Czym się wyróżniają takie gwiazdy?? A no tym że od pieniędzy i sławy mają nasrane w głowie.Myślą że już wszystko osiągnęli na planach filmowych i (nie tylko)więc nie przykładają się, nie dają z siebie wszystkiego (bo po co jak wystarczy robić tajemniczą minę w filmie i na czerwonym dywanie, ludziom a zwłaszcza durnym laską się to spodoba i to się sprzedaje, tak zdobywa się sławe.)Dzisiaj wystarczy mieć morde, zagrać w kilku świetnych filmach, mieć kase i jest się gwiazdą, a to czy jest sie dobrym słabym przeciętnym czy bardzo dobrym aktorem to to już się nie liczy . Liczy się komercja a nie talent.OK wielu z was podoba się ten aktor jak i jego gra aktorska ale dla mnie to tylko przeciętny aktor, są całe grona ludzi znanych i nieznanych którzy są o niebo lepsi od niego...
Ten gość jest totalnym przeciwieństwem typowej gwiazdy Hollywood!
Czytałeś cokolwiek o jego życiu, oglądałeś z nim jakikolwiek wywiad?
Bardzo w to wątpie...
Z Twojej wypowiedzi mogę wywnioskować, że nigdy w życiu nie widziałeś lub nie czytałeś żadnego wywiadu z Johnny'm i raczej nie masz zbyt dużej wiedzy na temat jego osoby więc oszczędź sobie takie wywody.
On nienawidzi Holywood, nie jest zwykłym aktorem wiesz co on powiedział, że chce zagrać w Piratach dla swoich dzieci. W Parnassusie zagrał dla Leadgera w innym filmie zagrał dla Marlona Brando to nic nie znaczy?
wft? czy depp mieszka w L.A.? nie czy gra w komercyjnych produkcjach? nie czy jest przystojny? sam mowi ze nie .
i jego ulubionym slowem jest 'why' a nie 'money'.
moim zdaniem, to nie tylko kwestia "mordy" jak to określasz, a talentu przede wszystkim. jeśli chodzi o Deppa to zauważ, że jest on ceniony w swoim środowisku przez ludzi z branży (zwróć uwagę chociażby na to z jakimi reżyserami i przy jakich filmach pracuje) a nie li i jedynie przez "durne laski". jego twórczości na pewno nie można nazwać czystą komerchą. jasne, że są aktorzy lepsi od niego. ale tak czy siak uważam go za osobę jak najbardziej sprawdzającą się w swoim fachu.
btw, jest wielu aktorów nie mających pięknych buź, a i tak bardzo cenionych. dlaczego? ze względu na talent właśnie. takie jest moje skromne zdanie ;p