Zaraz zostanę obrzucona głupimi tekstami ze strony fanów tego gościa, ale mimo wszystko powiem, co mam do powiedzenia.
Uważam, że Depp jest jednym z gorszych aktorów i najmniej przystojnych (zeby nie powiedzieć inaczej) facetów. Do tego jego prostactwo jest wręcz porażające... Gdyby nie piraci z Karaibów, nie miałby żadnych szans w świecie wielkiego kina.
We wszystkich filmach wygląda fatalnie... pomijając "piratów..." gdzie ma wąsy, bródkę i multum cienia na powiekach i wygląda całkiem, całkiem.
hoho ale jesteś zabawny aż boki zrywać :P
no wiesz takie młode osoby mogę być bardziej doświadczone od tych starszych :P
w tym przypadku twoje założenie jest mylne, nie udowodnię, ale wierz mi na słowo. może kiedyś Ci powiem.
no ja jestem ciekawa ile ty widziałeś z Jaredem Leto?
i jakbyś chciał wiedzieć to jestem pewna że Jared mógłby zdobyć nawet Oscara za swoją rolę ale wybrał muzykę w czym także jest znakomity!
:/ no i co z tego że tylko 2 ale jakie! zagrał tam główna rolę !
i wcale nie powiedziałam ze jest najgorszym aktorem ale na pewno na 6 miejsce na tym durnym rankingu nie zasługuję :P
a wogóle powinieneś sie cieszyć że powstał taki film jak piraci bo twój Johnny na pewno nie gościłby tak wysoko :P:P
zazdrościsz bo Jared do "chapter 27" spasł sie i nic z tego nie wyszło? Leto nie zasługuje na miano aktora wiedziałem filmów 4. jak już wcześniej nadmieniłem na uznanie zasługuje requiem for a dream to już widziałaś czy tylko teledyski masz na swoim koncie co?
pffff widziałam prawie wszystkie jego filmy:P oprócz takich których nie dało się ściągnąć :P
wiesz co mu nie zależało na tym żeby wygrać jakąś nagrodę czy coś w tym stylu po prostu chciał pokazać ile naprawdę potrafi zrobić dla roli i widać ze nie chodziło mu tu o sławę ! naprawdę dużo włożył w to żeby być podobnym do tego psychicznego fana Johna Lennona (jestem tylko ciekawa czy widziałeś prawdziwe zdjęcie tego fana bo ja tak i z początku nie potrafiłam ich od siebie odróżnić :P )"
Twój Depp na pewno tyle by nie zrobił dla roli!
oh, co za pewność. Z tego co widzę to cenisz go za wygląd itp. Depp jest o niebo lepszym aktorem od Leto i z tym sie chyba zgodzisz? czy jesteś aż tak zapatrzona w niego?
że co???!!!!
chyba człowieku jesteś ślepy albo głupi
teraz akurat pisałam o jego grze aktorskiej i o tym jak potrafi sie zmienić dla roli nie wiem czy wiesz ale dla requiem też musiał schudnąć że aż miał kłopoty zdrowotne musiał zrezygnować z cukru i sexu przez 2 miesiące co dla was facetów to bardzo długi okres :P:P
i nie będę tu porównywała Deppa do Leto ponieważ Jared nie zagrał w takich filmach jak Depp ale w porównaniu z nim bardziej poświecą sie rolom :P
i jak już pisałam widziałam tylko 2 filmy a może i nawet 3 ale zapamiętałam tylko te 2 z Johnnym wiec głupio ich porównywać :P
to jak możesz mówić że Johnny sie mniej poświęca jak obejrzałaś z nim 2 filmy co??? odmówił sobie sexu wierzysz w to? mówi tak bo chce błysnąć przed fankami.
oczywiście ze wierzę achhh widać ze mało wiesz o tym aktorze :P
no wiesz takie rzeczy bierze sie nie z filmów ale np z neta
no jak znasz jakieś jego poświecenia to mnie oświeć :P i napisz :P
a powiem Ci że dużo bo sam kiedyś ( po teledysku the kill) wpadłem w manie, ale mi szybko przeszło bo są lepsi od niego właśnie między innymi Depp. A co do jego poświęceń to musisz poczytać, bo ja już lecę.
mimo wszystko pozdrawiam.
to on z tą wstrzemiężliwością długo nie był,pan jared.
ja mam tak od ponad 20 lat.bez przyjemnostek.
uohoho co za wyznania! :D:D:D
co za szczerość! :P
no wiesz akurat wtedy on posiadał dziewczynę - Cameron Diaz wiec dziwne jakby dłużej to trwało :P
no a co tu ma muzyka do aktorstwa ?
no widać ze coś jest magicznego w tym teledysku bo ja też od tego zaczęłam ale nie sadze ze mi tak przejdzie jak tobie bo każdy aktor jest inny i inaczej przykłada sie do roli :P i z tego powodu nie powinno sie przestawać lubić ludzi.
szkoda ze lecisz bo nie chce mi sie szukać bo też zaraz mykam spać no ale mógłbyś mi napisać jutro albo kiedy tam będziesz :P
Bóg z Tobą!!!
coś tam słyszałam że Depp i muzyka ale nigdy go nie słyszałam jak śpiewa wiec nie wiem czy ma talent :P ale sławny przez muzykę to się nie stał :P
a ty polubiłeś Deppa przez muzykę czy aktorstwo??
Mowilas, ze nie mozemy cie oceniac, bo cie nie znamy. Ja juz jednak cie ocenilam po twoich wypowiedziach... To ci powinno wystarczyc.
Ja nie mam zamiaru obrzucać Cię "głupimi tekstami". Szanuję twoje zdanie ale w pewnych kwestiach się nie zgadzasz.
kurcze, nie znoszę takich tematów, za dużo czytania:P <uraz ze szkoły:P> ale oczywiście z autorką tego tematu się stanowczo nie zgadzam, uważam Depp może i nie jest najlepszy, ale do najgorszej czołówki duuuuużo mu brakuje;>
(to było obiektywne, bo tak dla mnie to Johnny i tak zawsze będzie najlepszym aktorem:P)
no cóż, są gusta i guściki.
Aczkolwiek moim zdaniem Johnny jest naprawdę świetnym aktorem. Jego mimika mnie zniewala, jest naprawde świetna. I rzeczywiście potrafi wyrażać emocje oczami <co widać w "Edwardzie Nożycorękim">. Może nie jest najlepszym, ale jednym z lepszych. I jest mnóstwo wspaniałych filmów z jego udziałem, lepszych od POTC: "Marzyciel", "Don Juan de Marco", "Rozpustnik", "Sekretne okno", "Edward Nożycoręki"... serdecznie polecam te filmy.
Pozdrawiam:)
Ale sie rozpisaliście... :D Nie będe się wypowiadać no bo wszyscy wiemy, że ja uwielbiam Deppa i tak też będe pisać... Może być dla kogoś łądny a dla kogoś brzydki to rozumiem, ale nie rozumiem i nie zrozumiem jak nie może podobać się komuś jego gra aktorska... :D
Masz prawo tak sądzić, ale mam pytanie: ile filmów z nim obejżałaś? Bo jeśli to byli tylko Piraci z Karaibów, to nie dziwię się, że ci się nie podoba :)
Co do tekstu, że jest znany na całym świecie przez "Piratów...", ja się zgadzam, musiał się wybić, żeby doceniono jego lepsze filmy.
Aha i oceniamy tu gre aktorską, nie wygląd w filmach :)
Radzę obejżeć "Marzyciela"(nie patrząc oczywiście na wygląd:))