Jeśli móglbyś/mogłabyś spędzić 24 h z jedną postacią graną przez Johnnego Deppa, kto to by był? Wybierzcie JEDNĄ postać :P
- Ichabot Crane
- Raoul Duke
- James Barrie
- Gilbert Grape
- Roux
- Willy Wonka
- kpt. Jack Sparrow
- Wade Cry Baby Walker
- Don Juan de Marco
- Donnie Brasco
Ciężki wybór ale ja bym chyba wybrała Ichabot'a :D
Z Kapitanem Jack'iem Sparrow'em :) Johnny jest genialny w tej roli :) Po prostu... świetnie wykreowana postać filmowa- Depp ma naprawdę wielki talent aktorski, co potwierdził już dużo razy :)
Odpowiedź jest prosta---------)Jack Sparrow, przypuszczam że byłoby to najbardziej niesamowite 24 h w moim życiu
Pozdrawiam
hmm.. szkoda ze nie ma Edwarda do wyboru... bo chetnie bym sie nim zaopiekowala ;-) a tak to pewnie Roux ... moglabym godzinami sluchac jak gra na gitarze =)
Oczywiście, że z Jackiem Sparrowem! On jest przewspaniały! To byłoby najwspanialsze 24h w moim życiu! Uwielbiam go (ale kocham innego, nie aktora-mojego wspaniałego P.) Jack Sparrow jest niesamowity, zabawny, piękny, szarmancki i z nim napewno nie nudziłabym sie! I jeszcze upojna noc... Oh.. Aż przyjemnie marzyć!! Nie sądzicie?
tylko jedna no coz napewno byl to by kapiatn Jack Sparrow az piraci nie wprzywazjuja uwagfi do higieny to naetw dobrze ja z checia bym z nim w wanniie..;p
Ja napiszę tylko tyle : bez zastanowienia chciałabym spędzić te 24h z JACK'IEM SPARROW'EM !!!!!!!!!!!
;-)
;o*
Na pewno pan Crane. Nie wiem, dlaczego, ale jakoś najbardziej mi tutaj przypadł do gustu.
No, nie licząc Edwarda Nożycorękiego.
Ale co robić z Edwardem przez cały dzień?
Z Ichabotem to przynajmniej można zrobić sekcję zwłok jakiegoś nieszczęsnego zwierzątka (upolowanego na poczekaniu) :D
Roux... :):) Nic tylko zazdrościć Juliette Binoche :) W Czekoladzie wyglądał naprawdę czarująco :):)
Szczerze mówiąc : to baaaaardzo trudny wybór ....hmmm ....jeśli koniecznie trzeba wybrać jednoego ...to ja bym wybrała albo kpt. Jack Sparrow albo Ichabot Crane ;] ...przykro mi ...nie moge się zdecydować ;p
Pierwsza moja myśl to oczywiscie jedyny i niepowtarzalny Jack Sparrow, ale... po namysle wybieram Don Juan'a de Marco. :)
Jak to możliwe, że prawie nikt nie głosuje Raoula Duke?!
Na niego to przez 24 godziny wystarczy patrzeć i nie można się nudzić!
Z Edziem Nożyczkiem by nie było co robić, a Jack Sparrow - owszem jest cool, ale za mało ćpa jak na mój gust... Raoul Duke - to jest to :D
Tylko jedną?! Nie ma mowy! :) Po kolei: Ichabot Crane, James Barrie i oczywiści niesamowity i jakże interesujący kpt. Jack Sparrow :)
aj nie zgadzam się, że z edwardem nie byłoby co robić. Ja bym chciałą Edwarda.
A jak tak spojrzeć na listę - oczywiście kapitan Jack. ale ogólnie Depp wybiera/dostaje TAKIE role, że z każdym byłoby ciekawie, nie ze wszytkimi natomiast bym sie ODWAŻYŁA być AŻ 24 gdz...
Hmm... BARDZO ciężki wybór, jako Raoul Duke rozbroił mnie całkowicieXD, ale chyba nigdy nie zapomnę szarmanckiego i zbuntowanego Roux'a ze słodkiej Czekolady:P, a więc wybieram Jacka Sparrowa:D, kapitana Sparrowa, z nim bym się nie znudziła, no i oczewiście miałabym zapas rumu!:))))
Johnny Depp w każdej roli jest świetny, bo wogóle jest świetny i boski i najlepszy, ale chyba wybrałabym go jako Willy Wonka, bo tak słodko wyglądał... (serduszka)
a gdzie Edward Nożycoręki?;P...ja własciwie wahałabym sie miedzy Edwardem,bo miał ciekawe usposobienie i Jackiem Sparrowem...wiadomo czemu;)
Chyba byłby to Roux... Albo kpt Jack... Albo Don Juan... Ale chyba Roux. Chociaż nie wiem :D
I pomyślec sobie, że Johnny ma w sobie po trochu z każdej tej postaci... :D:D
No zdecydowanie Don Juan... albo hrabia Rochester z The Libertine.. mmm już ja bym wiedziała co z nim robić żeby sie nie nudzić... albo raczej to on by wiedział ;P Pozdrawiam
Wybrałabym Jack'a Sparrow'a. Przepraszam Kpt. Jack'a Sparrow'a. Depp w tej roli jest fenomenalny! Ale mam nadzieję, że nie trafiłabym na chwilę, gdy był wodzem tych kanibali.. brr...
George Jung- W blow, moim zdaniem Depp miał, najbogatszą dotychczas kreację emocjonalną.
Jest w tym filmie podobny do mnie, zarówno pod wzg. psychicznym jak i fizycznym i przez to w jakiś sposób mi tożsamy.
Fajnie byłoby pogadać t takim George Jungiem, a i poimprezować by można było...
ja się już co prawda wypowiadałam, ale jeszcze dodac chciałam, że po wczorajszym seansie z 'Cry Baby' mam chyba dylemat :P Był przeuroczy z ta łezką ..
JACK SPARROW .....cuddddnnnyyyyy........... .xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD za nim to bym popłyneła na koniec świata;) i to wpław:D
oczywiście ze kpt.Jack Sparrow:] pojechałabym z nim na bezludną wyspę i chlalibyśmy rum od rana do wieczora:D
wszystkich :)
A tak bardziej serio, to zależy co by się chciało robić przez ten czas..
Każda postać do czego innego się nada....
Np. taki Jack Sparrow lub Don Juan na pewno nie traciliby czasu na zbędne gadanie :) :) :) rotfl
Szkoda ze tylko z jedna, ale jak juz mam wybierac to oczywiscie kpt. Jack Sparrow - uwielbiam te postac ;D