Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny jest poprostu boski, ideał mężczyzny, mogłabym go oglądać bez przerwy, ale niestety wszystkie filmy z nim już obejżałam, zostały mi tylko powtórki...hehe:)

MechanicznaPomarancza

to przykre, że po obejrzeniu wszystkich - jak twierdzisz - filmów z Johnnym dostrzegasz tylko jego urodę. oczywiście, to że jest przystojny działa na jego korzyść, ale do cholery, to przede wszystkim AKTOR...

nathalie_paradis

Depp ma wiele filmów, które wymagają czegoś więcej od widza. Jak możesz po obejrzeniu ich nadal patrzeć na niego przez pryzmat urody ;/ Oglądałaś te filmy zatykając sobie uszy? Przewijałaś momenty w których nie było Deppa? Ja rozumiem, że może zawrócić w głowie jak obejrzałaś piratów i jeszcze ze dwa filmy.. ale wszystkie? xd

Astartte

Dobre. :))) Tak pewno jest jak piszesz . Jedna małolata napisała że poleca sekretne okno bo przez około półtorej godziny można się gapić na Deppa. Film był jej odczuciu nie ważny i być może nawet głupi.

MorganaBlackcat

Jak można patrzeć na Deppa przez pryzmat urody, po obejrzeniu wszystkich filmów z nim?
Cóż...
"Cud. Normalnie cud. Tylko taki świecki..."

Ja się w sumie aż tak nie dziwię. Jeśli się bardzo chce to iw takim "Truposzu" można zignorować przesłanie i patrzeć tylko na buźkę Johnnego.

Lady_From_Burton_World

Lady można wszystko jak się tylko chcę.:)

MorganaBlackcat

ja chcę, żeby skończyło się to ciągłe sranie o tym, jak Depp jest boski - i nic ;/

nathalie_paradis

Każdy by tu sobie tego życzył , ale to jak widać nie realne. :(((

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

ojojoj i co jeszcze? Dajcie już spokój.

Nie damy! Nic za darmo nie ma ;p ;)

Lady_From_Burton_World

mniemam, że założycielka tematu jest pod wpływem hormonów... dlatego można by jej odpuścić...

MechanicznaPomarancza

jego gra też mi się podoba, chociaż niektóre filmy nie zrobiły na mnie większego wrażenia, to jest kilka, które zaliczam do bardzo dobrych, Ale jego uroda jest poprostu powalająca, więc te gorsze filmy oglądam z taką samą chęcią jak te bardzo dobre.

MechanicznaPomarancza

czy jeśli oglądasz je zwracając swą uwagę głównie na niego, to czy naprawdę możesz powiedzieć, że są dobre lub złe? film słada się z wielu elementów których możesz nie dostrzec...

MechanicznaPomarancza

nie jestem jeszcze na tyle głupia, żeby nie zrozumieć filmu przez przystojnego aktora. Lubie go oglądać, ale film też rozumiem...

MechanicznaPomarancza

wiem. wcale nie chciałam sugerować, że jesteś głupia. to dobrze, że zwracasz uwage na film. znam kilka osó które nawet nie wiedzą jaki miał tytuł film który oglądały z Johnnym. w dodatku chodziło o genialny film Blow.

gosia2326

Blow zajebisty film, w dodatku z Penelope Cruz, którą też uwielbiam...

MechanicznaPomarancza

Cóż, ja przyznaję się bez bicia ze jak obejrzałam PotC to bardziej podobał mi sie Bloom xD Ale była młoda i głupia ;p Po obejrzeniuj Edwarda Nożycorękiego zaczęłam polować na inne filmy z nim. I Zauważyłam że ma cudowny głos oraz że kiedy sie na niego patrzy to trudno uwierzyć że to aktor. (tzn świetnie wczuwa sie w rolę). I jak większość wkurza mnie ta idiotyczna postawa "fanek".

"Johnny jest poprostu boski, ideał mężczyzny, mogłabym go oglądać bez przerwy..."
<odruch_wymiotny>

idril_7

Ahhh... JOHNNY JOHNNY JOHNNY JOHNNY JOHNNY :)))))

