Wiec to jest kolejna gra nie wiem czy taka byla bo mi sie nie chce szukac :P Wiec tak gra polega na tym by opisac tak wyglad Johnnego w jakims filmie by inni odgadneli o jaki film chodzi ale nie mozna wklejac tu zdjec!!! Mam nadzieje ze rozumiecie ok wiec ja zaczynam
Wiec w tym filmie ma bardzo nietypowy wyglad, podobno on sam ma do tego filmu wielki sentyment. Ma tam czarne wlosy hm... i jest bardzo blady jesli tak moge to ujac :P a i jeszcze ma na twarzy blizny
mysle ze to latwe ale to taki przyklad:P
Myśli iż jest to Edward Nożycoręki:)
i jak dobrze pojęłam reguły gry to teraz moja kolej;)
w tym filmie ma krótkie, czarne włosy zaczesane do góry. a co utkwiło mi najbardziej pamięci to że ma wyciągana szczękę;)
tak edward hm... szyje wyciagnieta do gory? hehe nie wiem czarne wlosy powiadasz... moze beksa albo Arizona Dream chyba tam ma czarne wlosy...
też nie:)
myślę, że ta podpowiedź pozwoli Ci zgadnąć...
gra faceta który lubi się ubierać się w damskie rzeczy
aaaaaaaa.... nie pamietam tytulu chyba bede patrzec na jego filmografie az sobie przypomne yyyy... hahaha
heh... nie moglam sobie tego przypomniec hm... a ogladalam tylko urywek wlasnie jak byl przebrany ... hm...
Ok;) To coś łatwego... ekscentryczny bogacz w idiotycznej fryzurze i równie idiotycznych okularach;)
Pomocy! Nie jestem zbytnio hm... obeznana w filmach Deppa. Przez moment przyszedł mi nawet do głowy Sweeney Todd;)
Ponieważ bardzo długo się nic nie dzieje no to napiszę ja:
W tym filmie Johnny ma krótkie włosy, i chodzi w krótkich spodenkach ;)
To ja sobie pozwolę:Film opowiada o barwnym życiu pewnego dilera narkotyków....A jak wygląda Johnny,ma momentami pejsy,pali papierosy i oczywiście ćpa