Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 672 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zaraz zostanę obrzucona głupimi tekstami ze strony fanów tego gościa, ale mimo wszystko powiem, co mam do powiedzenia.
Uważam, że Depp jest jednym z gorszych aktorów i najmniej przystojnych (zeby nie powiedzieć inaczej) facetów. Do tego jego prostactwo jest wręcz porażające... Gdyby nie piraci z Karaibów, nie miałby żadnych szans w świecie wielkiego kina.
We wszystkich filmach wygląda fatalnie... pomijając "piratów..." gdzie ma wąsy, bródkę i multum cienia na powiekach i wygląda całkiem, całkiem.

kroliczyna

Mogę zrozumieć to, ze nie podoba ci sie jako meżczyzna, wiadomo, ze są różne gusta.CO DO AKTORSTWA TO MOZE PODASZ JAKIEŚ ARGUMENTY DLACZEGO UWAZASZ GO ZA ZŁEGO AKTORA?On jest znakomitym aktorem i nie sądze, zeby mu zależało na popularnosci i ogromnej sławie, bo chyba tak rozumiesz pojecie ,,nie miałby żadnych szans w świecie wielkiego kina".Moze dla ciebie doskonałymi aktorami są ci, którzy grają wyłącznie w takich wysokobudzetowych komercyjnych produkcjach jak ,,Piraci" i którzy mogą nie mieć żadnych zdolnosci , a jedynie mieć ogromny rozgłos.Depp jest aktorem niekomercyjnym, przed piratami zagrał w przeszło 100 filmach i w nich udowodnił jakim fenomenalnym jest aktorem.I te filmy nie osiagneły takiej popularności jak potc.Moze jesteś czytelniczka plotkarskich gazet dla nastolatek i za znakomitych aktorów uważasz tych, którym poswięcone jest w nich po pięć stron.Przykładem takiej gazety jest Bravo, gdzie bardzo rzadko pojawiaja sie artykuły o Deppie, a wieksza część czasopisma to informacje i plotki o gwiazdkach, którym zależy na tym, aby ich oblicz poznał cały swiat i dbają o częste promocje swojej osoby.Depp taki nie jest.I TO, ze NIE BYŁO O NIM GŁOŚNO PrzED PIRATAMI NIE OZNACZA, ZE JEST ZŁYM AKTOREM.RDZE OBEJRZEC INNE FILMY Z JEGO UDZIAŁEM.

Mirage_2

Przejrzałam twoje ulubione osoby.Rzeczywiscie Marcin Bosak zasługuje na ocenę 10, jest wysmienitym aktorem sto razy lepszym od Deppa.On sie według ciebie liczy w swiecie kina dzięki swojej roli w polskim tasiemcu?No chyba, ze ocenę wystawiłas ze wzgledu na jego urodę.Jeśli tak, to twój pobyt na FilmWebie mija sie z celem.

