Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Niektórzy rzucają się strasznie, gdy jakaś zaślepiona fanka popełni na forum jakiś zbędny i nudny temat, w stylu "Jak ja go kocham" itd. Nie lepiej zostawić to w spokoju? One (oni) kiedyś zaniechają swojego przynudzania, jezeli nikt nie będzie odpisywał na takie tematy.
Zjeżdzacie takich od góry do dołu, co powoduje tylko, że takie wpisy robia sie popularne.
A, zresztą. Jeżeli nawet piszą, to co? Od tego jest forum i komentarze... Nie zabronicie nikomu.

PS> Wiem, że to nie za bardzo na temat Johnnego, ale gdzieś chciałam to napisać :)

Green_Girl

ABSOLUTNIE Zgadzam sie z przedmowczynia!! :D niech ludzie sobie pisza. Przez to forum caly czas zyje i kazdy kto na ochote i czas moze poczytac,posmiac sie,ale nikt nikogo nie zmusza do wchodzenia na konkretny temat. Jesli komus sie cos nie podoba,moze to skomentowac,ale delikatnie,a nie,jak wiekszosc,rzuca wulgaryzmami i mysli,ze powiedzial/a cos madrego.

Green_Girl

Ja też się zgadzam.
Piszemy co chcemy, a wulgaryzmy i obrażanie nic nie daje. W obecnych czasach krytyką prawie, nikt się nie przejmuje, więc marnujecie czas.
To w koncu wolny kraj.

Green_Girl

Ja też popieram =P
Wolny kraj, no nie??

Green_Girl

Zgadzam sie z toba w 100% naprawde niech se pisza co chca aż stwierdzą z bólem że wszyscy o nich zapomnieli...;]

Green_Girl

Masz chyba rację. Niech sobie piszą. Każdy na początku był tzn. "dzieckiem neo" (chyba ze ktos mu od razu wytłumaczył, co powinno sie pisać na forum, blogach itp.). Ja też uważam, że Depp to dobry aktor i przystojny ^^ Nie powiem, że go kocham, bo go nawet nie znam... I cóż?

Green_Girl

Wielkie dzieki=)
nie sądziłam, ze tyle osob sie ze mną zgodzi.

Green_Girl

Zgadzam się! Owszem tematy typu "kocham Johnny'ego" nic nie wnoszą oprócz kłótni, mi te tematy nie przeszkadzają. To jest forum więc każdy może pisać co chce. A jeśli znawcą kina i gry aktorskiej Depp'a to przeszkadza to niech sami zaczną jakąś ciekawą rozmowe na temat jego talentu a nie uświadamiają inne fanki, że one są głupimi 13-sto latkami które widziały tylko Piratów z Karaibów.

Foxi_2

Dokladnie. Latwo cos skrytykowac. Niech Ci znawcy kina rozpoczna temat,ktory im sie spodoba i tam pisza,co tylko zechca.

Green_Girl

Jak ja sie czepiam, to czepiam sie tych, które kaleczą oceny(poprzez wstawianei "1") wybitnych aktorów np. DeNiro by Depp był wyżej.

Szajba

To, rzeczywiscie, glupie by wybitnym aktorom dawac 1 tylko po to, aby Depp był wyzej, ale przeciez kazdy ma prawo do wlasnego zdania i, ktoregos z nich mozna po prostu nie lubiec...

A_R_

Nie możliwym jest, że zawsze są to akurat Ci, co są wyżej niż Depp. Ewentualnie dodadzą sobie do kolekcjii jedynek Paris Hilton, Brytną Sprytną czy inną Dode Elektrode.

Szajba

No, chyba, że tak :>
<za krótki> <za krótki>