Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Potrafi zagrać każdą rolę, bez względu jaka ona jest i doskonale się wczuwa. 10/10 dla Jhonny'a

Lady_From_Burton_World

no juz jej nie mam. chcociaz mi sie nie chcialo, usunelam ją zeby nie bylo juz jakis problemow ;p

millcia

Usuń jeszcze Dźesike Simpson ;p

millcia

tu nie ma problemów...

...no może jest taki jeden, a właściwie jedna.

ulterior_dreamer

zastanawiam się, od kiedy Britney Spears, Rihanna i Nelly Furtado są aktorska?

użytkownik usunięty
millcia

k*** dziewczyno miej sobie w ulubionych kogo chcesz, anie usuwaj dlatego, "żeby nie było już jakiś problemów" śmieszne to jest.... (żeby nie powiedzieć żałosne...

lubisz jej piosenki, ale jej nie lubisz, potem, że ją masz w ulubionych, ale jej nie lubisz, potem że ją usuwasz... dlaczego?? gdyby Ci ktoś nie zwrócił uwagi to tkwiłaby tam nadal... ;PP to Twoja sprawa kogo lubisz kogo nie, ja tylko się mogę z Tobą zgadzać lub nie...

ja po prostu sprawdzam ulubione, żeby mniej więcej 'skumać' człowieka

matko co za głupia gadka.... że tez się dałam ...ech...;///////////

Ale to jest ciekawe... my mówimy, millcia robi.

Dode juz usunęła, jak tam z Dźesika? ;p

Lady_From_Burton_World

zastanawiam się, od kiedy Britney Spears, Rihanna i Nelly Furtado są aktorkami?*

znów błąd...

The Woman... przestań, bo nasza fanka już nie będzie wiedziała kim ma być i wybuchnie.

Lady_From_Burton_World

pousuwałam to i owo. ale to nie jest tak ze ja usuwam tylko dlatego ze ktos mi mowi. usunelam tych ktorzy tam byc nie powinni. ile razy mam mowic ze juz dawno bawilam sie w dodawanie do ulubionych nie zastanawiajac sie nad tym !

millcia

myslalam ze jest ok a wy nadal macie mnie za idiotke. wasza sprawa nie bede sie tlumaczyc bo i tak se cos wymyslicie albo cos przekrecicie.

millcia

o wykasuj jeszcze Deppa!

użytkownik usunięty
ulterior_dreamer

"nasza fanka" ale nasza?? nasza??!!!!

hahaahahahahhhahahahahaaaaaaaaaaaa

no dobra, twoja ;p

nika_70

najlepsze jest ro że on jest aktorem bez żadnej szkoły nie ma za bardzo teoretycznego doświadczenia. tylko praktyczne. a to jest najlepsze. gra iprowizując a to mu świetnie wychodzi:D:D:D

SweetMajeczka

No nie mów że nie ma szkoły i się nie uczył, to trochę nie taka jest prawda.

MorganaBlackcat

znakomitego aktorstwa nauczyć się nie można. to trzeba mieć we krwi ;P

millcia

no i trzeba mieć to COŚ.. COSIK który tak przyciąga. oooo tak.

millcia

Ale trzeba nad tym pracować anie stwierdzić o mam talent i to wystarczy o mam to coś to już ok. , nic nie muszę z tym robić. Fakt że wiedzę i umiejętności zdobywał w inny sposób spowodowało że jest taki jakim chcę być.:)))

millcia

a to coś to jest tylko to że robi to co lubi i każdy to czuje , jednych to drażni inni to uwielbiają a jeszcze inni szanują.

millcia

Nie ważne czy się kształcił czy nie. Ważne że dalej rozwija własny talent.:)))

MorganaBlackcat

nie no oczywiście się zgadzam. zreszta z każdym kolejnym filmem doświadczenie większe,a tym bardziej jak jest wyzwanie i aktor podoła mu ;) to właśnie jest talent a to coś to to że fajnie się na niego patrzy i przyjemnie ogląda ;))