Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

nie ogladalam wszystkich ale 'Piraci' wymiataja:D strasznie mi sie podoba:D Najlepsze jest to, jakie Johnny w tym filmie robi miny, jak sie porusza, jak ciągnie rum ostro:D i wg taki ma specyficzny charakterek:D aj lov Jacka Sparrowa:D tzn Johnnego Deppa:D

sweet_paradise1990

Ej no ale co sie przejmujesz!! Johnny Depp i Jack Sparrow to praktycznie to samo;)

Przemilczmy to....

sweet_paradise1990

hmm.
wiesz mówisz ,że go uwielbiasz ,jak wiele nastolatek. bo? zagrał pirata? innych jego filmów nie znasz? więc co możesz wiedzieć o jego grze?!
lepiej przemyśl (albo obejrzyj jakiś film z nim ;) ,a później wypowiadaj sie,że go uwielbiasz...

Kleaf

Taaak też właśnie.
Oh, ach Jack Sparrow. Phi!
Weź dziewczyno lepiej sobie obejrzyj takiego Edwarda Nożycorękiego,
albo Eda Wooda czy Sleepy Hollow to może wtedy dopiero będziesz mogła wzdychać. Też lubię jego postać w piratach, ale sorry to nie jedyny i nie najlepszy film w którym grał!

sweet_paradise1990

Piraci to bardzo dobry w wykonaniu zlepek ruchów i zachowań (Las Vegas parano), min (Edward Nożycoręki) uwodzicielskich gestów (Don Juan DeMarco), i zabójczych tekstów (ponownie Las Vegas parano). Ogląda sie przyjemnie, i bardzo go lubię, ale jak powiedziała moja przyjaciółka "Są lepsze filmy o piratach, są lepsze filmy z Deppem."

Pozdrawiam

Tora_Tora

Och są są. Weźmy takiego Edwarda Nożycorękiego, Marzyciela czy czy Rozpustnika. Szczególnie hrabia Rochester. Świetna rola,świetny film! Pokazał w nim swój talent aktorski i udowodnił, że aby wypaść dobrze w filmie wcale nie trzeba mieć pięknej twarzyczki. Cudowna umiejętność oddawania każdej granej postaci cząstki swoch emocji, cząstki siebie.
Dziękuję.:)

sweet_paradise1990

ogladalam Edwarda Nozycorekiego przeciez:P

sweet_paradise1990

Nikt tu nie mówi,że nie oglądałaś:) I dobrze bo warto.Moim zdanie jeden z lepszych duetu Burton-Depp. Chociaż nieźle zapowiada się nowa produkcja czyli Sweeney Todd. Nie mogę już się doczekać premiery.

P.S. Polecam ci Marzyciela, Don Juana DeMarco, Rozpustnika(chcoaiaż to nie dla każdego film i nie każdemu się podoba)a tak wogole to obejrzyj wszystkie i bedziesz miala porównanie;)
Ja mogę powiedzieć,że obejrzałam większość i staram się w miare możliwości poznawać nowe kreacje Johna:)

Joasia16

Zgadzam sie ze wszystkimi! wreszcie...wy moje bratnie dusze <lol2>

pozdrawiam

kamilakamila

Jaka miła atmosfera zapanowała xD wreszcie ktoś się z kimś zgadza:)Gdy czyta się niektóre tematy to polegają one na obrzucaniu się niezbyt przyjemnym ze tak powiem obelgami:):) Nareszcie jakas odmiana;)
Pozdrawiam.

Joasia16

Nom, ja tez odnosze takie wrazenie, ale nie tu fajna atmosferka. Filmy z Deppem..mhm...ogladalm mnóstwo oprócz Plutona i Koszaru z Ulicy Wiązków, a Sekretne okno chce obejrzec w Sylwestra, powiedzcie czy warto? Film z Johnnym zawsze warto, ale przeciez, czasem moze sie cos nie udac, nie? :D:) TO JAK?
Pozdrawiam i z góry dziekuje ;)

wera_ziom

W sylwestra> bedzie w tv? super, nie mogę sie doczekać;))

znów pozdrawiam.

wera_ziom

Według mnie warto. Trzeba ze tak powiem rozgryxć czy może inaczej wejść w psychikę głównego bohatera. Nie jest on ani zły ani dobry ale obejrzeć warto. Oczwiście moim skromnym zdaniem.:)

Joasia16

Jeżeli bedziew tv to super, a na ktorym kanale? Własnie czytalam komentarza i wszyscy uczepili sie koncówki, nom zobaczymy, ostatnio byl edward teraz sekretne okno no i to mi sie podoba :D Dziekuje bardzo Pozdrawiam ( znowu) :)

wera_ziom

W tv nie bedzie ale za to jutro na TVN jest Blow a w niedziele ponownie Czekolada na Ale kino! :)

Joasia16

Oj, to superowsko !! Bosko, ale Sekretne okno, to sobie wypożycze, luzik !! Hehe, ale Blow chętnnie obejrzę!! Czekoladę to chyba 10 razy ogladalam :) Pozdrawiam

wera_ziom

Sekretne okno...niezły film, trzyma w napięciu a zakończenie nieźle mnie zaskoczyło ;) Ale cóż, w końcu na podstawie powieści Kinga, a ten to ma wyobraźnie ;)

sweet_paradise1990

no mi się też bardzo podobało jak zagrał Willy`ego Wonka w "Charlie i fabryka czekolady", naprawdę rewelacyjnie tam zagrał :D Johnny Depp jest świetny :P