Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

odpowiadajcie.. czy johnny depp zasługuje na 5 miejsce w swiatowym rankingu aktorów?? a co z
tomem hanksem i morganem freemanem.. wg mnie sa lepsi wiec uwazam ze johnny nie
zasługuje.. a wy??

fejsbukowy1994

Według mnie zasługuje.

fejsbukowy1994

Według mnie także zasługuje.

fejsbukowy1994

Należy inaczej sformułować pytanie. Czy piąte miejsce zasługuje na Johnny'ego Deppa?

użytkownik usunięty
Troublesome

10/10^

Troublesome

W sedno! Pzdr!

Troublesome

Popieram! :D

fejsbukowy1994

Moim zdaniem powinien być w drugiej/trzeciej dziesiątce.

fejsbukowy1994

Nie zasługuje. Nawet nie jest takim złym aktorem. Ale miejsce w top 10? Między Nicholsonem, a Freemanem? Nie ta liga...

fejsbukowy1994

Byl na drugim.. zle, byl na trzecim... zle, ZDECYDUJCIE SIE I DAJCIE TEMU PANU PRACOWAC. TYLE !!!
PZDR DLA STAREJ EKIPY Z DEPPA:) !

fejsbukowy1994

P.S. FEJSBUK JEST DO D.PY!!!

fejsbukowy1994

Nie. Jest świetny,ale jest królem bardzo podobnych do siebie ról...większość ubóstwia go za PZK.

fejsbukowy1994

Właśnie jestem świeżo po Blow. Film, jak i rola Deppa dla mnie spoko, na początku się uśmiałem z tekstów, później weszło trochę dramatu. Ale wracając do tematu, nie zasługuje na to 5 miejsce, nie wiem czy powinien być nawet w 10. W moim osobistym rankingu dorzucił bym do pierwszej piątki Daniela Day-Lewisa. Johnny Depp może temu Panu buty czyścić.

fejsbukowy1994

Nie no proste, że nie zasługuje.Większość pochlebnych opinii zgarnia raczej od małolatek znających go z roli kapitana Sparrow'a. Osobiście bardzo lubię tego aktora ale tak wysokie miejsce to gruba przesada.

fejsbukowy1994

a jakie to ma w ogóle znaczenie? bo dla mnie żadne. żałosny jest ten cały ból dupy o miejsca w rankingu. wasze życie od tego nie zależy. chyba...

fejsbukowy1994

Nie zasługuje.

fejsbukowy1994

Nie ,chociaż jest dobrym aktorem to nie tak żeby być w pierwszej 20 bo są lepsi po prostu

fejsbukowy1994

Zasługuje!!!... Powiedziałabym nawet, że wychodzi poza wszelkie rankingi

fejsbukowy1994

Witam!
Nie wiem czy zasługuje ale jak dla mnie i sądząc po miejscu na którym się uplasował jest wart nie wszystkie role mi się podobały ale jego gra aktorska jest nie zastąpiona nie ma chyba innego aktora który zagrał by chociaż w połowie tak samo jak on.
Według mnie zasługuje na to miejsce jak nie wyżej, jednak patrząc na twoją ocenę to szczerze wątpię żebyś umiał to docenić że tak to określę krytyk z ciebie zaje**sty ocena 1 :D śmieszny jesteś, to na jaką zasłużył ten pan http://www.filmweb.pl/person/Michal.Koterski ujemnej jak na razie nie ma, a po za tematem to połowa ocenia za dobrą grę aktorską a druga połowa to za to czy dany aktor mi się podoba, czy przypadł mi do gustu.

fejsbukowy1994

Moim zdaniem zasługuję, ale ja tu raczej nie mam się co wypowiadać bo raczej należę do typowych fanek. Jadnak wydaje mi się że zasłużył ponieważ wcielał się z różne role i radził sobie z nimi lepiej lub gorzej. Mi osobiście podoba się w nim jego gra aktorska on zawsze robi to w jakiś specyficzny sposób nie wiem jak to nazwać ale to sprawia że jest on taki oryginalny. Ale to tylko moje zdanie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
fejsbukowy1994

mistrz przebieranek zdecydowanie zasługuje!
nawet na 4 miejsce

fejsbukowy1994

tak zasługuje nawet i wyżej.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
fejsbukowy1994

Uważam, że owszem, jest dobrym aktorem, ale 5 miejsce z pewnością mu się nie należy. Trzeba przyznać, że w ostatnich latach nie zagrał w żadnej dobrej produkcji, a po serii filmów Piraci z Karaibów ma w każdym filmie tą samą mimikę twarzy, te same ruchy…
Przybrał maskę, której teraz nie potrafi zdjąć. Zagrał w wielu bardzo dobrych filmach i pokazał swoje umiejętności jednak niestety od jakiegoś czasu nie da się zobaczyć go w filmie, który nie byłby przeznaczony dla młodszych widzów (tj. Alicja w Krainie Czarów, Jeździec Znikąd :(