Jeśli móglbyś/mogłabyś spędzić 24 h z jedną postacią graną przez Johnnego Deppa, kto to by był? Wybierzcie JEDNĄ postać :P
- Ichabot Crane
- Raoul Duke
- James Barrie
- Gilbert Grape
- Roux
- Willy Wonka
- kpt. Jack Sparrow
- Wade Cry Baby Walker
- Don Juan de Marco
- Donnie Brasco
Ciężki wybór ale ja bym chyba wybrała Ichabot'a :D
wiesz ja tez wybralabym inspektora Crane,dlatego ze ta kreacja byla taka niewinna i wyszedl w tej roli cudownie zajebiscie(sorry ale az mi slowa zabraklo!),z jego minkami i urzadzeniami jakie sam wymyslal w tym filmie,byly by to ciekawe 24 godziny!a na drugim miejscu to napewno z Donnie"Donnie Brasco"-tez taki,ze aby mu buzi dac!
A ja tam bym za Jackiem Sparrowem popłynęła nawet na Karaiby ;) ... On jest genialny w tej roli!!!!!!!!! :* Kaileena
hehe...trudno wybra willy Wonka zabrałby mnie do fabryki czekolady, Jack Sparrow na statek a z Ichabod Cranem rozwiązywałabym mroczne zagadki:) dla każdego coś miłego:)
A gdzie jest ta najpiękniejsza rola- Edward Nożycoręki?
Gdymym miała wybrać z listy to byłby Ichabod. Ochranianie go przed pająkami musi być pasjonującym zajęciem ;)
racja Belinea!patrzenie jak biedny Johnny ucieka przed pajakami to musi byc wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
racja Belinea!patrzenie jak biedny Johnny ucieka przed pajakami to musi byc wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no własnie!! gdzie Edward! To zdecydowanie jego najlepsza kreacja! a tak z tej listy to oczywiście Cry-baby :*:*:*
A ja nede orginalna i powiem ze zbym chciała spedzic te 24 godziny z Johnnym Deppem we własnej osobie .... i jego rodzina... przy wigilijnym stole...
lub w normlny powszechni dzien...
Oj...masz rację! Zapomniałam o Edwardzie Nożycorękim. Przepraszam bardzo za to niedopatrzenie, ale Johnny występował w tylu pięknych rolach, że przy wypisywaniu ich można przeoczyć nawet te niezapomniane ;)
Pozdr.
Coż, ja pewnie też wybrałabym Ichabota Craen'a ale żeby być oryginalną wezme Roux'a :P Dziwie się, że jego jeszcze nikt nie wytypował. W "Czekoladzie" wyglądał po prostu bosko :D
Te 24 h mogłabym się wsłuchiwać w jego gre na gitarce....mmm
Nooooo.... chyba ze Sparrow'em bym się nie nudziła szczególnie na tej pięknej Czarnej fregacie mhhhmmm..... żagle, wiatr i total freedom :D :D ale rzeczywiście jak wyżej juz zostało napisane Roux wygladał powalająco a ta czekolada.... no mniami:D
Coż...racja, James Barrie mogłby nauczyć nas... marzyć...Bo czymże byłby świat bez marzeń? Spędzając z nim czas moglabyś być księżniczką, piratką... kim tylko zechcesz. Achh...
Co do Crane'a i Sparrow'a...co w sobie mają? Dziwne, bo te postacie są krańcowo rózne. Sparrow zdobywa sympatie swoim poczuciem humoru i ogólnym IMIDŻEM (błąd celowy:) , natomiast Crane niewinnym wyglądem i słodkimi omdlewaniami. Koniec podsumowania. Szkoda więcej miejsca tracić ^^'' Pozdr.
kazdej podoba sie sie w Deppi,jako aktorze to samo,ale jako postaci co innego,mnie przkonuje tymi zabawnymi omdleniami!ah
ja chyba wybrałąbym Jchabot'a:)) był ta świetny:))i chyba Johnny najbardziej mi si podobał w ej roli:))
do Jacka Sparrowa mam wielki sentyment i jak sobie o nim pomysle to odrazu mi sie robi weselej:):**
Jest jeszcze Edward :))Słodki biedny ehhhh...a Don Juan był taki....ze chyba nie mogłabym mu sie oprzec:)):***
ale chyba jednak zostane przy Ichabot'dzie-niewiem jak sie to odmienia:))
Ja bym wybrała Axela z "Arizona Dream", ale niestety nie ma go na liście. Tak więc Gilbert Grape.
