raczej nie byly cekawe i troche zszargaly mi opinie o Deppie. Niekoniecznie, jesli chodzi o
gre, raczej o dobor filmow. Public Enemies i Sweeney Todd powinny byc lepsze, niz byly. A
szkoda. Moze Nowy film Burtona bedzie lepszy.
Widzialam w kinie i byl ok, ale niestety na malym ekranie nie oglada sie tego filmu dobrze. Muzyka tez mnie nie przekonala, zbyt przekombinowane jakby (piosenki). W porzadku byl, ale powinien byc wiecej. :)
A ja kina nie trawie.Rozprasza mnie jadło i rózne dzwieki,wole na spokojnie.Ale na cienie się ruszę,bo 3 miesiące na internetowa wersje nie zamierzam czekać.
Ogólnie Burton wyłazi mi dwoma bokami,czekam na thriller,bodajże 2013.
Wiem o co chodzi, na szczescie w dzisiejszych czasach seanse sa z reguly dosc spokojne (choc jak bylam na "dziewczynie z tatuazem", to sala o dziwo byla pelna). Ale niektore filmy po prostu sa zaprojektowane by wypasc dobrze w kinie, a na mniejszym ekranie juz sa slabsze - i nie mowie tu nawet o kinie akcji, ale wlasnie Todd taki byl. No chyba, ze ma ktos kino domowe :) Ja niestety nie mam tylu pomieszczen by jedna poswiecic na osobista sale kinowa i musze sie mieszac "z masami" :D