kroliczyna

Bynajmniej nie mam zamiaru obrzucac Cię głupimi tekstami , chcę tylko podyskutowac ;)
Wiesz, nie zgadzam sie z Toba w wielu kwestiach.
'Depp jest jednym z gorszych aktorów i najmniej przystojnych (zeby nie powiedzieć inaczej) facetów' . Z tym sie napewno nie zgodze. Nie powiesz mi ,ze Depp nie potrafi grać. Czy naprawde nie widzisz ile róznorodnych postaci stworzył? Wystarczy porównac ze sobą Edwarda Nożycorękiego i Jacka Sparrowa! Wonke i Roux! No po prostu takich porownań jest mnóstwo . Pomysl co by było, gdyby wszystkie te postacie spotkaly sie w jednym pokoju. Zlot swirów , co? A wszystko to sprawka jednego czlowieka . Jeden z najlepszych aktorów - tak bym powiedziała . Wskaz mi kogoś Twoim zdaniem lepszego. Tzn jasne ,ze tacy sie znajda. Nie twierdze, ze Depp jest najlepszy z najlepszych ;)
Co do drugiej cżesci wypowiedzi, którą wycięłam ...Uwazam ,ze nie ma sie nad czym rozwodzić, to juz kwestia gustu i oczywiście masz do tego prawo.
'Do tego jego prostactwo jest wręcz porażające... ' Prostactwo? No okej, ja to tylko widze inaczej. On jest po prostu sobą. Zachowuje sie naturalnie, nie ma przyklejonego usmiechu do twarzy. Moglabys jakos rozwinac to swoje twierdzenie? Odwołac sie do jakiegos przykladu jego prostactwa?
'Gdyby nie piraci z Karaibów, nie miałby żadnych szans w świecie wielkiego kina'. No z całym szacunkiem ,ale po przeczytaniu tego zdania , wybuchnęłam szczerym smiechem ;) Naprawde lubię Piratów i sama postac kapitana Sparrow'a ,ale patrzac na film obiektywnym okiem...To zwykłe kino rozrywkowe. Film jak tysiace innych , jedynie Depp go ratował . Posunęłabym sie nawet do tego zeby nazwac go lekko tandetnym. Oczywiscie film ;) I bardzo go lubię. Nie wstydze sie tego , bo czego? Nie jestem idealna.
Naprawde tak dobrze znasz filmografie Depp'a zeby pisac ,ze nie mialby zadnych szans w swiecie kina? Naprawde nie widzisz zadnych wybitnych postaci przez niego stworzonych? jestem zdziwiona, bo to nie byle jaki aktor.
Fakt, o ile sie nie myle, to Piraci byli pierwszym filmem z Depp'em , który zarobił ponad 100 milionów zielonych. Ale czy tu chodzi o sukces komercyjny? Gdyby tak oceniac filmy, to najlepszymi filmami okazały by się krawae jatki , wyrastające jak grzyby po deszczu 'horrory' współczesnosci , gdzie przez pól filmu koles biega z piłą albo z siekierą p oopuszczonym parkingu (Buu! ;) . Ale przeraząjące. Ale widac ludziom to sie podoba, bo teraz premier horrorów mamy nawet kilka w miesiacu. Takie filmy własnie w dzisiejszych czasach zarabiają najwięcej kasy. A cz są dobre? (Pytanie retoryczne)
I Twoje ostatnie, najlepsze zdanie : 'We wszystkich filmach wygląda fatalnie... pomijając "piratów..." gdzie ma wąsy, bródkę i multum cienia na powiekach i wygląda całkiem, całkiem'. Kobieto! Naprawde oceniasz rolę aktora po tym jak wygląda w danym filmie? I to wg znowu jest kwestia gustu. Taką ma charakteryzację. Ona mu pomaga zostac tym , kogo ma grac i bardziej wczuc sie w rolę. No , ja tak przynajmniej uwazam ;)
Ogólnie to zajrzyj na mojego bloga, kilka dni temu poświęciłam temu jeden temat. Moze bedziesz miala ochotę na małą dyskusję :)
To chyba tyle .
Tak sprawa wygląda widziana moimi oczami.
pozdrawiam

P.S Jesli uwaznie czytałas moją wypowiedź, to moze wiesz skad pochodzi mój nick? ;)

kroliczyna

Myślę, że dziwewczyna chciała być poprostu kontrowersyjna. A na kinie się zna jak kot na kwaśnym mleku.

I nie wiem czemu uznała, że fani Deppa muszą pisać głupie teksty, to pewnie dlatego, że on jest "taki prostacki" :D

Właściwie nie mam nic do dodania, bo dyskutując z taką osobą czuję się jakbym zniżała się do tego samego poziomu. Poza tym moje przedmówczynie powiedziały już tyle, że raczej nie mam co dodawać.
Jedyne z czym się nie zgodzę to, że Depp zagrał w ponad 100 filmów, bo zagrał w niespełna 40 ;) no ale to może była przenośnia taka :)

Pozdrawiam wszystkich, łącznie z autorką tematu! :)

