Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli móglbyś/mogłabyś spędzić 24 h z jedną postacią graną przez Johnnego Deppa, kto to by był? Wybierzcie JEDNĄ postać :P
- Ichabot Crane
- Raoul Duke
- James Barrie
- Gilbert Grape
- Roux
- Willy Wonka
- kpt. Jack Sparrow
- Wade Cry Baby Walker
- Don Juan de Marco
- Donnie Brasco
Ciężki wybór ale ja bym chyba wybrała Ichabot'a :D

bietaaa

wiesz ja tez wybralabym inspektora Crane,dlatego ze ta kreacja byla taka niewinna i wyszedl w tej roli cudownie zajebiscie(sorry ale az mi slowa zabraklo!),z jego minkami i urzadzeniami jakie sam wymyslal w tym filmie,byly by to ciekawe 24 godziny!a na drugim miejscu to napewno z Donnie"Donnie Brasco"-tez taki,ze aby mu buzi dac!

nosferatu

a ja wybrałabym Roux ze słodkiego filmu Czekolada. skoro juz trzeba wybrac

nosferatu

kpt. Jack Sparrow....zajebisty makijaz i ta bróka....:D

bietaaa

A ja tam bym za Jackiem Sparrowem popłynęła nawet na Karaiby ;) ... On jest genialny w tej roli!!!!!!!!! :* Kaileena

Kaileena_Farah

hehe...trudno wybra willy Wonka zabrałby mnie do fabryki czekolady, Jack Sparrow na statek a z Ichabod Cranem rozwiązywałabym mroczne zagadki:) dla każdego coś miłego:)

bietaaa

A gdzie jest ta najpiękniejsza rola- Edward Nożycoręki?

Gdymym miała wybrać z listy to byłby Ichabod. Ochranianie go przed pająkami musi być pasjonującym zajęciem ;)

Tender_L

racja Belinea!patrzenie jak biedny Johnny ucieka przed pajakami to musi byc wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tender_L

racja Belinea!patrzenie jak biedny Johnny ucieka przed pajakami to musi byc wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tender_L

Tender_L

no własnie!! gdzie Edward! To zdecydowanie jego najlepsza kreacja! a tak z tej listy to oczywiście Cry-baby :*:*:*

bietaaa

A ja nede orginalna i powiem ze zbym chciała spedzic te 24 godziny z Johnnym Deppem we własnej osobie .... i jego rodzina... przy wigilijnym stole...
lub w normlny powszechni dzien...

bietaaa

rzecz jasna... Willy Wonka... :) może troszkę bym dostała darmowej czekolady :)

bietaaa

ja najbardziej chcilabym spedzc te godziny z beksa ta postac buntownika :P

bietaaa

Oj...masz rację! Zapomniałam o Edwardzie Nożycorękim. Przepraszam bardzo za to niedopatrzenie, ale Johnny występował w tylu pięknych rolach, że przy wypisywaniu ich można przeoczyć nawet te niezapomniane ;)
Pozdr.

bietaaa

ja byl wybrala Don Juan'a de Marco, nawiekszego kochanka wszechczasów:D

bietaaa

Coż, ja pewnie też wybrałabym Ichabota Craen'a ale żeby być oryginalną wezme Roux'a :P Dziwie się, że jego jeszcze nikt nie wytypował. W "Czekoladzie" wyglądał po prostu bosko :D
Te 24 h mogłabym się wsłuchiwać w jego gre na gitarce....mmm

bietaaa

Nooooo.... chyba ze Sparrow'em bym się nie nudziła szczególnie na tej pięknej Czarnej fregacie mhhhmmm..... żagle, wiatr i total freedom :D :D ale rzeczywiście jak wyżej juz zostało napisane Roux wygladał powalająco a ta czekolada.... no mniami:D

bietaaa

Jack Sparrow!!!!!!!!!!!!
On jest przezabawny, zwinny i lubi rum!!!
hej!!!!!!!!!!!! :)

norting_

jak na razie najwieksze powodzenie maja inspektor Crane i Jack Sparrow,co oni maja w sobie....?

bietaaa

a ja bym wybrała Jamesa Barry'ego ;) wiele mógłby mnie nauczyć ;)

bietaaa

Albo inspektor Crane albo Jack Sparrow. Trudno mi się zdecydować :P

bietaaa

Coż...racja, James Barrie mogłby nauczyć nas... marzyć...Bo czymże byłby świat bez marzeń? Spędzając z nim czas moglabyś być księżniczką, piratką... kim tylko zechcesz. Achh...
Co do Crane'a i Sparrow'a...co w sobie mają? Dziwne, bo te postacie są krańcowo rózne. Sparrow zdobywa sympatie swoim poczuciem humoru i ogólnym IMIDŻEM (błąd celowy:) , natomiast Crane niewinnym wyglądem i słodkimi omdlewaniami. Koniec podsumowania. Szkoda więcej miejsca tracić ^^'' Pozdr.

