coś w stylu Gnijącej panny młodej... **.** <3
*_________*
TO jest właśnie ta wiadomość, na którą czekałam. *śpiewa i tańczy* Kręć, Tim, kręć! Tylko bez Disneya, proszę. I bez Avril. I najlepiej sam napisz scenariusz. I niech John nie będzie Gomezem (będzie, prawda? a Helena Morticią/ekstra babcią).
o widzę że te same pokemony nadal na filmŁebie siedzą:) gosha, lady coś tam, i jakieś utlenior czy coś:P Ale to bardzo fajnie ja nic nie mówie gdzieżbym śmiała:P
A co do tematu to serio nie wiem, nie pamietam jak sie nazywał ten film gdzie on był z takim niepełnosprawnym chłopakiem oni sie zakumplowali czy jakoś tak :OO
http://www.filmweb.pl/FilmwebTV+Ci%C4%99cie+i+piwne+%22Miasteczko+Halloweeen%22, News,id=59034
opity szkielet Jack<33
Wgl. cały świat, który odwiedza Jack jest rozwalający :D.
A jedyne co mi się w "Cięciu" nie podobało, to tekst o starszych ludziach. Wyszło im to po prostu chamsko...
Nowy lektor Cięcia jest mega beznadziejny...
A Jacka czadowy ;D
Ale... spójrzcie tylko na to!
http://www.youtube.com/watch?v=sgDLQ9oW0P4&NR=1