kroliczyna

Nie rozumiem, jak można nazywać Deppa słabym aktorem. Jego wygląd to kwestia gustu (dla mnie jest akurat bardzo przystojny), lecz aktora który zagrał w tylu wspaniałych filmach a każda jego rola jest wyjątkowa i zapadająca w pamięć, naprawdę CIĘŻKO nazwać złym. Ciekawa jestem w ilu filmach go widziałaś. Oglądnij sobie Edwarda Nożycorękiego, Blow, Co gryzie Gilberta Grape'a, Jeźdźca bez głowy, Z piekła rodem... i całą resztę. Ciężko nie zauważyć że każda jego rola jest ciekawa i zapadająca w pamięć, charakterystyczna. On nawet zwyczajną postać potrafi zagrać w ciekawy sposób.
"Gdyby nie piraci z Karaibów, nie miałby żadnych szans w świecie wielkiego kina"... trochę mnie rozśmieszyło to stwierdzenie. Piraci są jednym z najbardziej znanych z jego filmów, bo są najbardziej komercyjni. Ale wierz mi, że Johnny i przed Piratami miał status genialnego aktora i miał bardzo mocną pozycję w "wielkim świecie" . I miał znacznie lepsze filmy. Możesz mi wierzyć... Szanuję Twoje zdanie, ale być może jak zobaczysz inne filmy Deppa zmienisz zdanie. Pozdrawiam!

kroliczyna

Johnny Depp najgorszym aktorem??Polałam.
Może byc według ciebie najbrzydszy(to też mnie powala)to twoje zdanie.
Jest to moj ulubiony aktor i uwazam ze jest przystojny i w zupełności sie z toba nie zgadzam.Poogladaj wiecej filmow z jego udzialem a juz tak nie napiszesz(RACZEJ)...

kroliczyna

Całkowicie zgadzam się z Xiniś :-) Depp jest tragiczny (mówiąc delikatnie)

monika_19_03

eh sory i mówi to ktoś kto jest fanką jakiegoś beznadziejnego faceta z beznadziejnego show co biorą jakieś zjeby i odnawiają dom ;| eh sory trzeba być totalnym debilem żeby wogóle uznać go jako aktora :/ a jeśli jest aktorem no to naprawde baaardzo marnym. Zresztą Johnny nie zabłysnął jako pirat tylko baardzo baardzo wcześnie już na początku swojej kariery grając Edwarda Nożycorękiego, a jego pierwsza rola w Koszmarze jako Glen Lantz mówiła że jest naprawde bardzo obiecującym aktorem (co zresztą teraz udowadna). Zresztą jego wygląd może Ci się nie podobać bo każdy ma swój gust (chociaż to dziwne bo Johnny jest piękny i wogole (serduszka)), ale nie możesz mu zażucić że jest marnym aktorem, albo że nie ma talentu, bo żeby zagrać chociażby takiego Jacka Sparrowa (bo jestem pewna że w żadnym innym filmie go niewidziałaś) trzeba mieć naprawde wielki talent i ogromną wyobraźnie żeby wpaść na to zeby Jack tak wyglądał. I nie dam na niego powiedzieć ani jednego złego słowa, a zwłaszcza że to jakieś bzdury wyssane totalnie z palca !!!

użytkownik usunięty
Dadzenie

Roux, twoja wypowiedź wywarła na mnie niesamowite wrażenie, lol :P Podziwiam i szanuję ludzi, którzy znają się tak na kinie i doceniają aktorów, nie dążących do sukcesu kasowego i rozgłosu, a pragnących zrealizować swoje ambicje artystyczne. Takim aktorem jest właśnie Depp... Widać Xiniś ceni artystów tylko za popularność i wygląd. Szkoda, że coraz więcej takich jak ona umieszcza na łamach forum swoje wypociny. Zauważcie, że my z nimi dyskutujemy (kultura :)), a oni nawet się nie fatygują, żeby odpowiedzieć. Eh. Może choć kilka osób da się 'nawrócić'...

Juz wszystko w porzadku! xD

Bez przesady , ja sie nie znam wcale na kinie ;)
Ale ładnie ujęte 'ie dążących do sukcesu kasowego i rozgłosu, a pragnących zrealizować swoje ambicje artystyczne' tak ,zdecydowanie takim własnie aktorem jest Depp, bo Piraci to pierwszy sequel (trudne słowo , pewnie źle napisałam xD wybaczcie ;) ) , w ktorym pan Johnny zgodził sie wystąpic jak wszyscy wiemy. A propozycji zagrania w kolejnych czesciach róznych fimów napewno mu nie brakowało.

