Potrafi zagrać każdą rolę, bez względu jaka ona jest i doskonale się wczuwa. 10/10 dla Jhonny'a
k*** dziewczyno miej sobie w ulubionych kogo chcesz, anie usuwaj dlatego, "żeby nie było już jakiś problemów" śmieszne to jest.... (żeby nie powiedzieć żałosne...
lubisz jej piosenki, ale jej nie lubisz, potem, że ją masz w ulubionych, ale jej nie lubisz, potem że ją usuwasz... dlaczego?? gdyby Ci ktoś nie zwrócił uwagi to tkwiłaby tam nadal... ;PP to Twoja sprawa kogo lubisz kogo nie, ja tylko się mogę z Tobą zgadzać lub nie...
ja po prostu sprawdzam ulubione, żeby mniej więcej 'skumać' człowieka
matko co za głupia gadka.... że tez się dałam ...ech...;///////////
zastanawiam się, od kiedy Britney Spears, Rihanna i Nelly Furtado są aktorkami?*
znów błąd...
The Woman... przestań, bo nasza fanka już nie będzie wiedziała kim ma być i wybuchnie.
pousuwałam to i owo. ale to nie jest tak ze ja usuwam tylko dlatego ze ktos mi mowi. usunelam tych ktorzy tam byc nie powinni. ile razy mam mowic ze juz dawno bawilam sie w dodawanie do ulubionych nie zastanawiajac sie nad tym !
myslalam ze jest ok a wy nadal macie mnie za idiotke. wasza sprawa nie bede sie tlumaczyc bo i tak se cos wymyslicie albo cos przekrecicie.
najlepsze jest ro że on jest aktorem bez żadnej szkoły nie ma za bardzo teoretycznego doświadczenia. tylko praktyczne. a to jest najlepsze. gra iprowizując a to mu świetnie wychodzi:D:D:D
Ale trzeba nad tym pracować anie stwierdzić o mam talent i to wystarczy o mam to coś to już ok. , nic nie muszę z tym robić. Fakt że wiedzę i umiejętności zdobywał w inny sposób spowodowało że jest taki jakim chcę być.:)))
a to coś to jest tylko to że robi to co lubi i każdy to czuje , jednych to drażni inni to uwielbiają a jeszcze inni szanują.