Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czy będzie nowa część Piratów??? Co z Elizabeth i Willem???

martik2

Lubie piratów, ale bez przesady... To by było już masakrycznie naciągane... Chyba nawet bym na to nie poszła. Już na trójce trochę się nudziłam, a co dopiero byłoby na 4 części? Zresztą co to? Telenowela amerykańska w stylu moda na sukces?

użytkownik usunięty
Annouche

Mam nadzieję, ze nic nie powstanie juz i ze ci śmieszni piraci to rozdział zamkniety.
A jak juz będziie, to się Liz z Willem zabija, bo dostaną choroby morskiej (blagam!) i nie będzie już żadnej części piratów....

Uwielbiam to rozumowanie amerykanów: coś sie udało, coś przyniosło zyski, to jedziemy na tym, az sie potopimy w zielonych....mam nadzieje, ze nastepnie sie wszyscy utopią.

Pozdrawiam serdecznnie_Melody_Jodie

martik2

w jakimś wywiadzie z Orli czytałm, ze nie, ale podobno tak...kurczę zawile to wyszło...

martik2

TO JEST FORUM JOHNNY'EGO DEPPA A NIE PIRATóW Z KARAIBóW!

martik2

podobno ma być, ale niesą do końca pewni. Fajnie by było...ja na ostatniej pękałam ze śmiechu :P

susan_4

martini ma rację, to jest forum Johnny'ego Deppa przede wszystkim, a jego rola w Piratach to tylko jedna z wielu i to nie najlepsza, więc proponuję zachować te ckliwe rozterki w stylu: "Co z Wilem i Lizzie" na forum filmu jeśli już.