Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Coraz częściej spotykam sie z idiotami, którzy porównują Deppa do polskich aktorów.
Jak słyszę badź czytam takie porównania, to krwe mnie zalewa. Zastanawiam się, jak znanego na cały świat aktora, mozna porównywać do badziewnych, nadetych i pustych aktorków z Polski.
Żaden, powtarzam zaden polski aktor nie dorówna Deppowi.
Kieruje to do tych, którzy takie porównania własnie tworza i prezentują.
Skończcie z tym!!!
Musicie pogodzić sie z tym,że wasi polscy ulubieni aktorzy w życiu nie będą lepsi od Deppa.
Bo czy ktos słyszał, żeby jakichś np. Anglik, Niemiec bądź Amerykanin słyszał o jakims polskim aktorze bądź aktorce???
Ja osobiście wątpie, żeby w innych państwach, w zagranicznych gazetach pisali o polskich aktorzynach.

un_soleil

Jasne nawet przystojniejszy i do tego każdy Ciebie zna .....

_LadyGirl_

zielonka lubisz mnie wkur*iać nie?

un_soleil

Każdy to wie, Słońce.
John się nie umywa ;)

Gehenn

Dokładnie. Widzisz nie tylko ja tak sądzę
A czy ja Ciebie często wkurzam? Mało piszę na tym forum. Pewnie pomyliłeś mnie z kimś innym

_LadyGirl_

Ej a skąd wiesz, że ten koles to nie np. Janusz Gajos? albo kto inny ;>??

Szajba

Noo, nigdy nie wiesz, kto jest po drugiej stronie
:>

un_soleil

Można porównywać polskich aktorów do Deppa.Ale nie Mroczków.
Mówie o tych prawdziwych.Zamachowski,Stuhr i tego typu.
I pragnę zauważyć że w Polsce jest dużo więcej wykształconych aktorów niż w USA.U nas się KSZTAŁCĄ.A w USA biorą się tak naprawdę znikąd.Ot tak.Oczywiście Depp,De Niro,Pacino,Hopkins itp. to PEREŁKI.

bellatrixnet

bellatrixnet w tak poza tym co pisałem wczesniej to wiesz, że prócz filmów aktorstwo polega na teatrze? I wiesz, że to sztuka trudniejsza niż granie na ekranie? Pod tym względem Depp przegrywa z każdym polskim aktorem.

bellatrixnet

"Bo czy ktoś słyszał, żeby jakichś np. Anglik, Niemiec bądź Amerykanin słyszał o jakimś polskim aktorze bądź aktorce??? "

O Joannie Pacule, która grała u boku hollywoodzkich gwiazd pewnie też nikt nie słyszał...?

markac

Właśnie. Pacuła przecież grała z Chuckiem Norrisem!!

użytkownik usunięty
bellatrixnet

ja właśnie spotkałem jedną idiotkę,
nie będę nic cytował bo cały twój post jest skrajnie idiotyczny

bellatrixnet

Również nie sądzę, że można kogokolwiek porrównać do Johnnego, ale nie rozumeim twojego oburzenia.

`Zastanawiam się, jak znanego na cały świat aktora, mozna porównywać do badziewnych, nadetych i pustych aktorków z Polski.`

uważam że w Polsce znajdzie się grono znakomitych aktorów i niepotrzebnie wszytsich tak obrażasz... pozdrawiam.