Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Niektórzy mówią że zawsze gra tak samo a inni twierdzą że wypracował sobie swój własny styl. A ja
wam mówię że prawda leży tu i tam. To prawda, gra zawsze tak samo ale mnie to zupełnie nie
przeszkadza. Facet który zrobił niebywałą karierę, na pewno nie można o nim powiedzieć że jest złym
aktorem, facet ma coś w sobie ciekawego albo, tak dobrze udaje fajnego. Tyle że po co miałby
udawać? Jest sobą i zawsze gra podobnie - nie mam nic przeciwko temu!

nudecroft

Obejrzyj sobie "Edwarda Nożycorękiego", "Arizona Dream", "Ed Wood", "Las Vegas Parano", "Piratów z Karaibów", "Co Gryzie Gilberta Grape'a", "Benny & Joon", "Don Juan de Marco", "Blow" oraz "Marzyciela" i pokuś się o podobne stwierdzenie. Nie przejdzie Ci przez gardło, albo zdrętwieją Ci palce, zanim zdecydujesz się napisać coś takiego. Dzięki. Nie ma za co.

LarryTheNinja

Jasne, na pewno nadrobię zaległości filmowe.

nudecroft

"zawsze gra tak samo" i "wypracował sobie swój własny styl" to przecież różne opisy tego samego zjawiska. Tyle, że jedno brzmi jak wada, drugie jak zaleta. W końcu jeśli ktoś robi coś w jednym stylu, to... de facto zawsze robi to tak samo.

gowniarz_wyniosly

Całkiem możliwe, że możesz mieć rację ale jak sam słusznie zauważyłeś jedno brzmi jak wada a drugie jak zaleta.

nudecroft

W przypadku Deppa ten styl się wyróżnia dla tego budzi takie zainteresowanie. No, ale niestety nie zmienia to faktu, ze ostatnio jego gra to kalka sparrowa. W tym filmie operatora Nolana pierwszy raz od 20 lat chyba nie bedzie mial tony makijazu na twarzy.

gowniarz_wyniosly

Świetny awatar. Ta panna jest z "Zawodowca" Corbucciego? Największą zaletą włoskich westernów były ciemnookie lale. To tylko moja opinia, może się nie znam.

Troublesome

Owszem, "Zawodowiec".
Znasz się. Piękne kobiety te typy południowe.