Jedyne filmy w którym zagrał naprawdę dobrze to Marzyciel i Sweeney Todd: Demoniczny golibroda z Fleet Street,w innych grał max troche lepiej niż poprawnie,ale np.w Blowie,czy Wrogach publicznych grał takie drewno że żal patrzec.Aktor na max top 30,ale niestety najczęściej 10 dają mu zakochane nastolatki za ładną buzie...
Nie jestem nastolatką i nie daję nikomu 10 za ładną buzię :/. Dla mnie Depp po prostu jest mistrzem w tym co robi - strasznie mnie się podobają kreacje przez niego stworzone.
Co do "Marzyciela" to się zgodzę, ale "Sweeney Todd"? Ja rozumiem wszechogarniający zachwyt nad Burtonem, rozumiem jak najbardziej, ale Sweeney był niestety wtórny i lekko papierowy, więc to na pewno nie była jedna z jego najlepszych ról.
Proponuje obejrzeć Ed Wooda, Rozpustnika, Co gryzie Gilberta Grape'a, a potem oceniać. No chyba, ze widziałaś już te filmy...w takim razie tym bardziej nie rozumiem. Ale cóż, gusta są różne...
hahahaahahahhahaa Piraci hhaha ok było ok, ale już aaaa psiiiik
Wiesz co Depp tam robi? On tam po prostu jest.
Zgadzam się ze "Zwierzakusem".8 miejsce to dużu za wysoko dla przeciętnego aktora.Podobały mi się w zasadzie tylko 2 jego filmy Dziewiąte wrota i Edward...i to bardziej fabuła niż jego gra.
No to masz poważny problem i chyba nic ciekawszego do roboty jak wchodzić na profil aktora którego nie lubisz i narzekać .............:)))
według mnie za to, jakie życie i chumor on wprowadza do swoich postaci powinien był być o 2 miejsca wyżej. ale moze moda na niego przeminie i spadnie na 20-ste miejsce.