Ogłoszenia parafialne:
-Cena "Gościa niedzielnego" skoczyła o 2 złote z powodu ogólnoświatowego kryzysu;
-Kościelny przypomina o zakazie przyklejania gumy do żucia pod ławkami kościelnymi;
-Proboszcz przypomina, o zbiórce funduszy na wino (mszalne oczywiście) i wybrukowanie nazwiska 'jego świątobliwości' przed świątynią ;
-Niejaki Christopher_Moltisanti nie ma zajęcia, co objawia się odgrzewaniem wszystkich ułomnych tematów z lipca.
Radzę więc przed zjechaniem kolejnego założyciela tematu spojrzeć jak bardzo przeterminowany jest sam topic. Radziłabym także nie odpowiadać bo to najzwyczajniej nie mam sensu (tych ludzi pewnie nawet tu nie ma/ ewentualnie trochę dorośli ;)
-Kolejna msza za 30 min, więc uprzejmie proszę ruszyć swoje zadki w kierunku wyjścia nie omijając uprzednio skarbonki.
Dziękuję za uwagę.
A ja myślę, że nie wziął z 56 strony. Z prostej przyczyny, że tam są zbyt nowe tematy, tzn. z roku 2004 ;]
Wydaję mi się, że wziął po prostu temat ostatni ze strony 62, czyli ostatni w ogóle. A jest tak dlatego, że teraz najstarszy temat jest z sierpnia 2003, a jak wszyscy pamiętamy temat o który nam chodzi jest z lipca. ;]
Interesująca, nieprawdaż?
Pan mianem grzebak , grzebacz , odgrzebywacz starych tematów nie pierwszy raz się tak stało. Pan ten odgrzebywacz Pana Deppa tez nie lubi.
Prawie robi wielką różnicę... ;]
Chociaż w tym wypadku może nie aż taką wielką.
W każdym razie trzeba teraz uważać kogo się jedzie, bo się okaże, że to temat sprzed kilku lat i ta osoba nieźle się zdziwi ;]
No i kiedy ta msza? Ja już sobie beret moherowy załatwiłam i czekam na kazanie od T K a tu nic i nic... nie dam więcej na tace, mowy nie ma!
A tak do rzeczy (albo i od ;p ) To forum przechodziło już różne cuda, ale odgrzewania tematów z zero trzeciego chyba jeszcze nie było, więc bądź co bądź Christopher_Moltisanti stał się nowatorem, zwiastunem zmian nadciągających na to forum szybko i niespodziewanie...może zmian na lepsze?
Może...
Ja sobie stąd i tak nie pójdę zresztą.
Nawet jak nie będzie nic nowego.
Może trzeba tu nowy ustrój uchwalić, bo się demokracja rozpanoszyła, ze hej... ;pp
Kazanie będzie krótkie, terściwe i adekwatne do dzisiejszego dnia:
http://static.playmobile.pl/blog/2660/122519.4.jpg
Amen.