Wyobaź sobie ,ze ja jestem raczej taką wlasnie 'nawróconą' xD Gdybys poczytała sobie moje wypowiedzi sprzed roku...No cóż ;)

Zakładają temat i nawet nie raczą dyskutowac. To nie bazar czy chat, to forum!
pozdrawiam

użytkownik usunięty
Dadzenie

przepraszam że pytam,ale czy ty "dagula" mieszkasz we wrocławiu?zdaje się że tak,prawda?

kroliczyna

Roux ma problemy techniczne i nie moze przeczytac ostatniej wypoeidzi :P
No serio, nie moge zjechac myszką w dól strony....
Nie wiem co sie dzieje, moze jak cos napsize, to przestanie ....

kroliczyna

założe się, że jesteś fanką Orlanda Blooma... bleeee......

kroliczyna

Johnny Depp jest najlepszym aktorem Hollywodd, rozumiem nie podoba ci się -ok, ale nie mów ,że kiepsko gra-założe się ,że widziałaś z nim tylko "Piratów z Karaibów"- ale że chciałaś założyc głupią prowokacje to trzeba było coś wymyślić -żałosna jesteś

kroliczyna

Pewnie nie lubisz Depp'a jako aktora bo nie gra w komercyjnych filmach . Przed wystąpieniem w "Piratach..." dużo ludzi go nie znało ponieważ on woli wybierać swoje role pod kątem artystycznym a nie komercyjnym. Nie wiem czym sie kierujesz oceniając jego gre aktorską ale nawet jesli go nie lubisz to nie pisz że jest jednym z gorszych aktorów. Jest jednym z lepszyh o ile nie najlepszym.

kroliczyna

Popieram cie. Depp gra w najglupszych i najnudniejszych filmach jakie widzialam.

exelero

przykro mi że Depp nie gra w filmach dla dzieci i aby zrozumieć produkcje w których gra trzeba dorosnąć umysłowo i co za tym idzie nauczyć sie doceniać takie rzeczy. nie odbieraj tego jako zarzut czy podejrzenie, że masz nie więcej niż 12 lat, bo tego nawet mój ojciec nie potrafi, choć ma już czterdziestkę na karku. ja nie mówię, że to potrafię, ale się staram i za to że czegoś nie mogę zrozumieć nie odpowiadam brakiem szacunku. to tyle.

kroliczyna

Mój Johnny najgorszym aktorem?
Ok, zgodze sie z tym, że ma specyficzna urodę i nie musi się wszystkim podobać /chociaż mi się akurat podoba baaardzooo/ ale nikt nie może zarzucić mu, że jest kiepskim atorem! Gdyby nie on, po 15 minutach drugiej części "Piratów" wyłączyłabym film... Tylko on ratuje to komercyjne "arcydzieło". A pisząc, że ten film mu zapewnił sławę i uznanie to... po prostu no nie ma słów... ;=/ Widziałaś chociaż jeden inny jego ilm? Depp zawsze gra w ambitnych produkcjach, nie jak większosc aktorów chapie kasę i fru!

a_karbowska

"pomijajac piratow nie mialby szans w swiecie wielkiego kina"

ok zacznijmy wiec od poczatku... czy ty uwazasz filmy typu piraci z karaibow, robione z rozmachem i nastawione na milionowy odbior za wielke kino wlasnie? jesli tak, wspolczuje ci, bo tracisz wiele wartosciowych, bardziej niezaleznych produkcji...

dalej... filmy, o niebo lepsze od twoich piratow, ktore tylko udowaniaja ze Johnny jest swietnym aktorem
1. Donnie Brasco
2. Co gryzie Gilberta Grape'a
3. edward Nozycoreki
4. Zona astronauty
5. Sekretne Okno
6.koszmar z ulicy wiazow
7.truposz
8.jezdziec bez glowy
9. marzyciel

lista nie jest jeszcze zamknieta....

ale nie, masz racje- aktor do kitu zeby do dupy nie powiedziec:PPP heh
Piraci z Karaibow- hmm jezeli ktos lubi takie filmy to prosze bardzo, mi sie ten akurat nie podobal. poza tym nie lubie Keiry Knigtley- ale czy mowie ze jest brzydka i nie ma talentu? NIE.

i tak poza tym uwazam ze Piraci z Karaibow to jeden z gorzych filmow Deppa. biorac pod uwage wczesniejsza filmografie :)

kroliczyna

hehe trochę stary ten post ale się z Tobą zgodzę gdzie tylko wejdę to Johnny Depp i jego zakochane fanki :D:D
szczerze mówiąc nic do niego nie mam zajebiście zagrał w piratach (gdyby nie on to film byłby nie ciekawy) ale to chyba jego jedyna taka fajna rola
i tu też się z Tobą zgodzę że tylko tam wyglądał zachęcająco :D

Juni93

Piraci, Piraci, Piraci a widziałyście coś OPRÓCZ!! Piratów?! szczerze wątpie.

