Potrafi zagrać każdą rolę, bez względu jaka ona jest i doskonale się wczuwa. 10/10 dla Jhonny'a
KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRWWWWWWWW WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMM MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ ĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆCC!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...czy nikt mnie nie rozumie?!
AAAAAHAHAHAHAHAHHAHAHHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHHHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHA xDxDxDxDxD
To już jakaś klątwa :P
jesteś w błędzie, bo mnie uraziłaś ;PPPPPPP i jesteś w błędzie po prostu jesteś noo. ;)
Taaaaaaaaaaaaaaaaak dEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEp jest słitaśny wspaniały rewelacyjny zasługuje na 11 nie tylko na 10, powinni go zrobić świętym za życia i Alleluja!
My to wszystko wiemy... Jeszcze jeden taki temat a naprawdę zwątpię w inteligencje użytkowników Fw...
będę przeklinała, kiedy będę chciała i na pewno, żadna "millcia", następna słitaśna, urocza i zapewne BARDZO INTELIGENTNA fanka (na 5 min.) Deppa nie będzie mnie pouczać.
Ty kurwa, masz w ulubionych Dodę, więc jestem bardzo ciekawa jaki według cIEBIE jest "dobry" aktor.
nie wiem, nie znam kobiety .... spać to z nią nie spałąm...a przynajmniej nie przypominam sobie...
mam kiepską pamięć, ale hańby nie puszczam w niepamięc...
no ok..millcia...to bukiet czerwonych róż kurierem i jesteśmy kwita ;>
yy nie wiem co robi Doda w moich ulubionych widocznie wstawiłam to dawnoo. i nie czep się tak moich ulubionych bo nie bardzo się zastanawiałam biorąc cos do ulubionych, brałam jak leci i w ogole juz nie pamietam co tam mam wiec sie nie czepiajcie tak tego ! nie przywiazuje do tego wiekszej wagi. i nie jestem jak to nazywacie fanka na 5 min.
ani na tydzień. mam się teraz tłumaczyć że nie jestem fanatyczną fanką, ze mam dode w ulubionych ? bezsens. zbyt pochopnie oceniasz ludzi.
no widzisz jaka ze mnie strasznie zła istota...
...zapewniam cie, że oceniałam twoją osobę nie "zbyt pochopnie".
hahaha!! no nie, rozwalił mnie ten tekst: "żałuj!!!
najlepsze romanse mojego życia ...."
...chociaż i tak myślę, że ja przechodzę lepszy romans z Deppem (oczywiście w teraźniejszości).
słusznie nie podawaj.
jak można dodawać ludzi do ulubionych "jak leci"?
swoją drogą, jakaś epidemia głupoty :/
nie zupelnie jak leci tylko nie przywiazywalam do tego wagi. podobal mi sie film to go dodalam i tyle. ale to dawno robilam. a dode dalam bo podobaja mi sie jej niektore piosenki ale jej nie lubie. wiec w sumie nie powinnam jej dodawac do ulubionych. ale teraz nie chce mi sie tam robic "porzadkow" w tych ulubionych wiec dajcie se na luz
Doda??
już nie wspominajcie o tej kobiecie.. a piosenki to mają tak ambitne teksty, ze cholera..a raczej mucha nie siada ;//////////
no tak masz rację..dla mnie to pierdolnię*a zdzira, która hańbi legendę prawdziwych rockowców ;PPPPPPPPPP
Doda i rock,phi...
Nawet gdybym była ślepa, głucha i nie wiem jak mi się nie chciało to wywaliłabym tą wywłoke z ulubionych...
Nie jest godna nawet wymawiac słowa "rock"
"ja też jej nie lubię naprawdę "
-ale masz ją w ulubionych, ale (sorry jeżeli się mylę) jeżeli spojrzę co kto ma w ulubionych to mogę sobie niejako opinię o danym osobniku wyrobić :PPPPP masz dodę... odstrasza mnie.... (ciekawe dlaczego hmmm;PP)
taaa tłumacz się dalej.. bo dalej ją tam masz...tak samo jak ja mam ja od zawsze w tyłku... (choć tego nie godna)