AntuS

kazdej podoba sie sie w Deppi,jako aktorze to samo,ale jako postaci co innego,mnie przkonuje tymi zabawnymi omdleniami!ah

bietaaa

ja chyba wybrałąbym Jchabot'a:)) był ta świetny:))i chyba Johnny najbardziej mi si podobał w ej roli:))
do Jacka Sparrowa mam wielki sentyment i jak sobie o nim pomysle to odrazu mi sie robi weselej:):**
Jest jeszcze Edward :))Słodki biedny ehhhh...a Don Juan był taki....ze chyba nie mogłabym mu sie oprzec:)):***
ale chyba jednak zostane przy Ichabot'dzie-niewiem jak sie to odmienia:))

użytkownik usunięty
bietaaa

Ja bym wybrała Axela z "Arizona Dream", ale niestety nie ma go na liście. Tak więc Gilbert Grape.

bietaaa

jack sparrow rzecz jasna, mam słabość do piratów :)

bietaaa

Ja bym wybrała Don Juan de Marco.... ale tak wogóle to z Edwardem Nożycorękim tylko, że nie ma tekiej odpowiedzi ;(

kamilla1990

Widzę, że sporo osób typuje osoby, których nie umieściłam na liście. Więc chciałabym wyjaśnić. Johnny występował prawie w 40 filmach co daje tyle samo postaci. Tak więc ta lista wyszła by straszliwie długa. Pozatym ludzie mając taki wybór typowaliby po kilkanaście postaci a mnie interesuje jedna najciekawsza ;) Napisałam role z pamięci. Te, które według mnie były wyraziste. Za te kilka ważnych, które opuściłam chciałabym przeprosić ale sami widzicie, że ciężko było by je wszystkie uwzględnić. To tyle :]
Pozdr.

bietaaa

A ja się dziwie, że tak mało osób wybrało Don Juana .. ? Ichabot mi sie nie za specjalnie podobał :) Nie wiem co w tej postaci widzicie, ogólnie film też mi sie za specjalnie nie podobał. Jakis taki bez duszy ...
A ja bym oczywiście wybrała Don Juana :D No jak tu sie można oprzeć takiemu kochankowi .. ? Donnie Brasco zupełnie mi nie leży jego charakter itp. Nad Jackiem mogłabym się jeszcze zastonowić, napewno nie nudziłabym się z nim. Ale jednak zostane przy Don Juanie :)

bietaaa

Wybieram Grape'a. Ewentualnie de Marco- zależnie od nastroju :)

użytkownik usunięty
bietaaa

Wybrałabym Roux.

użytkownik usunięty

a ja bym cchiała Cara z Człowieka, który płakał lub Jacka Sparrowa

bietaaa

Hm...wybór jest trudny....Waham się między Jackiem Sparrowem( byłoby śmiesznie i nadwyraz interesująco:)) i Don Juan'em De Marco( gorący kochanek;)). Ale chyba wolę Jacka Sparrowa, bo kocham te postać:P
Pozdrawiam:)

Mery_4

Ja ewidentnie wybrałabym kpt. Jacka Sparrowa. Było by śmiesznie i napewno bym się nie nudziła, a w ogole kocham tą postać :D

Elizabeth_6

ja przede wszystkim z William Blake z truposza, czemu o tym nik nit pisze :)
To jest najcudowniejsza postac ( no dobra, każda jest swietna... :P)

Kamilu

na dzien dzisiejszy to z inspektorem Abberline!

bietaaa

Mmm... na początku oczywiście z Edwardem Nożycorękim :)) (Własnie...nie widze go w Twojej sondzie...). Był tam taki bezbronny i samotny...aż żal serce ściska :(.
No ale przejdzmy do tematu. Drugi dzień z Willy'm Wonka i jego pyszną czekoladą :D Zabawa nie z tej ziemi :D
Jednak i tak wolę Edwarda. Mam do tego filmu wielki sentyment :). Kiedy byłam mała strasznie bałam się tych nożyc...heh... :)).

Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
_bateman

Wszystko zależy od tego, co się oczekuje od tej postaci;)
Ja bym wybierała między Don Juan’em DeMarco DeMarco Ichabotem

może dlatego że jestem kobietą...ale wybrałabym Don Juana De Marco;) :D

bietaaa

trudny wybór... każda grana przez niego postać jest wyjątkowa ;)
myślę,że z Willy'm Wonka byłoby słodko ;)

Piratka_5

cięzko... ale chyba najbardziej z Jack'iem Sparrow ;D;D *.*

BadGirL_2

Cóż a zdecydowanie wybrałabym konstabla Crane'a.
Bo jakoś tak xD

użytkownik usunięty
bietaaa

oczywiście że wybrałabym Jacka Sparrow'a on jest świetny! ;P

bietaaa

Baaaardzo trudny wybór, bo każda z ról Johnny'ego ma w sobie cos niezwykłego.
Chyba wybrałabym Roux, bo w nim jest i trochę Jacka Sparrowa i rochę Don Juana i kawałek Ichaboda... Poza tym ta gitara i spojrzenie... ;)

Keira_2

A gdzie do cholery jest pan Edward D. Wood JR??????????????
Ja to chciałbym być albo z Ichabodem albo z Jackiem Sparrowem.

bietaaa

!!!!ZDECYDOWANIE RAOUL DUKE!!!! O boshe... ale byłaby jazda...

U_W_E

A ja chciałabym...
obudzić się obok Rouxa,
podyskutować przy śniadaniu z Deanem Corso,
później skoczyć na miasto z Jackiem Sparrow'em,
następnie zjeść kolację z inspektorem Abberlinem,
potem pomilczeć trochę z Raphaelem,
a na koniec - spędzić upojną noc z Don Juanem :)

Pozdrawiam! ;)

bietaaa

Oczywiście z Jackiem Sparrowem.W jego towarzystwie napewno bym się nie nudziła i do tego był taki słodki...

bietaaa

Heh widzę, że ktoś odgrzebał mój stary temat :)) Oczywiście to b. miłe :P Dzięki za wpisy...Tak wogole ja zostaje przy Ichabocie
Pozdr! ;D

bietaaa

A ja najchętniej z Jackiem... ehhh... :-))