Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli móglbyś/mogłabyś spędzić 24 h z jedną postacią graną przez Johnnego Deppa, kto to by był? Wybierzcie JEDNĄ postać :P
- Ichabot Crane
- Raoul Duke
- James Barrie
- Gilbert Grape
- Roux
- Willy Wonka
- kpt. Jack Sparrow
- Wade Cry Baby Walker
- Don Juan de Marco
- Donnie Brasco
Ciężki wybór ale ja bym chyba wybrała Ichabot'a :D

bietaaa

Hm... mogłabym sobie rozłozyć troche ten dzien na kilka godzin z każdym:P
Najpierw Ichabot Crane - ojj jak ja nienawidze pająków, mogłabym mu sie rzucić w ramiona:) i ocucić go gdy zemdlejee....:D
Roux.... ahhh kocham dzwięk gitary a zwłaszcza tego kto na niej gra:D
Potem Sparrow, przepraszam ktp. Sparrow:p bo dużej dawce rumu i humoru, szalona noc z hrabią Rochesterem ]:-) a nad ranem zaopiekowałabym się Edwardem:( Oj chociaz przyznam, że trochę sie go boje:P

Ordinary

Bez zastanowienia przeniósl bym się w kraine nietoperzy razem z Raoul`em Duke`em...

bietaaa

A gdzie inspektor Frederick Abberline oraz Edward Nożycoręki?
Z wymienionych postaci wybrałabym kapitana Jacka Sparrowa :) pozdrawiam

bietaaa

Hm, a czemu nie ma Alexa z Arizona Dream???:)))) Tam Depp był moi zdaniem bezkonkurencyjny;-) W takim razie decyduję się na Don Juan'a de Marco,ah...

bietaaa

Hm, a czemu nie ma Alexa z Arizona Dream???:)))) Tam Depp był moim zdaniem bezkonkurencyjny;-) W takim razie decyduję się na Don Juan'a de Marco,ah...

bietaaa

Hm, a czemu nie ma Alexa z Arizona Dream???:)))) Tam Depp był moim zdaniem bezkonkurencyjny;-) W takim razie decyduję się na Don Juan'a de Marco,ah...

bietaaa

Don Juan De Marco... on i tylko on :)
Ten wzrok, sposób mówienia, poruszania się , był uroczy i zniewalający... myślę , że każda kobieta chciałaby znaleźść swojego Don Juana :)

bietaaa

Don Juan De Marco... on i tylko on :)
Ten wzrok, sposób mówienia, poruszania się , był uroczy i zniewalający... myślę , że każda kobieta chciałaby znaleźść swojego Don Juana :)

bietaaa

Don Juan De Marco... on i tylko ON :)
Sposób mówienia, poruszania się , jego zachowanie ... był uroczy i zniewalający...myślę , że kada kobieta chciałaby znaleźść swojeo Don Juana

bietaaa

ja bym wybrala kpt. jacka sparrow'a poniewaz uwazam tak jak moi znajomi ze on jest cudowny w kazdej roli ale wtej najlepszy poniewaz sam stworzyl ta role!!! buziaczki dla Johnnego:*

bietaaa

ICHABOD! Nie IchaboT:P
Ja chyba tez jego, ten akcencik...(rozplywa sie..) Chociaz kazda postac grana przez Johnny'ego jest bosska, mm i te pocalunki Cry Baby ;d

bietaaa

ICHABOD! Nie IchaboT:P
Ja chyba tez jego, ten akcencik...(rozplywa sie..) Chociaz kazda postac grana przez Johnny'ego jest bosska, mm i te pocalunki Cry Baby ;d

CzarnaKrwinka

Ach, no Cpt. Jack Sparrow! hihi. cożem ja z nim robic mogla przez 24h... mmm...Rabowałabym, plądrowała, rum spijała. yummy.

bietaaa

na pewno nie wybrałabym Mort'a Rainey'a z "sekretnego okna" :P:P:P:P
24 godziny chciałabym spędzić z Ichabot'em Crane'm lub Roux'em.

bietaaa

myślę, ze moj typ na dziś to - Gilbert Grape :) On miał w sobie nie tylko dużo wrażliwości i opiekuńczości ale i siłę. To facet na więcej niż tylko jedną noc... :)

bietaaa

Tylko jedna???
jakbym miała wybrać... to na pierwszym miejscu jest Jack Sparrow, Potem jest Roux i James Barrie.

ale Kpt Jack wymiata :)