Wiec to jest kolejna gra nie wiem czy taka byla bo mi sie nie chce szukac :P Wiec tak gra polega na tym by opisac tak wyglad Johnnego w jakims filmie by inni odgadneli o jaki film chodzi ale nie mozna wklejac tu zdjec!!! Mam nadzieje ze rozumiecie ok wiec ja zaczynam
Wiec w tym filmie ma bardzo nietypowy wyglad, podobno on sam ma do tego filmu wielki sentyment. Ma tam czarne wlosy hm... i jest bardzo blady jesli tak moge to ujac :P a i jeszcze ma na twarzy blizny
mysle ze to latwe ale to taki przyklad:P
Johnny w tym filmie ma blond włosy (właściwie to pasemka) przez większość filmu ma się czego bać a potem to on budzi groze
ma tak jakby blond włosy, ale bardziej przypomina to odrosty, średnio długie, nosi okulary, czarna czapkę i sweter ze wzorkiem w kwadraty
No to może Zanim zapadnie noc?Jak nie to nie mam innego pomysłu,tym bardziej jeżeli chodzi o te starsze filmy,bowiem nie widziałam...
nie nie! Ty miałaś racje ;) http://img5.allocine.fr/acmedia/medias/nmedia/00/02/28/22/69198988_ph4.jpg
No dobra spróbuję;) Johnny Depp gra w tym filmie postać pisarza, którego najwyraźniej kręcą łyżki ;D
Marzyciel :)
Hmm... Ma czerwoną przepaskę na głowie, długie czarne włosy i koszulę rozpiętą do pępka :>
heh... ciesze sie ze sie podoba :P:P a ja bym stwiala na piratow bo tam ma dlugie czarne wlosy i przepaske haha :P
to ja zapodam, bo miałam już wcześniej ale mnie nie było:
w tym filmie Johnny ma czarne stojące włosy i dziwne ręcę ;)