Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
246 743 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Średnia ocena tego aktora zawyżona. Nie zasługuje na tak wysoką notę podczas, gdy inni zdolniejsi od niego aktorzy mają po 7,2/10 lub i mniej. Podejrzewam, że to zasługa zaciekłych fanek, śliniących się na jego widok (bez urazy). Nie przeczę, że jest złym aktorem, ale tak jak wspominałem, ocena zawyżona. Maks 7,3/10.

hardy32

a moim zdaniem ocena zawyżona nie jest, Depp jest jednym z najlepszych aktorow

użytkownik usunięty
hardy32

Czy ja wiem, nie jest złym aktorem, a filmy z nim się przyjemnie ogląda. Duża cześć z nich zapada w pamięć i sporo ludzi do nich powraca. Zobacz ile Depp ma głosów a ile pozostali. Kiedyś były tu takie posty, zakładamy multikonta i minusujemy Deppa, no to inni z kilku kont dawali 10, wzruszająca historia. To jest bardziej ranking popularności, czy tego kogo szary obywatel bardziej lubi, nienależny brać tego na poważnie ani tym się przejmować. W rankingu jest tyle osób które zagrały w kilku mało znanych filmach i nie mam pojęcia skąd sie tam wzięli. Dylan O'Brien 90 ktores miejsce, czy sługuje? Na to każdy moze sobie sam odpowiedzieć, każdy ma inny gust co podobno nie powinno podlegać dyskusji. No to tyle przepraszam za wybrakowane znaki interpunkcyjne i pewnie polskie, ale klawiatura.

użytkownik usunięty
hardy32

To straszne.

użytkownik usunięty
hardy32

Troche tak

hardy32

Według Ciebie tak ale według całej masy innych osób nie.Na tym polega wyrażanie własnej opinii.Swoja droga argument dotyczący " fanek, śliniących się na jego widok " jest nie na miejscu, bo nie tylko takie osoby lubią tego aktora.

hardy32

Moim zdaniem, Depp jest jednym z najlepszych aktorów. Nie każdy umie wcielić się tak dobrze w graną rolę. Co prawda, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, na tym to wszystko polega. Jak dla mnie to Johnny zdecydowanie zasłużył na swoją ocenę.