NIe rozumiem dlaczego tak wiele młodych osób krytykuje Johnnego Deppa i nie może pogodzić się, że to najlepszy aktor jaki kiedykolwiek się urodził. Swoją wspaniała grą aktorską przewyższa Al'a Pacino, Hopkinsa i wiele innych osób uważanych za wybitnych aktorów. Każdy go obraża dlatego, że mu zazdrości ? Wystarczy obejrzeć jego wspaniałe filmy i już widać, ze to wielki talent aktorski. Nigdy nie widziałem równie utalentowanego aktora jakim jest Depp. Mam nadzieję, że będzie pierwszy w rankingu aktorów. Jest to niebywałe objawienie aktorskie w XXI wieku. Obecnie to aktor, który wyznacza trendy filmowe.
Z wyobraźnią ciezko.Temu przerysowuje,nie rysuję.Z głowy tylko graffiti.
Zreszta napisane,ze na brudno,jak zrobie drugi to sie postaram dla Ciebie
Nie wiem o czym mówisz. Wyraziłem swoją opinię, lecz ty widać atakujesz każdego kto ma własne zdanie.
DO WORA!
Ona pije do Ciebie bo wyczaiła,ze nawet jak się z kimś "kłócisz"to jestes uprzejmy.
Moze zawołaj lifekillsa?
Bardzo przepraszam musze iść zaraz do Kościoła tak, więc mnie nie będzie jakiś czas. A jeszcze musze zobaczyć co tam w mojej piekarni, więc jestem bardzo zajęty. Do widzenia.
No widzisz?
W Twoim poscie jest zapewne tyle prawdy co wody na pustyni,ale niektórzy nie umieja podejść do tego humorystycznie.
Niektórzy nie wiedzą,co to ironia.
Chyba się pani pomyliła. Ja piszę samą prawdę. Nie mogę odpowiadać za to, że inny robią żarty na tym portalu.
Bardzo dziwne. Widać nikt nie może mieć własnego zdania. Oto wina brutalnych gier, filmów. Młodzież atakuje każdego za własne zdanie.