HekateV

No niestety niektórzy ograniczyli sie tylko do trzech filmów z Johnnym Deppem: Piraci... cz1 , Piraci... cz2, Piraci...cz3

HekateV

Tak widziałam parę
a oprócz Piratów to podobał mi się też Edward nożycoręki :P
też nawet fajnie tam zagrał
nie uwazam ze jest złym aktorem ale szczerze powiedziawszy to ja przed obejrzeniem piratów nie wiedziałam kto to jest Johnny Depp :/ i dopiero po tym skapłam się że to on grał Edwarda :P
no ale przyznam się że nie wiedziałam że zagrał w koszmar z ulicy wiazow :D

kroliczyna

tak za to Leto na zawsze pełno makijażu, i wygląda fatalnie zawsze.

NonaT

Deep dobry ? Jedynie w starych burtonowskich filmach.Teraz już nie bierze się z tą energią za rolę jak kiedyś (chodzi mi tutaj o słabo zagrane role w ,,Sekretnym Oknie " czy POTC).W POTC to chyba nawet próbował udowodnić ,że jest drugim Klinskim ,niestety bez owocnie to wyszło.Z roli na role jest coraz gorzej ,aczkolwiek mam sentyment do jego ról w filmach Burtona,ale musze przyznać też trochę racji(w małym stopniu)założycielce tematu,że jest kilka lepszych aktorów z przedziału wiekowego Deppa.

PS.Jak czytam niektóre wypowiedzi fanek Deppa (niekoniecznie na tym wątku) to nabieram przekonania ,że te osoby naprawde mają kompleksy i problemy natury wewnętrznej - wypowiedź ta nie ma na celu obrażanie.

nicctt1313

Fakt mi też ostatnio wydaje się,że Johnny traci formę.Patrząc na jego wcześniejsze role muszę przyznać,że w tych ostanich brakowało tego czegoś. Niewiem dokładnie jak to okreslić ale wspomniane "coś" widoczne jest np. Edwardzie Nożycorekim. Dla mnie z tego filmu magia bije na kilometr i to w większej mierze z powodu Deppa.
Role w zonie Astronauty czy filmie Na żywo kompletnie nie pasują do stylu grania Johnnyego.
Oglądając wczesniej wspomnianego Edwarda czy Gilberta Grape'a czuję to coś co powinien czuć widz oglądjąc film. Nie mówię,że poźnijesze role Deppa są złe(zwazywszy np. na Rozpustnika)ale jednak nie są juz tak magiczne i niesamowite jak te z lat 90.

nicctt1313

Po pierwsze, jak wywleka sie temat sprzed 2 lat to zazwyczaj ma sie cos naprawde waznego do powiedzenia, a nie zeby napisac "No masz racje w sumie, ale w piratach byl zajebisty". Zwlaszcza, ze ten temat to jedynie zalosne wysliki, zeby sie wyroznic i wywolac fale ogolnego oburzenia.
Po drugie, czy, gdzie i dlaczego wygladal zachecajaco, tudziez odpychajaco to kwestia gustu, a nie zyciowa prawda, ktora jest tak wazna, ze trzeba ja wyrazac w nowym temacie. Jakim jest aktorem... raczej nie bede sie wysilac na odpowiedz, bo opinie typu "gra fajnie/zajebiscie, lub beznadziejnie/do dupy" mnie smiesza do lez i nie jestem w stanie pisac.
Teraz do pana nade mna (nie zerknaelam na nick)
"Z roli na role jest coraz gorzej" nie znajduje odopiedzi na cos takiego. Wolejny wielki, ktory brzydzi sie komercha i to zapewne jest powodem tego rozczarowania wszystkimi rolami PO "Piratach...". Zeby nawiazac jakas konwersacje na poziomie odpowiem prosto, zwiezle, na temat i adekwatnie do sytuacji: Z roli na role jest coraz lepiej. Dziekuje za wysluchanie.
Wczesne filmy Burtona powiadasz? Bardzo pieknie, to Ci sie ceni cos nas laczy ALE... Co powiesz o pozniejszych obrazach Burtona...? Mam na mysli film "Sweeney Todd". Jak obejrzysz to pogadamy.
I nie Deep, a Depp. Pozdrawiam :*

Astartte

No to w takim razie nie "do pana nade mna", bo obecnie jest to pani xD Tylko do Sylara.

