to ty nie rozumiesz znaczenia tych słów, bo używasz ich w złym znaczeniu i nieodpowiednim kontekście.
Tak ? to niby o jakie słownictwo ci chodzi ?
może byś wskazała ten nieodpowiedni kontekst - a nie rzucasz banał bez pokrycia.
Uprzedzam nieodpowiedniego kontekstu nie wskażesz : po cos użyłam słów typu pejoratywny, polemika etc etc itd, z pełną świadomością tego co chciałam przez nie powiedzieć i przy odpowiednim ich użyciu.
Co zresztą widać wyżej bo moje wypowiedzi są jasne, przejrzyste i klarowne. Nie wiem czego tu nie można było załapać.
Laski,wyluzujcie!To samo do Emki.
Limity.
Czy warto się spinać przez chłopa,zwłaszcza,jak się go nie zna?
:)
limity wkurzają , co ?
ja wyraziłam wyżej swoją opinię, jestem wyluzowana, to aviatorka jak zawsze musi sie podczepic i zarzucic mi niezrozumienie choć chyba sama nie do końca mnie zrozumiała.
To była lekka polemika o zwrot "Przereklamowany", bo ja to widzę inaczej, niz hasanie po filmach z makeupem.
Także już luz, cisza spokój...odpisałam bo widzę swój nick :P
czytałaś historie o kocie koleżanki mojej siostry ? lol
Czytałam.Od kiedy są te limity,kiedyś ich nie było.
Ale to dobre posunięcie,choć trolling nadal w natarciu,jak widzimy.A na inne to kompletna porażka,kilku naprawdę niewyżytych debili,szukających "ukojenia" w sieci."tomekktosia"czy jak tam sie wabi-irytujący koleś,który wlazł z butami w mój temat i od razu otworzył za szeroko ryj.Nadal nie odpowiedział na moje pytanie sprzed dwóch dni-może nie jest jednak taki mocny?
Nie wiem czy kiedyś były, bo miałam tu kilkuletnią przerwę, dopiero niedawno wróciłam do filmwebowej formy
Co do Inne - coś Ci odpiszę na priv i to co napisze potraktuj całkiem na serio.
nie tylko. ledger bardzo dobra rola geja, junior nawet spoko ale bez rewelacji jak narazie. depp to juz w ogole
ja nie wiem co wszyscy tak z ta rola geja xD dla mnie az takiej rewelacji nie bylo
ojj no co w ogole co w ogole :P alez wy sie go czepiacie :P
Mistrz Brando zagrał lepiej Vita niż de niro -obiektywnie niezaprzeczalna prawda absolutna
tez wspaniala rola. ale to wlasnie de niro udowodnil ze nie jest gorszy, a czas wrecz pokazal ze lepszy. nr1 drugoplanowych rol ( wraz z walkenem)
Dlaczego Twój duszek stoi do góry nogami?Nie pomyślałeś,że może być mu przykro?
Bo niewygodnie na pewno:)
z twojej wszystko jest nadinterpretacja.
swoja droga widac jaki przemozny wplyw ma na ciebie kinomano. nawet jak podswiadomie
Robert Downey Jr to najlepszy aktor z tej trójki ,chociaż Ledger jako kowboj -gej oraz jako joker wypadł znakomicie .
Depp to przeciętniak
nawet nie popatrzyłam na te pytanie, moja uwage przykuł koment o "przereklamowaniu" hehhe
Zgodzę się co do Roberta i Heatha, ale Depp według mnie nie jest przeciętnakiem (Spójrz na filmy jakie gra, Edward Nożycoręki, Golibroda, Alicja W krainie czarów, no i oczywiście CAPTAIN Jack Sparrow ;]