Wiem, że juz jest temat o autografie, ale chyba tam już nikt nie zagląda, bo jest ponad 400 wpisów.
Oto link do otrzymanej fotki z autografem:
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b4f9ef2b11328113.html
Pozdrowienia dla pozytywnie zakręconych. Nie wiem, o co chodzi na tym forum i chyba nie chcę wiedzieć ;)
i tak byś tego nie ogarnęła.. z całym szacunkiem. nikt tego nie ogarnie. nooo.. może ewentualnie z dwie osoby ;p
Wiecie...ta ponadgimnazjalna szkoła tak działa...możesz już malować włosy i paznokcie bez konsekwencji ;DD ;p.
Pfff. W mojej szkole wiele, wieeele dziewoj się przemałowało na jakieś
brązy i czernie...Bo wiecie tak na EMO..;p
Lady, moja droga. to zależy od gim. u mnie można bez ograniczeń - co widać po mojej klasie (znacie ją już ;))
:D
No tak, u nas była afera nawet o głupi lakier na paznokciach, nawet jasny...tylko bezbarwny uchodził...
A włosy pomalować...broń Boże...
Cieszę się, że się już wyrwałam z gimnazjum, chociaż...chętnie bym tam zawitała jako gość i rozejrzała po starych kątach ;p.
No u nas też się czepiali wszystkiego, znaczy może nie dosłownie czepiali, po prostu były zakazy, ale i tak się farbowali, no i było to brane pod uwagę podczas wystawiania ocen z zachowania, ale bardziej się czepiali nieodpowiedniego stroju, tym bardziej, że w moim gim obowiązywały mundurki;/ ale ogólnie czasy gim wspominam bardzo pozytywnie ;D