tak tez uwazam ze za caloksztalt :) mi np trudno wybrac jeden film bo we wszystkich byl niesamowity i w kazdym pokazal cos innego w piratach byl zadziorny i noszalandzki natomiast w marzycielu byl niesamowicie czuly, opiekunczy i romantyczny i nawet w damskich ciuszkach byl niesamowity (ed wood) i jeszcze chyba zaden film mnie tak nie wzruszyl jak Brave, kiedy schodzil po tych schodach zeby oddac zycie i ale oczywiscie nik nie zagra tak szalonego golibrode jak JD w Sweeney Todd :)
Na razie oglądnęłam 25 filmów z Johnnym :) Mam zamiar oglądnąć wszystkie jego filmy. Przeczytałam również biografie i jeszcze bardziej Go cenię jako człowieka. A co do Oscara dla Depp'a to dałabym mu za Edwarda Nożycąrękiego i za rolę John'a Wilmot'a w Rozpustniku. Aczkolwiek uważam, że Johnny Depp jest na prawdę bardzo dobrym aktorem. Potrafi odnaleść się w każdej roli i dużo wnosi do filmu.
Zgadzam się. Najlepszy był wg mnie jak dotąd w roli Rochestera, choć niewielu osobom może spodobać się sam film. Ale nie była to jeszcze rola na miarę Oskara.
nie, juz mam dosyc czytania niektorych DEBILNYCH wypowiedzi i potraktuje to jako prowokacje.
tylko blagam nie prostuj tego ze to nie jest prowo bo kompletnie strace wiare w ludzi na tym zj.eb.anym portalu.
Aaaaa... więc mamy przed sobą pana pseudoznafcę... okej.
Jesteś idiotą i warchołem, a twoje błagania zostały łaskawie przyjęte - miłego dzionka życzę
nie jestem ani znawca ani pseudoznafca,po prostu jak czytam ze taki depp(!) ma dostac oskara (!!) za willego wonke (!!!o.ku.rw.a!!!) to mi rece opadaja.
dzieki mistrzu odrazu poprawiles mi skacowany dzien.
jak sie postarasz to wyhaczysz jakiegos zula pod zabka i ci kupi browara.
tylko nie pij za duzo bo moze sie to zle dla ciebie skonczyc i jeszcze nastepnego dnia trafisz na jakiegos polgowka na forum...ja tak dzisiaj mialem.
To naprawdę trudny wybór, poniewarz grał w wielu ciekawych i oryginalnych produkcjach, więc chyba nie moge podjąć stanowczej decyzji, ale wielki podziw dla filmu "Edward Nożycoręki" to byl jeden z jego pierwszych filmów i wypadł naprawde przekonywujaco.
Za Edwarda dostał już nagrodę, więc za "Co gryzie Gilberta Grape'a"
Tam pokazał na prawdę swój talent aktorski, a nie jak w większości jego filmach grając "dziwnych" ludzi.
"SEKRETNEEEEE OKNOOOOOO"♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