Astartte

,,I nie Deep, a Depp." -pomyłka ,każdemu się może zdarzyć .Jakbyś nie zauważyła później jego nazwisko było pisane w poprawnej formie ,więc zwykłe niedopatrzenie z mojej strony.

,,Wolejny wielki, ktory brzydzi sie komercha i to zapewne jest powodem tego rozczarowania wszystkimi rolami PO "Piratach..."
No widzisz sama sobie opowiedziałaś moją jakże krótką ,a urzekającą skalę oceniania (kontekstowo oczywiście).Jeśli jest komercha to jak wiadomo powielane są schematy,produkcja nastawiona jest na największy zysk (czyt.efekty sepcialne i te bajery) i do takich elementów jak gra aktorska nie przykałada sie specialnej uwagi ,co powoduje do zmniejszonych chęci aktorów (to też ludzie -niektórzy o tym zapominają).W POTC jak już wspomniałem Johnny chciał udowodnić ,że jest kimś na poziomie Klinskiego ,niestety ta rola może byc jedynie dobra dla ludzi ,którzy nie interesują sie zbytnio historią kina.

Wczesne filmy Burtona powiadasz? Bardzo pieknie, to Ci sie ceni cos nas laczy ALE... Co powiesz o pozniejszych obrazach Burtona...? Mam na mysli film "Sweeney Todd". Jak obejrzysz to pogadamy.

Zamierzam obejrzeć ,no ale na świeta mam już repertuar 30 filmów (większość z TOP 100).Mam nadzieję ,że mnie ten ,,Sweeney Todd" zaciekawi w pewien sposób .Nie przepadam zbytnio za musicalami ,ale to chyba nie taki schematyczny i normalny musical .Liczę na dobry powrót Burtona.Pozdrawiam

nicctt1313

Wybacz w chwili oburzenia chcialam wytknac Ci kazdy blad, nawet literowke w nazwisku :)
Ja tez nigdy nie przepadalam za musicalami, a juz tym, ze Depp bedzie spiewal bylam wrecz przerazona... Do czasu, gdy nie uslyszalam pierwszy raz co potrafi. Jak na kogos kto wczesniej nie mial ze spiewaniem nic do czynienia wyszlo mu to rewelacyjnie. Nawet jesli nie jestes fanem musicali nie zrazaj sie, ja tez nie jestem, a bylam zachwycona i goraco polecam.
Jednak zdania z mojej poprzedniej wypowiedzi nie zmieniam :)

NonaT

zanim zaczniesz coś pisać na forach internetowych naucz sie poprawnie pisać :P
wiesz wybacz że podobają mi się faceci ''emo''
ale nie zgodzę się z tobą ze Jared ZAWSZE wygląda fatalnie bo wygląda sexy ! i on maluje sie tylko tak na scenę a nie na co dzień :/
a ten twój Depp to nie powiem co :P
i nie mścij się za to że powiedziałam ze Depp jest brzydki :P to jest moje zdanie i powinieneś je uszanować :P

Juni93

A ty, ze niby co? Do mnie rozmawiasz? Mysle, ze po czesci do mnie, wiec ci odpowiem. Powiedz mi czemu mam ci wybaczac? Jednym podoba sie jakis emo, innym sznaucer pospolity, a jeszcze innym majtki w kropki. A ten twoj Jared (o ktorym prawde mowiac pierwszy raz slysze)dla ciebie moze sobie wygladac nawet sexy crazy coool mnie to tyle obchodzi co zeszloroczny snieg, a skoro Depp to "nie powiesz co", to sie pytam po kiego tu wchodzisz i sie popisujesz swoim wyszukanym zmyslem estetycznym, dotyczacym meskiej urody...

