Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jeśli móglbyś/mogłabyś spędzić 24 h z jedną postacią graną przez Johnnego Deppa, kto to by był? Wybierzcie JEDNĄ postać :P
- Ichabot Crane
- Raoul Duke
- James Barrie
- Gilbert Grape
- Roux
- Willy Wonka
- kpt. Jack Sparrow
- Wade Cry Baby Walker
- Don Juan de Marco
- Donnie Brasco
Ciężki wybór ale ja bym chyba wybrała Ichabot'a :D

pitoresk

Z kapitanem Jack'iem!! Byle był Rum :D xP pozdrawiam

Rever

Z Kapitanem Jack'iem Sparrow'em :) Johnny jest genialny w tej roli :) Po prostu... świetnie wykreowana postać filmowa- Depp ma naprawdę wielki talent aktorski, co potwierdził już dużo razy :)

Rever

Ja wybrałabym Roux :)
lub Jacka Sparrowa, ale skoro nie mam go w ankiecie, to Roux.

pitoresk

Ja sie zastanawiam... Wonka - Sparrow..... Chyba jednak Jack.

bietaaa

Ja bym wybrała Jacka Sparrowa.No przeciesz w Piratach był cudny!!!!
Pozdrowionka*Hilka*

Samaire

Odpowiedź jest prosta---------)Jack Sparrow, przypuszczam że byłoby to najbardziej niesamowite 24 h w moim życiu

Pozdrawiam

Samaire

Ja bym wybrała Jacka Sparrowa albo Roux;)

Samaire

kpt. Jack Sparrow:) Uwielbiam tą postać:)

bietaaa

hmm.. szkoda ze nie ma Edwarda do wyboru... bo chetnie bym sie nim zaopiekowala ;-) a tak to pewnie Roux ... moglabym godzinami sluchac jak gra na gitarze =)

bietaaa

wahałabym się pomiędzy roux a jackiem sparrowem. dealnym rozwiązaniem byłoby chyba...48 godzin. ;o)

bietaaa

Jack Sparrow or Ichabod Crane!

J A C K S P A R R O W

bietaaa

O jest w czym wybierać, ale chyba najbardziej przypadł mi do gustu jako Roux no i Donnie Brasco:):)

bietaaa

Z tych ról z których znam Johny'ego to byłby Jack Sparrow. Oczywiście:D

bietaaa

Oczywiście, że z Jackiem Sparrowem! On jest przewspaniały! To byłoby najwspanialsze 24h w moim życiu! Uwielbiam go (ale kocham innego, nie aktora-mojego wspaniałego P.) Jack Sparrow jest niesamowity, zabawny, piękny, szarmancki i z nim napewno nie nudziłabym sie! I jeszcze upojna noc... Oh.. Aż przyjemnie marzyć!! Nie sądzicie?

bietaaa

tylko jedna no coz napewno byl to by kapiatn Jack Sparrow az piraci nie wprzywazjuja uwagfi do higieny to naetw dobrze ja z checia bym z nim w wanniie..;p

bietaaa

Ja napiszę tylko tyle : bez zastanowienia chciałabym spędzić te 24h z JACK'IEM SPARROW'EM !!!!!!!!!!!
;-)
;o*

bietaaa

Na pewno pan Crane. Nie wiem, dlaczego, ale jakoś najbardziej mi tutaj przypadł do gustu.
No, nie licząc Edwarda Nożycorękiego.

Ale co robić z Edwardem przez cały dzień?
Z Ichabotem to przynajmniej można zrobić sekcję zwłok jakiegoś nieszczęsnego zwierzątka (upolowanego na poczekaniu) :D

bietaaa

Chciaż Willy Wonka też był uroczy:)
Zwłaszcza te jego zęby :D

bietaaa

Roux... :):) Nic tylko zazdrościć Juliette Binoche :) W Czekoladzie wyglądał naprawdę czarująco :):)

bietaaa

Szczerze mówiąc : to baaaaardzo trudny wybór ....hmmm ....jeśli koniecznie trzeba wybrać jednoego ...to ja bym wybrała albo kpt. Jack Sparrow albo Ichabot Crane ;] ...przykro mi ...nie moge się zdecydować ;p

bietaaa

ja bym chciała spędzić dzień z kapitanem Sparrow:D

bietaaa

Ja wybieram kpt. Jack Sparrow zdecydowanie. Z takim facetem nie sposob sie nudzic :)

bietaaa

Ja wybrałabym Rouxa z "Czekolady"... Miodzio :D

Alcia

Pierwsza moja myśl to oczywiscie jedyny i niepowtarzalny Jack Sparrow, ale... po namysle wybieram Don Juan'a de Marco. :)

bietaaa

Jak to możliwe, że prawie nikt nie głosuje Raoula Duke?!
Na niego to przez 24 godziny wystarczy patrzeć i nie można się nudzić!
Z Edziem Nożyczkiem by nie było co robić, a Jack Sparrow - owszem jest cool, ale za mało ćpa jak na mój gust... Raoul Duke - to jest to :D

bietaaa

Tylko jedną?! Nie ma mowy! :) Po kolei: Ichabot Crane, James Barrie i oczywiści niesamowity i jakże interesujący kpt. Jack Sparrow :)

bietaaa

aj nie zgadzam się, że z edwardem nie byłoby co robić. Ja bym chciałą Edwarda.
A jak tak spojrzeć na listę - oczywiście kapitan Jack. ale ogólnie Depp wybiera/dostaje TAKIE role, że z każdym byłoby ciekawie, nie ze wszytkimi natomiast bym sie ODWAŻYŁA być AŻ 24 gdz...