Ja bym wybrała Don Juan de Marco.... ale tak wogóle to z Edwardem Nożycorękim tylko, że nie ma tekiej odpowiedzi ;(
Widzę, że sporo osób typuje osoby, których nie umieściłam na liście. Więc chciałabym wyjaśnić. Johnny występował prawie w 40 filmach co daje tyle samo postaci. Tak więc ta lista wyszła by straszliwie długa. Pozatym ludzie mając taki wybór typowaliby po kilkanaście postaci a mnie interesuje jedna najciekawsza ;) Napisałam role z pamięci. Te, które według mnie były wyraziste. Za te kilka ważnych, które opuściłam chciałabym przeprosić ale sami widzicie, że ciężko było by je wszystkie uwzględnić. To tyle :]
Pozdr.
A ja się dziwie, że tak mało osób wybrało Don Juana .. ? Ichabot mi sie nie za specjalnie podobał :) Nie wiem co w tej postaci widzicie, ogólnie film też mi sie za specjalnie nie podobał. Jakis taki bez duszy ...
A ja bym oczywiście wybrała Don Juana :D No jak tu sie można oprzeć takiemu kochankowi .. ? Donnie Brasco zupełnie mi nie leży jego charakter itp. Nad Jackiem mogłabym się jeszcze zastonowić, napewno nie nudziłabym się z nim. Ale jednak zostane przy Don Juanie :)
Hm...wybór jest trudny....Waham się między Jackiem Sparrowem( byłoby śmiesznie i nadwyraz interesująco:)) i Don Juan'em De Marco( gorący kochanek;)). Ale chyba wolę Jacka Sparrowa, bo kocham te postać:P
Pozdrawiam:)
Ja ewidentnie wybrałabym kpt. Jacka Sparrowa. Było by śmiesznie i napewno bym się nie nudziła, a w ogole kocham tą postać :D
ja przede wszystkim z William Blake z truposza, czemu o tym nik nit pisze :)
To jest najcudowniejsza postac ( no dobra, każda jest swietna... :P)
Mmm... na początku oczywiście z Edwardem Nożycorękim :)) (Własnie...nie widze go w Twojej sondzie...). Był tam taki bezbronny i samotny...aż żal serce ściska :(.
No ale przejdzmy do tematu. Drugi dzień z Willy'm Wonka i jego pyszną czekoladą :D Zabawa nie z tej ziemi :D
Jednak i tak wolę Edwarda. Mam do tego filmu wielki sentyment :). Kiedy byłam mała strasznie bałam się tych nożyc...heh... :)).
Pozdrawiam :)
Wszystko zależy od tego, co się oczekuje od tej postaci;)
Ja bym wybierała między Don Juan’em DeMarco DeMarco Ichabotem
trudny wybór... każda grana przez niego postać jest wyjątkowa ;)
myślę,że z Willy'm Wonka byłoby słodko ;)
Baaaardzo trudny wybór, bo każda z ról Johnny'ego ma w sobie cos niezwykłego.
Chyba wybrałabym Roux, bo w nim jest i trochę Jacka Sparrowa i rochę Don Juana i kawałek Ichaboda... Poza tym ta gitara i spojrzenie... ;)
A gdzie do cholery jest pan Edward D. Wood JR??????????????
Ja to chciałbym być albo z Ichabodem albo z Jackiem Sparrowem.
A ja chciałabym...
obudzić się obok Rouxa,
podyskutować przy śniadaniu z Deanem Corso,
później skoczyć na miasto z Jackiem Sparrow'em,
następnie zjeść kolację z inspektorem Abberlinem,
potem pomilczeć trochę z Raphaelem,
a na koniec - spędzić upojną noc z Don Juanem :)
Pozdrawiam! ;)
Oczywiście z Jackiem Sparrowem.W jego towarzystwie napewno bym się nie nudziła i do tego był taki słodki...
Heh widzę, że ktoś odgrzebał mój stary temat :)) Oczywiście to b. miłe :P Dzięki za wpisy...Tak wogole ja zostaje przy Ichabocie
Pozdr! ;D