Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Potrafi zagrać każdą rolę, bez względu jaka ona jest i doskonale się wczuwa. 10/10 dla Jhonny'a

nika_70

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRWWWWWWWW WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆCC!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...czy nikt mnie nie rozumie?!

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

wdech...wydech.... wdech ... wydech.............

AAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHA xDxDxDxDxD

To już jakaś klątwa :P

no racja nika. nie wiem o co im chodzi ;p ;p ;p

ulterior_dreamer

bez takich przekleństw. to jest publiczne forum

millcia

to było do ulterior_dreamer ! bez przekleństw !

użytkownik usunięty
millcia

wez millcia zamilknij bo mam do Ciebie uraz ;P

to w końcu forum. tu się nie milknie.. ;]

użytkownik usunięty
millcia

na forum Deppa robi się wszystko... ;PP wiec jesteś w błędzie...

wszystko oprócz milczenia. inaczej nie byłoby tego forum i nie jestem w błędzie. ;]

użytkownik usunięty
millcia

jesteś w błędzie, bo mnie uraziłaś ;PPPPPPP i jesteś w błędzie po prostu jesteś noo. ;)

mogłabyś już puścić to w niepamięć a nie stale wypominać mi to że Ciebie uraziłam ;)

millcia

Taaaaaaaaaaaaaaaaak dEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEp jest słitaśny wspaniały rewelacyjny zasługuje na 11 nie tylko na 10, powinni go zrobić świętym za życia i Alleluja!

My to wszystko wiemy... Jeszcze jeden taki temat a naprawdę zwątpię w inteligencje użytkowników Fw...

Lady_From_Burton_World

nie ma czegoś takiego jak inteligencja uzytkownikow filmweb. a raczej jej brak.

millcia

Jest. Sa inteligentni i nie.

Pomyśl do której grupy zaliczyć założycielkę tematu...

Lady_From_Burton_World

no mysle mysle... do pierwszej ? ? <żart>

millcia

będę przeklinała, kiedy będę chciała i na pewno, żadna "millcia", następna słitaśna, urocza i zapewne BARDZO INTELIGENTNA fanka (na 5 min.) Deppa nie będzie mnie pouczać.

Ty kurwa, masz w ulubionych Dodę, więc jestem bardzo ciekawa jaki według cIEBIE jest "dobry" aktor.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

nie wiem, nie znam kobiety .... spać to z nią nie spałąm...a przynajmniej nie przypominam sobie...

mam kiepską pamięć, ale hańby nie puszczam w niepamięc...

no ok..millcia...to bukiet czerwonych róż kurierem i jesteśmy kwita ;>

jasne juz lece kupić. już wysyłam.. juz juz

millcia

leć i najlepiej całkowicie stąd wyleć...

ulterior_dreamer

yy nie wiem co robi Doda w moich ulubionych widocznie wstawiłam to dawnoo. i nie czep się tak moich ulubionych bo nie bardzo się zastanawiałam biorąc cos do ulubionych, brałam jak leci i w ogole juz nie pamietam co tam mam wiec sie nie czepiajcie tak tego ! nie przywiazuje do tego wiekszej wagi. i nie jestem jak to nazywacie fanka na 5 min.

użytkownik usunięty
millcia

ulterior_dreamer.... skąd ta agresja??????

spokojnie kochana "BN" ;*

millcia

och wybacz, na tydzień ;00

ulterior_dreamer

mówiłam, że nie znoszę krytyki ;p

ulterior_dreamer

ani na tydzień. mam się teraz tłumaczyć że nie jestem fanatyczną fanką, ze mam dode w ulubionych ? bezsens. zbyt pochopnie oceniasz ludzi.

użytkownik usunięty
millcia

chyba filmwebowy uraz... jakiś albo co?? albo BB albo BN???

millcia

no widzisz jaka ze mnie strasznie zła istota...

...zapewniam cie, że oceniałam twoją osobę nie "zbyt pochopnie".

ulterior_dreamer

The Woman... to raczej te twoje "BB"!!

ulterior_dreamer

to przykro mi ze tak nisko nie oceniasz. no trudno.

millcia

mialo byc : "nisko mnie oceniasz" <za krotki>

użytkownik usunięty
millcia

No to jak mawiała pani w przedszkolu : podajcie sobie rączki na zgodę ;)))

nie chodziłam do przedszkola...

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

żałuj!!!
najlepsze romanse mojego życia ....

hahaha!! no nie, rozwalił mnie ten tekst: "żałuj!!!
najlepsze romanse mojego życia ...."

...chociaż i tak myślę, że ja przechodzę lepszy romans z Deppem (oczywiście w teraźniejszości).

ulterior_dreamer

słusznie nie podawaj.
jak można dodawać ludzi do ulubionych "jak leci"?
swoją drogą, jakaś epidemia głupoty :/

użytkownik usunięty
eM_Barrie

no w sumie to chciałam być miła....

nie zupelnie jak leci tylko nie przywiazywalam do tego wagi. podobal mi sie film to go dodalam i tyle. ale to dawno robilam. a dode dalam bo podobaja mi sie jej niektore piosenki ale jej nie lubie. wiec w sumie nie powinnam jej dodawac do ulubionych. ale teraz nie chce mi sie tam robic "porzadkow" w tych ulubionych wiec dajcie se na luz

użytkownik usunięty
millcia

Doda??
już nie wspominajcie o tej kobiecie.. a piosenki to mają tak ambitne teksty, ze cholera..a raczej mucha nie siada ;//////////

najbardziej wkurwia mnie to w Dodzie, że uważa się za rockmenkę...

no moze ci sie nie podobaja jej piosenki. mi niektore tak. w koncu kazdy ma inny gust.

użytkownik usunięty
millcia

no tak masz rację..dla mnie to pierdolnię*a zdzira, która hańbi legendę prawdziwych rockowców ;PPPPPPPPPP

haha ja tez jej nie lubię, naprawdę ;p ;p ;p

użytkownik usunięty
millcia

antypatyczna świnia jak to rzekłam...

Doda i rock,phi...
Nawet gdybym była ślepa, głucha i nie wiem jak mi się nie chciało to wywaliłabym tą wywłoke z ulubionych...
Nie jest godna nawet wymawiac słowa "rock"

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

<aplauz> !!!!!!!!!
dobrze powiedziane

Ale Doda jest dżezi, sekszy i kól.

użytkownik usunięty
Gehenn

"ja też jej nie lubię naprawdę "

-ale masz ją w ulubionych, ale (sorry jeżeli się mylę) jeżeli spojrzę co kto ma w ulubionych to mogę sobie niejako opinię o danym osobniku wyrobić :PPPPP masz dodę... odstrasza mnie.... (ciekawe dlaczego hmmm;PP)

no tak ale jak juz mowilam dodalam ją daawnoo.. teraz na pewno bym jej nie dodala.

użytkownik usunięty
millcia

taaa tłumacz się dalej.. bo dalej ją tam masz...tak samo jak ja mam ja od zawsze w tyłku... (choć tego nie godna)

millcia

Ale o tym wiemy tylko my. Inni użytkownicy nie wiedzą i biorą Cie za jej fanke...

Za aplauz dziękuję :))