bietaaa

Hmm... BARDZO ciężki wybór, jako Raoul Duke rozbroił mnie całkowicieXD, ale chyba nigdy nie zapomnę szarmanckiego i zbuntowanego Roux'a ze słodkiej Czekolady:P, a więc wybieram Jacka Sparrowa:D, kapitana Sparrowa, z nim bym się nie znudziła, no i oczewiście miałabym zapas rumu!:))))

bietaaa

Johnny Depp w każdej roli jest świetny, bo wogóle jest świetny i boski i najlepszy, ale chyba wybrałabym go jako Willy Wonka, bo tak słodko wyglądał... (serduszka)

użytkownik usunięty
bietaaa

a gdzie Edward Nożycoręki?;P...ja własciwie wahałabym sie miedzy Edwardem,bo miał ciekawe usposobienie i Jackiem Sparrowem...wiadomo czemu;)

bietaaa

Chyba byłby to Roux... Albo kpt Jack... Albo Don Juan... Ale chyba Roux. Chociaż nie wiem :D

I pomyślec sobie, że Johnny ma w sobie po trochu z każdej tej postaci... :D:D

bietaaa

jak nic sparrow :) choć roux też był świetny, nie mówiąc o edwardzie

bietaaa

No zdecydowanie Don Juan... albo hrabia Rochester z The Libertine.. mmm już ja bym wiedziała co z nim robić żeby sie nie nudzić... albo raczej to on by wiedział ;P Pozdrawiam

bietaaa

Wybrałabym Jack'a Sparrow'a. Przepraszam Kpt. Jack'a Sparrow'a. Depp w tej roli jest fenomenalny! Ale mam nadzieję, że nie trafiłabym na chwilę, gdy był wodzem tych kanibali.. brr...

bietaaa

o na pewno jack sparrow! i szkoda że tylko 24 godziny :)

bietaaa

Wszystkie postacie są fajne, ale 24h chciałabym spędzić z Ichabot'em Crane'm :-)

bietaaa

Gilbert Grape, ewentualnie Ichabot Crane.

bietaaa

George Jung- W blow, moim zdaniem Depp miał, najbogatszą dotychczas kreację emocjonalną.
Jest w tym filmie podobny do mnie, zarówno pod wzg. psychicznym jak i fizycznym i przez to w jakiś sposób mi tożsamy.
Fajnie byłoby pogadać t takim George Jungiem, a i poimprezować by można było...

re_connect

Mam dylemat, albo Crane albo Sparow. Obaj cudownie uroczy.

bietaaa

Ja wybralabym Ichabot'a i ewentualnie Jacka :P

JaWiemTySieDomysl

ja się już co prawda wypowiadałam, ale jeszcze dodac chciałam, że po wczorajszym seansie z 'Cry Baby' mam chyba dylemat :P Był przeuroczy z ta łezką ..

bietaaa

Hmm chyba wybrałabym Ichabot'a :) Choć zastanawiałabym się jeszcze nad Roux ;]

vanessa_4

JACK SPARROW .....cuddddnnnyyyyy........... .xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD za nim to bym popłyneła na koniec świata;) i to wpław:D

blablabla_2

wszyscy piszą o Jacku ... a w akniecie nie ma o nim ani słowa :/

to tak na marginesie :]

Tigercub

cofam powyższy post, hehe :]
wysłało mi się za szybko - udawajcie, że go nei bylo ;)

Tigercub

oczywiście ze kpt.Jack Sparrow:] pojechałabym z nim na bezludną wyspę i chlalibyśmy rum od rana do wieczora:D

Strit

wszystkich :)

A tak bardziej serio, to zależy co by się chciało robić przez ten czas..
Każda postać do czego innego się nada....
Np. taki Jack Sparrow lub Don Juan na pewno nie traciliby czasu na zbędne gadanie :) :) :) rotfl

bietaaa

oczywiście kpt. Jack Sparrow :)
Nie ma innej opcji :D

bietaaa

Szkoda ze tylko z jedna, ale jak juz mam wybierac to oczywiscie kpt. Jack Sparrow - uwielbiam te postac ;D

wikta

Raoul Duke bez najmniejszego zastanowienia, przejechałbym się gdzieś z nim i jego walizeczką :]