MechanicznaPomarancza

A ja napiszę tak:
Nie szaleję za Johnnym tylko za postaciami, które gra :D
Owszem, cenię go jako aktora, uważam, że jest niesamowity, ale nie mdleję na wzmiankę o jego urodzie (owszem, przystojny, ale czy tylko to się liczy?). Johnny Depp jest bardzo dobrym aktorem, co sprawia, że ogladając film mam wrażenie, że grane przez niego postacie są "żywe", a co za tym idzie - nie myślę wtedy "Jaki ten Johnny jest słodki!", tylko np. "Dalej, komisarzu Abberline, złap wreszcie tę gnidę!", "Hahaha, co za mina!("Sleepy Hollow"), "Biedny, biedny Edward...", "Świetny strój ma ten Don Juan", "Kurcze, dlaczego ona umarła?:/ ("Marzyciel"), "Ta fabryka czekolady jest genialna!", "Ed zabawnie wygląda w damskich ciuszkach^^", "Roux, wiedziałam, że wrócisz!" i tak dalej i tak dalej ;)
Ogólnie chodzi mi o to, że ogladając film mam przed oczami Jacka Sparrowa, Ichaboda Crane'a, Sweeneya Todda itd a nie Johnny'ego Deppa. Nie interesuje mnie też zbytnio, z kim się żeni, z kim rozwodzi, jaki jest jego ulubiony kolor...
Lubię go i szanuję jako aktora, ale to wszystko :)

Kasiulek__

a ja szaleję i się przyznaję, ale nie tylko z powodu urody,a także charakteru, a może jeszcze bardziej z tego powodu (bo niczym jest piękne ciało bez pięknego ducha ;) )gdyż moim skromnym zdaniem jest naprawdę świetnym człowiekiem,a przynajmniej na takiego wygląda przez pryzmat wywiadów,doboru ról i uzasadnienia tych wyborów no i jeszcze wiele mogłabym wymieniać (cóż nie dane mi znać go osobiście),ale trudno uwierzyć,że nie jest taki naprawdę słuchając czy czytając wypowiedzi ludzi mu bliskich czy chociaż z nim pracujących, którzy, co do jednego są poruszeni jego charakterem i charyzmą oraz n o r m a l n o ś c i ą
no i tyle :)

maga89

maga89 to było świetne co napisałaś.. zgadzam się z Tobą zupełnie..

MechanicznaPomarancza

Uwielbiam "Mechaniczną Pomarańcze"!!!! Ups ale nie jestem chyba w temacie :P peszek..

paciek

a kto jest..

gosia2326

Mechaniczna Pomarańcza... i tylko ona...

sweetblondi_04Ruda

oczywiście, że tylko ja bo jestem jedyna w swoim rodzaju..nie ma drugiej takiej Mechanicznej Pomarańczy z której wyciśnięty sok smakuje jak sailnik samochodowy..;))))

MechanicznaPomarancza

Nie do końca to miałam na myśli...

użytkownik usunięty
sweetblondi_04Ruda

Ale się nam pomarańcza podekscytowała ;>

Tak nie wiele do szczęścia potrzeba...

To sie nazywa SZCZĘŚCIE.

użytkownik usunięty
MechanicznaPomarancza

No cóż.. przyznaję, że rzeczywiście Johnny jest najprzystojniejszym aktorem jakiego znam. Ale sto razy lepszy jest jego talent aktorski i filmy w których gra ;))

Katy777 jedyna dziewczyna, która się zna na rzeczy;)

użytkownik usunięty
MechanicznaPomarancza

Facec nie ma być ładny tylko ma być męski... Jeśli ktoś pisze posty w typie ale on jest piękny to znaczy że jest nastolatkiem.

Ale to forum jest otwarte na ludzi w każdym wieku... i różnym rozwojem emocjonalnym... :P

sweetblondi_04Ruda

Haha.. "otwarte dla ludzi w każdym wieku" dobre! dobre!

paciek

Z życia wzięte...

jakie to głębokie...

gosia2326

myślisz, że źle... no tak nie wszyscy mogli zrozumieć...

sweetblondi_04Ruda

Eh... myśli taka jedna z drugą, że jak zmieni nick ze SweEtdUpaCipA$ na Genialny-Film-Kubricka to będzie wyglądała poważniej...

Astartte

bywa...

gosia2326

Hej, MechanicznaPomarancza! To może teraz poczytasz sobie słownik?

MR_ciachciach

No i przez was wszystkich teraz pójdę wypić mleko ;)

paciek

a ja cappucino na zimno... nie lubię mleka, chyba że smakowe. albo z płatkami ale to już.. zmiana tematu ;p

gosia2326

Ja lubię zmiany tematów.. i pić aktualnie mi się nie chce..;D

gosia2326

Ja polubiłem po obejrzeniu MP :P

paciek

Nie każdy to widział ;P I masz nieprawidłowe odruchy. Mnie właśnie po tym filmie mleko zbrzydło :P

Astartte

Wiem, że nie każdy dlatego staram się nakłonić do zainteresowania się tym filmem. Nieprawidłowy odruch? Heh wiem co masz na myśli, ale trzeba powiedzieć że ten firm to arcydzieło i gdyby nie ten "specyficzny" sposób przedstawienia film byłby mniej znany :)

paciek

ja nienawidze mleka ale wódki zawsze i wszedzie sie napije;)

MechanicznaPomarancza

Astartte nick SweEtdUpaCipA$ jest staroświecki już lepiej "Suka" by
pasowało...