Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

"Johnny Depp znalazł się na szczycie rankingu na najbardziej pożądanego filmowego bohatera lata. Zabawę zorganizowała amerykańska stacja Entertainment Tonight. Johnny Depp w pokonanym polu pozostawił między innymi Brada Pitta i Toma Cruise'a.

Miłośnicy kina uczestniczący w głosowaniu mieli wytypować aktora, który zagrał w najbardziej oczekiwanym filmie lata.

Johnny Depp to gwiazda familijnego obrazu "Charlie i fabryka czekolady" i, zdaniem aż 30% głosujących, to właśnie ten film i rola aktora zasłużyły na miejsce pierwsze zestawienia.

Brad Pitt wcielił się w bohatera kryminalnej komedii "Mr & Mrs Smith" i przypadła mu w udziale druga pozycja.

Tom Cruise z rolą w "Wojnie światów" uplasował się dopiero na miejscu czwartym rankingu.

Oto lista 10. najbardziej pożądanych filmowych bohaterów lata:
1. Johnny Depp ("Charlie i fabryka czekolady")
2. Brad Pitt ("Mr & Mrs Smith")
3. Chris Evans ("Fantastyczna czwórka")
4. Tom Cruise ("Wojna światów")
5. Christian Bale ("Batman - Początek")
6. Ewan McGregor ("Wyspa")
7. Vince Vaughn / Owen Wilson ("Wedding Crashers")
8. Matt Damon / Heath Ledger ("The Brothers Grimm")
9. Johnny Knoxville / Seann William Scott ("The Dukes of Hazzard")
10. Josh Lucas / Jamie Foxx ("Stealth")"

no tego juz za wiele....

użytkownik usunięty
Rashida

Dlaczego "tego już za wiele"...Depp może być "najbardziej pożądanym filmowym bohaterem lata" i myślę, ze na postać Deppa (Willy'ego Wonke) mogli oddawać głosy nie tylko wielcy fani Johnny'ego, ale również ludzie, którzy są ciekawi nowej ekranizacji tego filmy, ponieważ z pewnością wiesz, że w 1971 roku pojawił się pierwszy film o tej samej tematyce pt. : Willy Wonka i fabryka czekolady...Obecnie wielu ludzi zastanawia się czy nowy film dorówna wersji, w której główną rolę zagrał Wilder... Po 2 jest to film Tim’a Burton’a, który również ma wielu swoich zwolenników, dzięki czemu nazwisko Johnny’ego pojawiło się na szczycie tej listy... A po 3 w końcu to jest, Depp i wydaje mi się, że prawie każdy film z Nim jest dobry, dlatego tak wielu ludzi czeka na Charliego i fabrykę czekolady:)
Pozdrawiam (i myślę, że to wcale nie jest za wiele…)