Astartte

phahaha to nie było do ciebie tylko do ''NonaT. vel Wino Forever.''!!!
a te ''wybacz'' to była ironia :P
weszłam tutaj ponieważ wkurza mnie to że cały czas słyszę achy i och na temat Johnnego a on jak już niektórzy sie tu wypowiedzieli nie jest cudnie obdarzony urodą
i nie pisałam tu tylko o urodzie ale także o jago rolach w filmach :P
No szkoda że nie znasz tak wspaniałego aktora jak Jared Leto :( no ale co tam
i nie wiem czemu sie wypowiadasz do mnie skoro to nie było do Ciebie :/ i dziwne ze tego nie skapowałaś :/
Pisałam o Jaredzie bo taki jeden czy taka jedna (NonaT. vel Wino Forever) napisał/a :''tak za to Leto na zawsze pełno makijażu, i wygląda fatalnie zawsze.''
i to było do niego mam nadzieje że wszystko jasne :)

Juni93

Tak, ale ja na Ciebie najechalam, ze glupim komentarzem wywleklas temat sprzed 2 lat... i nadal to robie. Dobra czesc Ci.

Astartte

Ojjj wybacz!!!
wszyscy teraz płaczą bo temat który obrażał ich idola wyszedł znowu na świat!
O nie! trzeba zrobić żałobę!!!
to nie był głupi komentarz tylko szczery:P
no ale ludzie tacy jak ty nie potrafią przyjąć krytyki :(
Ok i tak nie mam zamiaru sie tu już wypowiadać bo nie obchodzi mnie Depp :/
mam nadzieje że szybko minie moda na niego bo już chce mi sie rzygać tak samo jak słyszę takie ochy i achy o Zakościelnym :/

Juni93

ach i och nad wspaniałym Jaredem Leto wszyscy go kochajmy!
jedyna jego rola zasługująca na uwagę to Requiem for a dream!
i to nie tylko moje zdanie. jak możesz oceniać kogoś z kim widziałaś 2 filmy co? w tym piratów. to kpina jakaś.

NonaT

zobaczcie jak inteligentna konwersacja... szacuneczek.
http://www.filmweb.pl/topic/814533/30stm.html

NonaT

hahaha ale koleś sie ośmieszyłeś!!!!
no ale okey mogłeś tego nie wiedzieć :P
jakbyś chciał wiedzieć to ja z ABL robiłyśmy sobie jaja ale to już długa historia wiec szkoda czasu żeby ją przypominać :P

Juni93

jak ja się ośmieszyłem to nie powiem co Ty zrobiłaś. żal mi Jareda dobrze że jeszcze go słuchy o Tobie nie dotarły.

NonaT

No napewno jakby dotarły to by chciał poznać taką przebojową
fankę jak ja :P

Juni93

wątpię. wiesz ile ona ma fanek twojego pokroju? na pewno zwrócił by uwagę na te pełnoletnie.

NonaT

jak już to ON a nie ONA!
uwierz mi jestem wyjątkowa! :P
a wiek tu nie ma nic do rzeczy :P:P

Juni93

pomyłka literowa, zdarza się. nadal wątpię że jesteś wyjątkowa.

NonaT

to se wątp :P
jest wiele cech które mówią ze jestem wyjątkowa ale nie będę teraz tu o tym pisała bo to profil o Deppie :P

Juni93

masz 4 piersi, a może 2 głowy dlatego jesteś wyjątkowa? każda 14 letnia dziewczynka myśli że jest wyjątkowa zdziwisz się jak skończysz jako sekretarka.

NonaT

:/ czy od razu muszę być wyjątkowa z wyglądu? nie uważam się za wyjątkowa osobę bo mam bogate wnętrze ale co ty możesz wiedzieć skoro mnie nie znasz :P
i kto tu kogo nazywa powierzchownym? :P

NonaT

a wogle dla twojej świadomości mam 16 lat :P wiec 14 łatką już byłam :P

Juni93

to był głupi przykład nie zaczaiłaś? widziałaś kiedyś kogoś z 2 głowami? to zazdroszczę. ja 16 lat mam już dawno za sobą.

NonaT

pfff zaczaiłam nie jestem głupia :/
ale dałeś przykłady dotyczące wyglądu zewnętrznego a nie wewnętrznego :P
i co mnie to obchodzi możesz nawet mieć nawet 60 za sobą ! wiek nic nie oznacza mój drogi :P

Juni93

dobra to coś z wewnętrznego masz 3 wątroby? he he żart. wiek ma duże znaczenia czasem a co za tym idzie doświadczenie.